Джъмбо в кв. Дружба-2 наруши много разпоредби по строителство и инфраструктура
Джъмбо в кв. Дружба-2 наруши много разпоредби по строителство и инфраструктура
Входът трябва да е от "Цариградско шосе", но отвориха огражденията си от към квартала - създадоха много затруднения на градския транспорт и живущите там, има грешно поставени пътни знаци, от Общината нехаят, а паркингът и магазина не са завършени! Снимка: Knights | 23 дек 2012 15:01
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
19578
12
2
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 11 години
Да не говорим че пред магазина има високоговорители от които се чуват само 2-3 досадни песнички. Аз ако живея в блока до магазина веднага щях да изискам измерване на фоновия шум от ХЕИ.
8
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
нима не знаете че има един измислен инж. някакъв си ПЛАМЕН от незаконно строителство ,които всяка сутрин идва в общината след 10 часа защото пътувал от Кремиковци или Ботунец незнам точно от къде и че на същия е дадено сумата от 10 000 лева за да ги уреди с временно разрешение за ползване БЕЗ АКТ 16.
7
0
 
4
 
! Отговори
Любенова преди 11 години
моля общината да се самосезира ...тая музика от този Джъмбо- магазин смятате ли че е редно да звучи и да оглася цяла Дружба като на ПАНАИР.А нощем да им слушаме по един час записа за евакуация при бедствия.НЕКА ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ В КВАРТАЛА ДА СИ ПОМОГНЕМ КАТО СЕ ПОДКРЕПИМЕ - в изискванията си пред КМЕТА на община ИСКЪР.
6
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 11 години
Какви затруднения за градския транспорт, какви 5 лева. Те сфетофар на магистрала сложиха заради тая мутренска фирма (преди моста на Ботевградско шосе и Околовръстното).Когато го видях това, за мен изчезна и последната заблуда, че за тая държава има и най-малка надежда.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Христос изгонил търговците от храма, а Общините им разрешават да ни се качат на главите - магазин до магазин, бензиностанция до бензиностанция, прахоляци, мръсотия, шум, унищожена инфраструктура и природа.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато оградата им е отворена за пешеходци - никой няма да влиза в паркинга и улицата ще е препълнена с коли, ще пречат на автобусите и на живущите в квартала. Лошото е, че Общината им го разрешава - търговията е по-важна! Както каза Иван Вазов в "Чичовци" - интересът клати феса...
3
0
 
5
 
! Отговори
Даниела преди 11 години
То не е само тротоара, като цяло мястото на строеж е доста неудобно
2
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
от зор да си направят паричките отвориха преди още да са осигурили елементарни условия за пазаруване - вътре беше вероятно -10 градуса.
1
0
 
9
 
! Отговори
varg преди 11 години
Е как на тротоара ще спират.Хората къде да се движат.