Астана, или Нур-Султан
Астана, или Нур-Султан
Столицата на Казахсан. Снимката е правена преди няколко години. Астана е впечатляващ град, доста модерен и интересен. Снимка: Lora | 08 фев 2022 16:12
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
6462
9
1
Напиши коментар Коментари
11
4
 
8
 
! Отговори
До 10: преди 2 години
Имам пълно разбиране на процесите, които са в Казахстан. Нищо ново не казваш, макар да описваш всичко много повърхностно. Отново повтарям - нищо не ти дава самочуствието да мислиш, че положението в България е различно. Не плачи на чужди гробища! ПП Все пак в центъра на снимката виждам двама влюбени ръка-за-ръка и майка с две деца.
10
0
 
12
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Брато, вместо да скачаш и да даваш, странно защо, факти за родната действителност, по-добре се порови, защо в тази страна все още има масови протести, които даже бяха отровени от същите тези олигарси, които перат пари от тъмни газови сделки, оръжие, афганистански опиати и тн, а в същото време държат народа си като овце в кошара. Няколко интересни сгради не правят един град приятен за живеене, а други фактори. Дано този път си разбрал!
9
0
 
5
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Костана или шнур-сополан!
8
8
 
17
 
! Отговори
До 7: преди 2 години
Малей, много голям критик си бил. Нещо да кажеш, че в една държава от ЕС по груби сметки са заграбени над 100 Милиарда от източване на европрограми, крадене от външните заеми, грабене от бюджета на министерства, кметства и общини. Да кажеш нещо че министър-председателя на една държава от ЕС си поръчва редовно ***, която го снима в рамките на 2 години с пачки и злато в чекмедже.
7
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 2 години
И една от световните столици на корупцията...
6
1
 
7
 
! Отговори
Мътематик преди 2 години
Ню Йорк, Астана... Идва лятото, а с него и 60 годишния ерген, който показва тоалетните по родното черноморие.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Лорче!!! Итдавна не съм ходил там. .... нооо сругия месец съм се запърил към Баку !!!
4
3
 
8
 
! Отговори
До 3: преди 2 години
Да помним "снимката". Крадена от фотографа на изданието и изрязана. Елементарен хумор на елементарен човек. Личи си, че не си ходил войник по някакви медицински причини, иначе нямаше да се впечатляваш от това. А настоящата снимка тук от Казахстан е хубава, но не става за хейтване или за базици както при Синдьо защото автора е жена и ще се засегне.
3
9
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
А помните ли зарята на Нова година, или искате нови снимки? Ако сте я забравили колко яка беше утре ще ги кача нови уникални снимки, само за всички фенове на кучинцата.
2
6
 
10
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Кравите на Пепи харесват това .
1
2
 
9
 
! Отговори
Хасмукар преди 2 години
на мотокар