Новите пепелници по "Графа"
Новите пепелници по
Нескопосан ремонт, а сега и липса на кошчета Снимка: Димитър | 03 яну 2019 12:14
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
13553
14
5
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Липса??? преди 5 години
Не е липса на кошчета, а на възпитание, а също и на контролни органи
15
0
 
3
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До ФактВ СИНГАПУР, изплюта дъвка на тротоара ще ви струва 500 долара глоба! Причината е, че тя много трудно ще бъде изчистена от настилката.Престъпността в този град-държава клони към нула. Хората са работливи и дисциплинирани, въпреки че там живеят представители на много нации.
14
0
 
19
 
! Отговори
no name преди 5 години
Всеки ден минавам по Графа. Кошчета няма! Нито едно! Не одобрявам това на снимката, но поне са на едно място и не са разпилени по замята, може да се съберат и изхвърлят в последствие от чистачките. Носила съм си фасовете по джобовете завити в хартийка, защото няма къде да ги изхвърля. Еми гадно е.Някой път, ако нямам в какво да го увия съм хвърляла и аз, когато в голям радиус не намеря кошче. На Витошка са през 5 метра...Сложете кошчета! Пък тогава, ако някой хвърля извън тях го глобявайте
13
2
 
11
 
! Отговори
по тая логика преди 5 години
Ами,аз като минавам по Граф Игнатиев и тоалетни не виждам да има,ама не смятам да се облекчавам до някой от новите триъгълни камъни. На мен ми приличат на камъни,а за Столична Община ,, ограничители". Така че нека някъде да сложат кошчета и една тоалетна. Или може би едни кошчета ще струват 1 милион????
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че няма кошчета, не е извинение за тези пушачи.
11
10
 
9
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
"Нескопосан ремонт, а сега и липса на кошчета"...при наличието на гнусни пушачи
10
3
 
9
 
! Отговори
култура.. преди 5 години
Не е от ремонта. Има безброй такива примери навсякъде. Фасове в колчета на улицата, фасове по самите улици, загасени фасове в трансформатора пред входа на блока, камарка фасове пред кварталния магазин на асфалта и какво ли не. Никой няма елементарно възпитание и не е причината че няма кошче. Сигурен съм че на известно разстояние ще се намери. Да не говорим че като няма кошче ако имаш торба с *** не я разпиляваш на улицата а търсиш кошче (надявам се) с цигарите трябва да е същото.
9
5
 
19
 
! Отговори
ми преди 5 години
като слезеш от самолета на летище дубай първото нещо което ти се набива в очите са огромните предупредителни табели - пушенето и дъвченето на дъвка са забранени, глоба 500 долара. при доказан рецидив в ареста и на самолета за откъдето си дошъл, а и камерите им са няколко стотин хиляди, и резултата е страхотен.
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се поставят фасове така. Вината е на общината. Няма кошче. Не съм пушач, но показва , че тези пушачи са културни. Не са ги хвърлили на земята .
7
1
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
До аl_tishoniЗащото ще го набият и после не може да получи възмездие...за това
6
7
 
35
 
! Отговори
Haha преди 5 години
Просто не ставаме...Лош материал...но иначе се обиждате...
5
14
 
34
 
! Отговори
Thanks преди 5 години
Необходими са много по-строги мерки срещу пушачите! Яки глоби за хвърлен фас. И да се забрани пушенето и на полузакритите места. Да не се продават цигари на малолетни!
4
7
 
25
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Тук вече са си виновни самите столичани, които явно нямат елементарно възпитание и показват къде са всъщност ***.
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво те задългава да пешиш по улиците?Резил
2
10
 
22
 
! Отговори
123 преди 5 години
И за това сигурно пак Фандъкова ще е виновна.За съжаление София се напълни с всякаква *** и ето резултата,*** навсякъде. Но вие си снимайте и си мълчете ,а по форумите се оплаквайте от кмета.
1
35
 
11
 
! Отговори
al_tishone преди 5 години
Като снимаш и публикуваш и се правиш на интересен, защо не направи забележка на този дето си гаси фасовете там? Само да те попитам. На думи сме силни, а на действия? Мисля че имаш по голяма вина за това, отколкото упреците, които отправяш. Продължавай да се гордееш с новия си телефон и направена снимка. За съжаление ще ти се наложи да правиш още, докато си траеш и мълчиш.