Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Диър Селинджър, нидьей паркира така в София
Паркирай си така на село Снимка: бо ян | 11 фев 2016 08:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
109
14296
58
10
Напиши коментар Коментари
65
2
 
3
 
! Отговори
СВЕТ преди 8 години
Бачиии, той за твое удопство цяла улица е оставил с количката да обикаляш па ти се сърдиш че е заел неудобния и ръбат тротоар
64
7
 
3
 
! Отговори
SVET преди 8 години
Диър *** майна, нидьей снима варнянската кола ам *** два метъра назадян и сниамай мужо си как е паркирал кат варнянецъ. Чоли?Д си знаиш.
63
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито ходя в София, нито децата ми ще свършат там. Погрижил съм се. А това е типично шопски манталитет - ще дърпам щом мога, другите кучета ги яли. Толкова ви е еня за държавата ви. Жалко е, както казах: направи *** гражданин и му гледай сеира как се.ре на всичко останало. Аз без отвратителничката софия ще мина и няма да ходя там, но вие, които само врякате с/у цяла България, защо не си стоите само в гетото? При първа възм. и хайде да акаме някъде другаде
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щирлиц не само на дошлите в софия пречите вие шопите. Не сте спрели да дърпате всичко към вас и да затривате държавата. Навсякъде ви "обичат" да знаеш.
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали те са ви елита?! Ако не бяха тея "провинциалисти" (мед ви капе от устата като го използвате това) София щеше да е пълна само с онова същество, усмивано в литература и вицове-шопа. Ама никой не ни е виновен, че направихме най-големия дивак в европа "столичанин" и след това гледай сеир как крещи с пълни гърди "селЕниииии". Трагедия, но това е България.
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се гордееш че си кореняк софиянец си е чист мазохизъм. Няма по-гадничко същество от шопа. А на "фотографчвто" с тея лафове "диър селинджър" ..... няма смисъл да се коментира чак.
59
3
 
3
 
! Отговори
от Сидни Ав$$тралия преди 8 години
Дано видите колко сте деформирани и осакатени затворени в тоя ***.Родения да пълзи не може да лети.Питагор е казал: Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите!Затова Орела отлита из далечни страни, връща се когато си поиска, и където и да отиде винаги си остава Орел. А врабеца си остава врабец цял живот закотвен да оцелява.Някой ден Орела умирa, но ВЕДНЪЖ сред красотите над които е летял надлъж и шир, докато врабеца умирa всеки ден в гетУтУНе са важни $$$ а къде ги харчиш!
58
1
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Така като гледам нагоре има гражданинс, дето прекрасно са паркирали в тоз стааааар софийски квартал :-))))
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винетки,софийско жителство и това е.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сидни Ав$$$тралия Абе ти от коя психиатрия си избягал и откъде открадна компютър ? Че се научил и да пише ?!! А Австралия може и да я видиш някога, ако откраднеш и някой телевизор ...
55
1
 
12
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Мили съграждани,Запомнете, селянията е повсеместна!Няма значение от къде си,ако ценностната ти система отдавна е емигрирала,ако правата на другите са само "*** правила не важащи за хора с пари", то ефекта е показан на снимката.Малко по-нататък в ляво се вижда, че има места и може да се спре там,но не гадния надут гагауз иска точно там да спре.Имам няколко приятели с наистина много пари и доста по-скъпи коли,които са изключително стриктни и внимателни шофьори.Да живее България!
54
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Не виждам защо е цялата тази дандания и караница заради това,че просто един човек е паркирал неправилно.Ще се избиете по форумите.Ами не е паркирал правилно-не е паркирал правилно(точка)Съветвам фотографа следващият път при такава ситуация да се обърне към органите на реда,а не към форумите.Колкото до приятелите с ръждивите пирони...по-спокойно,какво ви е виновен автомобилът,че задкормилното устройство има нужда от основен ремонт?А и ако ви хванат,той ще си плати глобата ама и вие боядисването!
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВиждам, че си много силен в интернет пространството и те влекат обръщения като "Селски". Много бих се радвал да те видим всички ние "селските" лятото в Созопол, Лозенец, Китен или където и да е къде ще паркираш с "оригиналния" си неопетнен софийски номер и как после чичо полицай с мекия си акцент ще те клеца с глобички. По-спокойно го давай, не се напрягай ;)
52
5
 
20
 
! Отговори
VARNA THE BEST ! преди 8 години
Диър дървен шоп , от вас печенегите по-големи селинджъри няма ! Всъщност , конкурирате се със Скопие и любимата ви србия по селяния ...аахахахах
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чичо Момчи 63Селски, явно си от провинцията щом приемаш че всяка софийска регистрация е на софиянец.Това са твои съселяни от на майка си тупрака които са се домъкнали тук, наемат една кочинкаи ............. стават гордин НОВОсУфиянци.Какво следва всички виждаме...........
50
3
 
8
 
! Отговори
Ивайло Винкела преди 8 години
Софийски провинционалисти, аре по-полека, че да не вадим винкело и да идваме до София да ви пращаме обратно по селата.
49
5
 
10
 
! Отговори
Чичо Момчи преди 8 години
Не виждам кой е читателят изпратил тази "скандална" и "неортодоксална" снимка, но ако тръгна из милата ни столица ще събера около 35782340629846 снимки на софийски коли спрели дори и по-селско от това. Така че тия категоризации "диър селинджър" и не знам си кво по-добре си ги пазете за вкъщи
48
1
 
6
 
! Отговори
Лечител на гъз@ри преди 8 години
*** кът хвана ръждивия пирон мале мале Пикасо ще ми завиди.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ха ха ха ха ха ха ха 51Ами за твоя изнИнЪдЪ ще ти кажа че и там така паркират.А това че не си ходил по-далеш от околовръстното на Пазаржик не е причина да се изказваш за щяло и нещяло.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чичо кмет е купил още няколко паяка за летния сезон заради софийските коли в Бургас