Бъгна се Windows-а на метрото в Сидни
Бъгна се Windows-а на метрото в Сидни
Никой не смее да го рестартира1 защото не знае какви ще са последствията. Случи се на метростанция Town Hall, 4 подземни нива (4 перона един върху друг на различни етажи под земята) Снимка: от Сидней Ав$тралия | 02 окт 2017 08:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
4
2521
3
9
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Сега, на Сиднито *** е най-важна. Кои сме ние да разбираме от техника, "продъкшани" и тем подобни. А иначе домашната ми бангия си е с Дебиан, тъй че коментарчето на човека с "инжИнерно-то" мислене (с голямо И, че нали е инжИнер) е смешен, рестартирам си когато си искам и "продъкшан-а" и хоум-а. Ако и на английски пише както на български е ясно какъв инжИнер е.
3
0
 
11
 
! Отговори
Bmw преди 6 години
Тва шега ли е бъгнал се екран на няква спирка в няква дупка на краь на нищото и новина
2
9
 
2
 
! Отговори
от Сидней Аавстралия преди 6 години
До 1,Ми никакъв майстор и никаква тайна няма. Просто инжинерно мислене в реалния свят. Ако се рестарта може да спре други системи и да наруши функционирането на метрото. Ще го рестартират като свърши работното време на метрото, и ще видят каква е причината.Как ще рестартираш машина в продъкшан? Това да не ти е домашната бангия :)
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха как така не знае какво ще се случи? Тоя уиндоус да не е инсталиран от някой древен майстор,кото е умрял и отнесъл тайната със себе си.