Ей така се паркира у наше село
Ей така се паркира у наше село
Снимката е направена в столичен парк, буквално на метри от НДК.
Колата престоя на алеята повече от час и след това шофьорът, най-спокойно си замина. Снимка: Рокси | 14 юли 2022 00:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
13346
14
3
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шопардлъка е поправим само с булдозери и сапунени фабрики.
13
7
 
0
 
! Отговори
поздрави от Оз,Сидни преди 1 година
Тоз па, Европа била класи над. И ние сме живяли в Западна Европа- задръствания до козирката, хора и блъсканица навсякъде. Мърсотия и стрес. Тогава поне имаше ПАРИ когато ние бяхме. А сега и пари няма. Няма проекти, всичките ми бивши колеги не са прокопсали до ден днешен заради колапса след GFC. Германци, португалци, французи, ирландци, испанци, холандци. Всички заедно работехме в един офис. А уж високите технологии не страдали. Само сравнете бюджетите на проектите сега и преди, нямат нищо общо
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като няма обществени тоалетни...
11
2
 
9
 
! Отговори
Трошете ве преди 1 година
Трошете докат се научи
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Селяци в България ! Елате в Сидней да видите и паркиране и жунгли. За рифа да не забравя" ходихме, нищо особено. Не бих живял там. Европа е класи над
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
6 цифри в аустралиан доларс са 5 цифри в евро. Грубо. Всеки гастербайтер в Европата ги взима, тъй че Синдьо не си интересен! Я кажи нещо ново за наводненията в Сидни, хелитата могат ли да кацат в наводнени площадки или са от тия, сикорски дето могат да плуват?
8
8
 
3
 
! Отговори
oт Сидней Австралия преди 1 година
тук куките джиткат с хелита ве. И бързата помощ. Дори по закон за градоустроиство всеки квартал има квартален хели-пад. Обикновено до някой парк или детска площадка. При спеши случай в квартала ми съм виждал да кацат и излитат. Абе тук всички газета са на хелита вее, само аз нямам пари и се друсам с автоматика по жунглите. Тук коли и задръствания няма! Няма к`феви зони, няма паяци! Дори по центъра има безплатни места за паркиране! Няма къща или апартамент без гараж. А много са кат мен с 2 гаража
7
11
 
12
 
! Отговори
vv преди 1 година
Един път видях човек - здрав и прав да паркира на място за ивалиди, без да има стикер. Изчаках го да излезе и му счупих капачките за да не му направят проблем от "център градска мобилност" че спира на зьабранено място.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, Синдьо от Факултето, кога ще се научиш, че се пише Джунгла? Ти най-вероятно имаш ромски произход, което не е срамно. Гордеем се, че един български ром работи за австралийското правителство. Продължавай!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тия безсмислените снимки! Пращайте тия снимки в РПУ-то, в КАТ, в прокуратурата, на министъра им, в ДАНС, на министър-председателя, в парламента, в общината, на кмета, на президента и където се сетите, ама тук е напълно безполезнено. Какво очаквате от нас да направим, точно?
4
0
 
14
 
! Отговори
бай Шиле Кантара преди 1 година
'чи кво не му харесвате на паркирането, да не би да има маркировка как да паркира?хи-хи...
3
0
 
22
 
! Отговори
Ясъмкон преди 1 година
Недейте така. Човека е инвалид. Едно време кон го е ритнал в главата и не е добре. Те докторите казаха, че за да се оправи трябва пак кон да го ритне, но той не иска. Така му било по добре.
2
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селяци в България ! Елате в Сидней да видите и паркиране и жунгли. За рифа да не забравя
1
1
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Недопустимо беше. След сигнал че е паркирал в парка до 112 и потвърждение че ще дойдат органи на реда да го санкционират след десет минути господина се появи. Качи се в колата и си тръгна.