Варна, Морската Градина
Варна, Морската Градина
Още един автомобил, паркиран пред полупразния безплатен паркинг. Снимка: Ивайло | 23 сеп 2020 11:52
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
5226
5
9
Напиши коментар Коментари
4
19
 
16
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Докато има комунисти в България, винаги ще има такива безобразници ! Там , където са ликвидирани комунистите , там има благоденствие и прогрес !!!
3
1
 
18
 
! Отговори
До кенгурото преди 3 години
С написаната от тебе дума - инЪче за пореден път доказа, че пишеш както говориш. Именно селски диалект от района на Димитровград. По същия начин пишеш и с профила - гущер.
2
17
 
7
 
! Отговори
от_CиднейAaвстралия преди 3 години
по номера личи че е от местните каубои, демек всичко наоколо му е бащиния от преди хан Аспарух. Инъче аз имам глоби за паркиране и от западна Европа и от Сидней, ама не се трогвам, разликата е че западна европа паркирането е проблем, а тук в Сидней не са чували за такъв проблем, аз тотално забравих какво е това да Търся място за паркиране, и глобите се получават от недовиждане на някой знак а не че няма къде да спреш. Примерно не се паркира пред пожарен кран и пощенска кутия.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варна е един неугледен град. В миналото много туристи от СССР, РФ, ОНД постояно го посещаваха. Власта го кръсти летната столица на България. Сега и с лошото управление и без пари напълно пропадна. Общината изпусна контрола. И стари варненци бягат от Варна.