!
!
Ел байкове по-наем, но не в "Сидней"
Снимах във вражеска страна агресор Снимка: Истински | 19 юли 2022 16:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
15
12379
2
5
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
преди 1 година
Абсолютна напаст са тези, всичко трябва да е безплатно, какъв наем, то по-скъпо от транспорта. И всичко трябва да е бронебойно устойчиво с широки гуми, а не тези играчки. И Каква вражеска страна агресор ви гони. Всичко на този свят е агресивно. Да родиш някого като знаем пределно ясни каква е играта тук че има глад мизерия и война и да го подложиш на целият този нон сенс е също адски агресивно, но вие никога няма да го схванете, сто тояги на голо.
9
6
 
6
 
! Отговори
ОтСиднейАвстрлия преди 1 година
До 7, ако това работи родата ти е погрешно да мислиш че всички навън сме така. Аз например си работя по специалноста по която съм магистърче, правя си кариера, затрупват ме с 6 цифри долари годишно и не искат да си ходя. Движа си секретни проектчета на говърмента, минал съм куп клиранси за достъп до секретни неща. А климата красотата чистотата рифа жунглите ми идват бонус, за радост на жената и децата. Какви комплекси те гонят, тук се забавляваме с балканския макак. Ти кво си се притеснил за мен
8
2
 
7
 
! Отговори
пепи преди 1 година
Аз подготвям фермата в Реброво за зимата . Оказа се че добитъка преспокойно понася -10 градуса . Само иска проветрение .
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямо постижение, че си отишъл да чистиш тоалетните и да изнасяш чувалите със смет на другия край на земното кълбо! Ако си толкова щастлив и доволен от живота си, какви комплекси избиваш в български сайт на български език???
6
3
 
3
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Ега ти трoшките...
5
7
 
5
 
! Отговори
отСиднейАв$ъралияя преди 1 година
Лора, тук е необятен континент пълен с уникални места. Нямат край. Само островите към теиторията са 80. Експлорвам континента и целта е за едно и също време да стигна колкото се може по навътре в жунглата за да видя повече забележителности които съм набелязъл. Когато свърша рядко се връщам 2ри път. Следващия път отивам на ново място. Гледам сателитни снимки, набелязвам маршрути. Кристални девствени водопади, реки, пещери, гледки. С ел. байк в пъти повече достигам много забележителности на 1 път
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
To с тортинетките е в цяла европа. Я идете до Копенхаген ... байкове. Тортинетки навсякъде
3
2
 
13
 
! Отговори
Lora преди 1 година
До отСиднейАав$тралияИ какъв е смисълът да караш електрическо колело в планината. Нали отиваш в планината да спортуваш, да натовариш тялото. Все едно да идеш на хайкинг с ел обувки на колела. Електрическите байкове са в случай, че искаш да се придвижиш бързо в града например и си някой, чиято физическа подготовка не му позволява да кара конвенционално колелио. Обче в планината с ел байк - ще ме извинявш СиднЕй, ама много е тъпо. Освен ако и ти си лишен от мускули.
2
5
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Като гледам как лежат захрърлени на улицата ел байковете, не говори много добре за цивилизационното ниво на хората във вражеската страна агресор.
1
7
 
3
 
! Отговори
отСиднейАав$тралия преди 1 година
А зимата като падне сняг? Тук сняг не пада и може целогодишно да караш електрически байк. Но тия под наем навсякъде са пародия на ел. байк. Тежки, мудни, бавни, нестабилни. Според мен ел. байка трепач е маунтин байк, демек планински байк, с батерия на мястото на бутилката, а не с багажник отзад. Шитоки гуми, минават през всичко, преден хъб мотор (а не мид-драйв мотор) с предни и задни скорости, така че ако свърши батерията може да се кара като обикновен байк. Мойта батерия е 18А прави над 90км