"Перфектен" нов тротоар в София
Новоасфалтиран тротоар на ул. "Насте Стоянов", кв." Света Троица", гр. София. Тактилните плочки в краищата са меко казано "спестени" или може би не са довършени :) Снимка: Рори | 11 дек 2018 06:45
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
14754
2
3
Напиши коментар Коментари
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а после строителите се оплакват че несправедливо ги обвиняват в некадърност......
7
1
 
15
 
! Отговори
Ясъмкон преди 5 години
Майкооооо?!?!?!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
красота, като гледам и мръсотията по пътя, добре работят тези строители. Един ден ако останат без работа ще ги взема да копаят канал, явно имат дарба.
5
17
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Ай сиктир бе, от такива мрънкалници! Те хората тротоар ви направили, а вие веднага да го оплюете. Аман от такива като вас!!!
4
1
 
6
 
! Отговори
Grom преди 5 години
Е стига де - сложили са само една, защото считат българина за свръх-ултра-мега-хипер интелигентен и една е достатъчно да си изгради представа за това какво е това място.
3
2
 
13
 
! Отговори
Раши преди 5 години
То туй проблема бате, нема вече професионални гимназии по строителство, нема КЕЧ. Всичкото на улицата са учи, после ей го вна!
2
3
 
28
 
! Отговори
ужс преди 5 години
По-добре е да оставят ученици от професионалните гимназии по строителство да извършват подобен тип ремонти. Със сигурност ще се справят по-добре от тези т.нар. майстори. Чудя се не ги ли е срам като си погледнат "творението"? Не искат ли децата им да живеят в по-красива градска среда? Или просто не им стига акъла, че да си задават такива сложни въпроси...всеки детайл ме подтиква да напусна тази ***..Обиждат ни всеки ден, че харчат парите ни за подобни недоразумения.
1
4
 
10
 
! Отговори
Дънди преди 5 години
Made in BG .Запазена марка.