Как се пази паркомясто във Велико Търново
Как се пази паркомясто във Велико Търново
Сигурно на обратната страна на бутилката е нотариалния акт за паркомястото. Снимка: един търновец | 14 мар 2023 11:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
30373
24
6
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Киро Брейкаили Защо тате като записа икономика прекъсна и не учиш? Това тате не е мойту :) предпочитам да скачам по клин пред некакви лелки с пари и да ми плащат като им обещавам здраве и красота
10
1
 
5
 
! Отговори
Киро Брейка преди 2 месеца
Това е мойто място.
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пред нас точно има 3-4 автомобила на бесни пенсии които целта им е да си преместят колата точно пред тях и да седи там 1-2 седмици през които ходят с тях на село.
8
1
 
68
 
! Отговори
Гущер преди 2 месеца
Ако 2ра кола се прехвърляше/купува/ само при наличие на договор с паркинг за 12 месеца на пред или наличие на гараж, всичко щеше да наред, а ако новите сгради се строяха до 4 етажа височина и 2 ет. подземни гаражи, пък щеше да е перфектно :)
7
5
 
50
 
! Отговори
столичан преди 2 месеца
Така ще е, защото много хора си купуват пореден автомобил (защото предните вече са сдали багажа, но не ги махат), въпреки че нямат нито гараж, нито къде да ги паркират на собствен терен и си мислят че общината им е длъжна да им осигурява място за паркиране на новата трошка, дето уж била нов внос, а реално е внос на стар автомобил. Май само у нас му викат "нов внос", когато внасяш нещо старо.
6
5
 
69
 
! Отговори
Херсон преди 1 година
Не са виновни само тези, които слагат бутилки или други предмети (не за да ги оправдая), но вината е в управата на града, която даде разрешение за безогледно презастрояване на града, без мисъл за парко места и за зелени площи около новопостроените сгради.А всичко, което беше безплатно, сега става платено.
5
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва е нищо. Някои какви гаражи си направиха и още не са ги махнали, тука откриваме топлата вода с две бутилки в които няма нищо незаконно.
4
4
 
79
 
! Отговори
местен преди 1 година
Селски болярски изпълнения
3
1
 
21
 
! Отговори
Кат видя преди 1 година
Кой е паркирал там, повече не му се иска
2
91
 
25
 
! Отговори
преди 1 година
Изрязваш дъното на шишето и го слагаш върху някое колче. И чакаш. Някой 4ок0ндур като номер 1 да гази нарочно. Слушайки звука от разпарянето на гуми, броня, кори, и с малко късмет и пробит картер, 4ок0ндура осъзнава как се е нахендрил. А ти качваш видеото в нета за да се посмеем и ние на 4ок0ндура. И с доволно лице изрязваш следващата бутилка. Ай по3драви от Новия Свят, Зеления Континент, на 2км. от Операта и плажовете
1
14
 
77
 
! Отговори
Док преди 1 година
Тия шишета като ги видя ги газя нарочно с колата.