Не крадете цветята
Не крадете цветята
Снимка: Съседката от първия етаж | 15 май 2019 10:17
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
5796
11
3
Напиши коментар Коментари
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав си kypty! Моя грешка.Сега търся накоя книга за да я прочета.Шести ден не мога да я открия. Да не би да е хайко стихоплетеница от неизвестен автор?
4
3
 
23
 
! Отговори
kyptu преди 4 години
Братовчед, множествено число се пише с 'И', а не с 'Й'.Вместо да даваш акъл на "лелчето", седни и прочети накоя книга!
3
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-сигурно е ако си прибереш саксията у дома, лелче.Щом са си твой цветята, де!
2
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека облепи махалата със снимки на престъпника- щом не ги е срам да крадат нека всички да знаят кои са.Винаги пенсионери са тези които се блъскат, пререждат, наглеят и освен това настояват да ги третираш със някакво уважение каквото те не проявяват към никого. Две нагли пенсионерки имаха наглостта да се опитат да прередят по е 4 майки с малки плачещи бебета пред кабинет на ПЕДИАТЪР защото според тях " тия деца не може да идват когато им скимне".Майната им на пенсиите - те загробиха България.
1
2
 
34
 
! Отговори
подобно преди 4 години
Преди години в блока в който живеех имаше същия проблем.Една съседка се грижеше за градинката отпред. Беше я направила много красива. Абсолютно доброволно.Но по едно време една крадлива пенсионерка ( българка, не ромка ) от съседният блок, пред който също има градинка, но никой не я поддържа, се научи всяка сутрин да минава и обира цветята от нашата градинка. После сядаше на спирката 150 метра нагоре и най-нагло продаваше крадените цветя.