Голям гаф!
Голям гаф!
Пушенето в затворени понещения не беше ли забранено?!
Снимка на БТА качена в Dnes.bg към статия: Ивент мениджърка грабна короната "Мисис Баба" за 2013 г. Снимка: Dessuny | 23 яну 2013 16:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
80
51256
27
15
Напиши коментар Коментари
72
3
 
6
 
! Отговори
Ро преди 11 години
Не е никакъв гаф, бях на мероприятието на 2м от въпросната госпожа, цигарата й беше електронна. Аз също съм пушач и също носех електронна цигара, обаче се замислих дали няма да попадна в обектива на някоя камера или фотоапарат и действията ми да бъдат изтълкувани като нарушение на закона. Поради тази причина моята електронна цигара си остана в чантата!
71
0
 
9
 
! Отговори
Мо преди 11 години
Напразно се коркате. Не виждам защо изобщо се занимавате? Цигарата е от електронните - вижда се по начина, по който я държи дамата...
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бързо ХЕМИ да направи репортаж, да ги изобличи и да попита КЪДЕ Е ЗАКОНОДАТЕЛЯТ:)))
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по начина, по който държи цигарата, си личи че е електронна
68
3
 
1
 
! Отговори
Striker преди 11 години
До LollaНяма какво да се усмирявам и не ми говори за възпитание. На пушачите ви е нужно възпитание със закони и забрани, защото иначе не се съобразявате и пречите на останалите. Говорех за наглостта на пушачите не в частност за теб, но след като се обиждаш значи си пушач. Логично е не нужно да те познавам, за да го разбера ;)
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо решихте, че не е електронна цигара/ пура?Да ви имам и новината!
66
0
 
0
 
! Отговори
FullMaster преди 11 години
До SmqhТи някакъв виден експерт по дим ли се, бе пич?хахахха
65
1
 
1
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
до Чиновника ...ти за тва си умреш *** чиновник, заради начина ти на мислене, а именно Ганьовски, за тва сме на такова дередже щото не признаваме ни закони ни нищо....мислиш се за голям хитрец, а си поредния кръшкач дето няма да лисптва на никой като си иде, щото прави селски номерца...такива като тебе ги ям живи ***
64
0
 
2
 
! Отговори
Кирчо преди 11 години
Лелееее, голям гаф, вай, вай, вай.
63
2
 
3
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Тук разни изперкали непушачи, пак *** и се плюнчат. Аз пък продължавам да си пуша в кабинета и хич не ме интересуват непушачите, които само се чудят за какво да се заядат, за да избият някое друго комплексче.
62
0
 
4
 
! Отговори
Lolla преди 11 години
Striker-е, ай усмири малко тона. Да си европеец включва и известно възпитание, нали знаеш?И не е необходимо да ми задаваш въпроси за "цялата ми наглост", без да имаш идея аз пуша или не и къде точно.Като виждаш, че се пуши - подаваш сигнал пред съответната инстанция. Не ревеш тук.Ай, мир и любов!
61
4
 
2
 
! Отговори
STRIKER преди 11 години
До LollaПределно ясно ни е за какво е забраната и че не включва електронни цигари, а на вас ясно ли ви е? Като сте толкова наясно защо с най-голямата си наглост продължавате да пушите на обществени места? Срамота, а се имате за европейци!
60
0
 
6
 
! Отговори
lpp преди 11 години
Това е електронна цигара огледайте по добре!!!!!
59
0
 
4
 
! Отговори
Smqh преди 11 години
Tova e elektronna cigara sudeiki po dima!
58
1
 
8
 
! Отговори
Lolla преди 11 години
До 59:Забраната за пушене не важи за електронните цигари. Все едно да забраниш инхалаторите за астматици в затворено помещение.А "димът" всъщност е пара, не по-вредна от тази, която се издига над гореща чаша чай.Ай намали оборота сега!
57
8
 
2
 
! Отговори
Striker преди 11 години
До aaaНяма значение в случая дали цигарата на снимката е електронна или не! Факт е, че забраната не се спазва! Ако искате още утре ще ви кача снимки от дискотеки с нагли пушачи ;)
56
0
 
2
 
! Отговори
A преди 11 години
Имаше статия, свързана с този конкурс. На придружаващите я снимки (няколко на брой) се виждаше, че тази дама пуши електронна цигара.
55
0
 
2
 
! Отговори
aaa преди 11 години
Това спокойно може да електронна цигара!
54
1
 
2
 
! Отговори
Striker преди 11 години
ДоАнонименТочно така и ние излизаме и ходим по барове и дискотеки за по 1,2,3 ...7,8 питиета и не искаме да ни тровите. Дискотеката няма да фалира, ако мацката по-долу не си запали цигарата ;)
53
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
53, те и непушачите искат да излезат да се разтоварят на едно питие...