Да живее грамотността в Деня на будителите
Да живее грамотността в Деня на будителите
Някъде в Разлог Снимка: Ангел | 01 ное 2013 15:10
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
12384
20
1
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 10 години
До АнонименЕвала!!! Много добре си го написал!
20
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой *** си мисли че е много интелигентен ,като е прочел 5 книги през лятната ваканция някъде в прогимназията може дами яде неграмотния х.....
19
2
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Само ти не разбра, че думата "интилегентността" е цитат на друг човек, написал я погрешно, а номер 15 я е написал съвсем правилно - интелигентността. Колкото до "се"-"си", това е техническа грешка, а не правописна. Върни се в 5 клас да ти обяснят разликата.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затова пък в Деня на народните будители "Честит Хелоин" е написан "правилно" ;) Плъзнали снимчици в нета с разни донаправили се на вещици, които преди знаеха за Хелоуин само покрай едмоименния филм на ужаси. Eто как се приобщаваме към цивилизования Запад.
17
1
 
2
 
! Отговори
Ирина Недева преди 10 години
се казва журналистката от БНР, която казва "10ч. и трийсе минути":)
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 15 Цитирам:``Виж се как се написал``интилегентността``....``AЛOOOOOO ГРАМОТНИКА 2 грешки имаш в едно изречение с 3 думи
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, много прости хора има по тоя свят... Грамотността изобщо, ама ИЗОБЩО не е свързана с iq-то на човек. Това, че не всеки през комунизма е можел да си позволи добро образование не значи, че тези хора са ***. Имо много по-възрастни хора, както и такива на средна възраст, които не са много грамотни, ако не и изобщо, защото са били твърде заети да работят от невръстни, за да може да се изхранят и после и вас да ви има!
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
14 написа:"грамотността въобще не е определяща за интилегентността на човека"....................................................Всеки *** с това се успокоява. Виж се как се написал думата "интелигентността"... Неграмотният човек няма как да е интелигентен, та той значи 5 книги не е прочел в живота си... Не че четенето те прави задължително много интелигентен, но интелигентният човек със сигурност е чел.
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
грамотността въобще не е определяща за интилегентността на човека
12
3
 
5
 
! Отговори
До Пазарджик преди 10 години
"ГРАМОТНОСТА" :)Май в Пазарджик и при Тошо *** от Правец сте си били неграмотни :) И не пиши само с главни букви - селско е.
11
9
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
ГРАМОТНОСТА В БГ СИ ЗАМИНА ЗАЕДНО СЪС ДР.ТОДОР ЖИВКОВ.И ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ УЧЕШЕ НА ГРАМОТНОСТ. А СЕГА НИ УЧАТ КАК ДА ГЛАДУВАМЕ . А ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ УЧИ КАК ДА КРАДЕМ.ПРЕДАВАНЕ ПО ТЕЛЕКАНАЛИТЕ НЯКОЙ СИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПРИСВОИЛ НЕЗНАМ СИ КОЛКО МИЛИОНА ЛВ.НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ.ЗАЩОТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ( ВСИЧКО Е ПОТКУПЕНО )
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Неграмотност Колкото си по-неграмотен ,толкова по-голяма е вероятността да се издигнеш във властта. Имаме си вече такъв пример!
9
0
 
6
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 10 години
А иначе в Корумпестан допълнително заплащане се взема навсякъде и за всичко.....
8
7
 
9
 
! Отговори
Мили хора, преди 10 години
Не виждам защо се възмущавате от някого, че не знаел за пълен член, или се е престарал в "заплаща", след като водеща в Българското национално радио непрекъснато ще я чуете да казва: "двайсе", "трийсе", "петдесе", "шейсе"... Очаквам скоро да каже "десе"....Иначе много приятно говори. Казва се Неда....
7
0
 
53
 
! Отговори
Неграмотност преди 10 години
Винаги е имало множество неграмотни хора. Разликата е, че днес колкото си по-неграмотен, толкова по-големи претенции имаш.
6
2
 
28
 
! Отговори
Все Още Българин преди 10 години
Демокрацията не изисква да не се чете, а да се слуша само чалга! Грамотността освен потребна е и въпрос на себеуважение!
5
4
 
12
 
! Отговори
емос преди 10 години
Ееее,бъдете малко по толерантни де.Там в 90% си говорят на местен диалект,просто рядко им се налага да ползват български
4
2
 
13
 
! Отговори
До гост преди 10 години
Грешката ли? Аз виждам две.
3
3
 
18
 
! Отговори
гост преди 10 години
Към Теди:Жалко, че не откри грешката! Едва ли е в размера на буквите....
2
49
 
8
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Че какво му е неграмотността? Че е писано с печатни букви. Пфф ми така си е решил човек вее...