Весели Празници от Ав$тралия
Весели Празници от Ав$тралия
Трапезните експерти знаят, снимката крада от нета, рисувам с Пейнтбръж, затова монтажа е нескопосан, реално съм в Полски Тръмбеж, 12-ти микрорайон на Люлин, където в свободното време събирам капачки и фъргам пачки от балкона на комисар Петров. Биа са за олио и банани. Мия ченй, газтербайтерче съм все пак. И ако можих да пишъ щех да съм строгар в Кремикофси на центара на света и Гълактиката. Да си лепЯ Винетки и Евро 15 на челото паркирайки на к'фева зона, да набивам 20 годишни меса, дишам гуми Снимка: От Сидней Ав$тралия | 02 мар 2024 20:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
54
7479
23
6
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Гущерчето преди 1 седмица
Ае поздрафи от покрива на света.Чекам да се стопи снега и беж на юг да опрашвам мадами
44
0
 
4
 
! Отговори
Татул преди 1 седмица
Яж му главата на ав$ралийския, нещастен главозамаян нарцис.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как е положението в Сидни с наводнението? Направи няколко снимки да видим от първа ръка.
42
0
 
1
 
! Отговори
До Пепи преди 2 седмици
Ако кажеш границата от 40г в САЩ, отиваш на съд за дискриминация по възраст. Всеки случай е индивидуален. Например създателят на програмния език Джава Джеймс Гослинг наближава 70г, но продължава да работи в Амазон. Има хора, които изперкват на 30г, а има по-възрастни, най-важното е да се съхраниш и да не спираш да се развиваш.
41
0
 
1
 
! Отговори
пепи преди 2 седмици
Зависи какво разбираш под ит . Ако говориме за програмисти - до 40 години максимум . После е трудно да се взираше нон стоп в монитора и да мислиш и работиш под напрежение . И както казваш - после здравето заминава . Очи нерви кръвно . Ако си техник - може и до пенсия .
40
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 седмици
Откога някой взема програмистите насериозно? Работя в този бизнес и малко от колегите могат да се причислят към категорията на нормалните хора - над 90% или ги пере съчмата, или са дебелаци-хипертоници, или имат проблеми с алкохола/дрогата. Необходими са емоционална интелигентност и самодисциплина за редовно спортуване за да не се изхабиш там. ИТ-та имат крайно тесен мироглед - в САЩ гласуват масово за Демократите, а в Бг за ПП-ДБ. Накрая парите им се харчат от други, а здравето им заминава.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От всичките ти снимки все пак най - впечатляваща е тази на СИРЕНЕТО. Направо разтърси крехкия ми душевен свят.
38
5
 
2
 
! Отговори
преди 2 седмици
Кога да ви четем. С автоматика до хоризонта и където няма асфалт с байка обикалям в джунгли до уникални гледки или кристални pristine водопади. Гмуркам се в рифове. С ГугалЪрт виждам къде има риф в водата, оглеждам положението, как и откъде да достигна до него и планирам следващото приключение. Зимам 5 цифрена заплата долари, в град в който няма задръствания, безплатно паркиране навсякъде. Няма панелни к0птори, хората не са панелистанци. Четем ви да се посмея, инъче ми дремете на синия паспорт
37
4
 
2
 
! Отговори
преди 2 седмици
Най ме кефи като разбера че съм бил строителен работник. Живял съм в западна европа когато имаше капитали по всички вертикали и просперитет. След GFC нещата не са се върнали до ден днешен. Оставям ви Европата на вас, там дето ходите аз съм играл още преди вие да влезете в ЕС. А някво ИТ с 8к лева заплата пише че бил заможна класа?!? Че това е под прага на бедноста бе. Ако не беше казал че е заплата щях да мисля че е на социал. И като бонус си прекарва живота в задръствания и панелизация 360 дни
36
0
 
2
 
! Отговори
нормално е преди 3 седмици
До Анонимен 34 Като ти е толкова акъла!А случайно ако излезе,че сиднито е някой днес-овски тарикат,тогава кво праим!?:))
35
0
 
3
 
! Отговори
Испанеца преди 3 седмици
До Анонимен Ела да ти сипет от моята творба . Малко е кафява .
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За пореден път ще кажа, че мен пък ме кефи Сиднито как сипва на байганювците да ядат.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей го и тоз покемон
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Щом пише по този начин имам основателни съмнения колко му е висок интелекта.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
изглежда тоя "читател" е заел супер отбранителна/обяснителна позиция, и прекалено много му пука какво мислят шопите от бул...стан за него, странна работа можеше просто да си трае, да си гледа живота в ав$... и да не привлича внимание с високия си интелект.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не разбирам защо Седней не иска да ни информира за цената на агнешкото под палма?
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой като червения пират е автора. Всички имаме комплекси, но това на Сиднито не може да е нормално. Вероятно си има диагноза.
28
12
 
6
 
! Отговори
русото миме преди 3 седмици
Човека е успял . Взима 10000 долара на месец . Кара скъпа кола и посещава луксозни курорти. А вие ще си останете с бараките на Ахтопол и клек бара на Алеко .
27
0
 
10
 
! Отговори
Паци преди 3 седмици
От управата на зоопарка: Не хранете кенгуруто! То е болно, но не знае!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Моля ти се Седни, снимай някаква бързоразваляща се храна под палма. Ужас ...