изкахте хора, ето
изкахте хора, ето
-33.922394°, 151.256852° са координатите, Полски Тръмбеш. И kudo за мен от всеки отворил снимката заради правописната грешка в заглавието :D :D Сега всеки агроном да се изхвърли в коментарите. Нека купона започва Снимка: от Сидней Ав$тралия | 14 фев 2022 16:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
50
7480
5
11
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидни, тези уточнения дето ги даваш ги знаем вече. От 10 години само това разправяш. Никакъв прогрес. За пазач не знам, но още си си мияч на басейни ;)Я разкажи още малко за клиърънса :)Може да има още някой не разбрал ;)И за ВПН - а кажи още малко. Може и да вкараш някой техниччески терминп рочетен из интеврнеат. Ще звучи по - внушително и няма да те рави да изгледаш жалък ;)
38
1
 
8
 
! Отговори
@ преди 2 години
Липсва ми Богатия гущер :(
37
11
 
1
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
До 34, амии как да ти го кажа ясно, аз на 25 вече работех в научно технологичен изследователски институт в западна европа. Живеех сам с жена ми. И имахме 2 коли. И вече имах кариера която ти едва ли ще стигнеш. Това на 25 години. Явно за теб сефтето е било голямо житейско успение, че до ден днешен гордо го споменаваш. Едва ли си стигнал по високо от въпросното сефте за което говориш. Трагедия в милата родна картинка, само такива останахте вече там да се гордеете един пред друг с сефтета..
36
5
 
2
 
! Отговори
oтСиднейАвстралия преди 2 години
До 28, Радиоточката съм я включил към ВПН-а за да слушам ПайнерТВ. Аз говермента поне съм го виждал за разлика от теб. И нивото ми на достъп е по високо от твоето със сигурност. А клирансите ги поръчах по пощата, държа ги закъчени до чесъна. Сега спокоен ли си? Последната ми професия от днес е охрана на строеж. Повишиха ме от общ работник. И шамари има дам, раздавам финансови шамари на сток борсата. Едва ли можеш и 10% да вденеш какво говори любимия ми ютубър Бонд Кинг. Правя го с офшорни сметки
35
0
 
8
 
! Отговори
. преди 2 години
Какво се възвате на кенгуруто и на още много кат него Норге...Дон Коци ...лягат и стават с родопското одеяло за 20 лева толкова.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турбо чалга сeляк. Колко ли шамари си изял в България на времето? На колко направи сефтето? Над 25 гаранция. Живял си в мизерия и сега избиваш комплекси. Оппа забравих че си кореняк софиянец хахахахаххахахахахахах ***. Говърментиклирънси божкеееее егати мyхльото комплексиран
33
0
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Сидньо, живей си живота в Австралия като толкова ти харесва там . Няма нужда да ни натякваш постоянно колко е по-хубаво там. Въпрос на личен избор и светоусещане. На мен пък в България ми харесва и не го натяквам на австралийците. Няма смисъл и знам, че не ги интересува. Радвам се за теб, че си добре и си намерил точното място за себе си. Ама повтаряш едно и също и втръсва, ве брат. Намери си някакво по-полезно занимание.
32
2
 
2
 
! Отговори
До 25: преди 2 години
Софтуерните инженери не са роботи, които генерират определено количество код всеки ден. Това много добре се знае от техните мениджъри, които дават нерегламентирани почивки под формата на "тестване", "Р и Д за нови разработки". Когато търсенето на такива специалисти е по-голямо от предлагането, това е положението. Живея в Канада, но проверих, че в Нидерландия такива специалисти работят официално на 4-дневна работна седмица. В България не съм работил, но предполагам, че експлоатацията е огромна.
31
0
 
2
 
! Отговори
До 30: преди 2 години
Голяма конспирация извади за 39 коментара. Статии с Путин или Борисов събират над 500 коментара и то всеки ден. Путин също ли е вътрешен човек на ДНЕС или той си няма други проблеми затова прави заговори с журналистите на тоя сайт какво да пускат?
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
39 коментара, от тях 29 налични (74%), тази активна цензура показва че синдьо е вътрешен човек на Днес, един вид ши3офреник на стаж който да се превъплатява в различни образи с цел привличането на максимален брой и-нет кибици.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анализ на клипа преди 2 години
Този път се омаза с фотошопа. Не си общ работник, а охрана на строеж, защото имаш време по цял ден да се занимаваш с глупости.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази снимка през ВПН - а до говерномонта ли я пусна? Трябваше ли ти клеаранс за да я направиш и да япострнеш? Малко чалгарска история,не мислиш ли? С тея говерномонти и клеаранси... Все едно да сехвалиш с ланец и затъмнени стъкла. Предни. Фабрично. Особено да споделяш за тях в интернет... Мога да си представя нивото ти надостъп...
27
3
 
1
 
! Отговори
отСиднейАвстралияя преди 2 години
И много молиМ не се отклонявайте от темата. Тук сме да напомним че съм общ работник. Нямам общо с Австралйски говермент. Никакви секретни проекти. Не мога да се прибера вкъщи. Затворен съм в лагер. Под домашен арест съм. Снимките крада от гугъл. Живея в Полски Тръмбеш. Не зимам 5 цифри долари на месец. Зимам 700лв. Плащат ми да пиша тук. Гледам крави, овце, кенгура. Починал съм от КОВИД. Не разбирам от ИТ, компютри. Мия чинии, гастербайтер съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Непрокопсаник
26
3
 
0
 
! Отговори
oтСиднейАвстралия преди 2 години
Lora може да си спокойна при мен 5те цифри долари са си пак 5 цифри без значение в австралйски, американски, канадски. Не знам защо съм заслужил това неистово желание да ме връщате обратно в Панелистаан? Колкото и добри пари да съм правил там ще ми покрият ли пропиляния живот и здраве в Поднебесната Сиггания? И същите пари да ми даваш, да не съм луд да се връщам. Така и не го проумяхте парите не са всичко. Лайф стайла и здравето ми струват повече от 5те цифри. Тук работя за удоволствие
25
0
 
4
 
! Отговори
Lora преди 2 години
До 14:Много вероятно е австралийското правителство да има нужда от ИТ специалисти. И в България и европа се търсят много. Да не забравяме, че 5те цифри заплата в австралийски долари са вероятно 4 цифри в американски долари и още по-малко в евро, което в крайна сметка е постижимо дори и в България ако си наистина добър. Съмнявам се само, че ще държат на работа хора, които не работят.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли си ти човека, който може да оцени какво владея или не.
23
2
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Свободното споменаване на тези езици не значи че някой ги владее . номера е да правиш пари от тях . А не да ги знаеш като папагал .На мене за какво са ми - прерапотвам готови проекти и ги продавам на клиенти . За това не се изисква сериозни знания . А печалбите инвестирам във фермата .
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато го научиш се обади, след това може да наблегнеш на Питоня, С, С++, УебГЛ и т.н. - мога да ти дам списък с това, което се търси. Обаче, аз доста се съмнявам, че както гледаш животни, така и разбираш от програмиране.
21
1
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
А пепи в момента учи PHP 8 . Нови възможности . Той не работи за правителството . Той работи за себе си . Наскоро си купих материали за 20 квадрата плоча - арматура чакъл пясък цимент ... ще си правя нов кабинет . Само за програмиране .
20
0
 
7
 
! Отговори
Дърт козел преди 2 години
Ние старите вампири не спим, да не сме като вас на по 20,че да ни се спи!