Гавра
Гавра
Поредната гавра,на която попаднахме в интернет. Снимка: Моника | 14 фев 2013 12:25
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
92
27431
4
79
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ***... За младежите- момчета, ако търсите приятелка, я питайте за Левски, и си правете извода
62
4
 
1
 
! Отговори
х преди 11 години
господа журналисти ,такива новини откъде смучите,изглежда неможете да намерите какво да пишете или бойко ви е забранил да пишете за градивни неща или израел бърза да унищожи БГ.не се чудя таково правителство -такива журналисти и такав народ.заслужаваме си съдбата.
61
3
 
15
 
! Отговори
пич преди 11 години
тоя русичката отпреде ше си я връткам в дупенцето за 20 лева довечера, щото карам БМВ Х6 и пуша дебели пури. за друго не става туй момиченце. догодина я женим за едно полицайче, ше гледа дечица в "левски-Г" в панелна гарсониера и ше яде бой през вечер. шото е проста ***. тва е положението. техните са от с.микре ловешко. прости хора, не знаят кой е левски, бащата вика за "литекс", майката продава кафе и цигари в едно капанче. жалко за хубавия ген, но това е положението -простотия до шия
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колаж от същия *** дето не спира да ги прави ,ало каква е тая ръка сочеща със среден пръст ,много анти -анатомична.А запазената ти марка с пръсчето вече сме я виждали!Инак снимката е била нормална ,но е доокрасена.
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак до *** стигнахте,шиваняци. ставате смешни ,за всичко в таз държава *** били виновни.... значи,всички досегашни правителства са ***....депутатите и народни представители,също... олигарсите,месните управи,продажните съдии и прокурори,корумпираните ченгета и всичко останало са......*** забравих да спомена че всички *** карат лимузини от по 50100 хиляди евро и си разпродадоха едни на други черноморието за по 2лв. кв. метър.. смешници,отворете си очите..!!!!!!
58
2
 
0
 
! Отговори
bogomil.avramovhemy преди 11 години
До до богомил подлогата - НЕ НЕ Е КОМУНИСТ - И ЖАЛКО.
57
1
 
2
 
! Отговори
Учител преди 11 години
ДО 51: Поп Минчо Кънчев е описал живота си в книга "Видрица". Понеже не знаеш какво е "видрица" и понеже не си чел книгата, не знаеш, че поп Минчо Кънчев от село Коларово, Старозагорско, не е бил свидетел на обесването на Левски. Но прочети "Левски в спомените на съвременниците си", "Записки по българските въстания" и ще научиш, че навсякъде *** са били палачите на българските въстаници. Сега са палачите на българския народ, назначени от политиците ни.
56
1
 
0
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Пусто дЪрво неодялано!
55
1
 
11
 
! Отговори
Ани преди 11 години
подрастващи долнопробни к.....
54
1
 
13
 
! Отговори
Даси преди 11 години
Чалгата не прощава.
53
3
 
12
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ето, това е пример, че не са само *** и турците най-големите антипатриоти.
52
11
 
7
 
! Отговори
до богомил подлогата преди 11 години
Ало, *** комунисте, защо не си признаеш че всъшност червената армия поробва България?! Не е ли факт че държавата е била свободна до 1944. Не сме били нито във Война, нито под робство. А червените поробители пристигат и ни влачат към дъното 45 години. И сега, да се твърди че това било освобождение?! По-добре да беше останал жив фюрера, даже да бяхме под негово робство щеше да ни е по-добре. Да не говорим че паметника на съветската армия трябва да бъде признат като паметник на поробители!
51
20
 
2
 
! Отговори
камъните падат.... преди 11 години
ХУБАВИ ПИЧКИ , БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....МАЙНАТА МУ НА ПАМЕТНИКА !!!ЖИВОТА Е КЪДЕ-КЪДЕ ...ПО ГОТИН!!!
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гавра е силно казано. И какъв е проблема че някакви *** се снимали около паметника на Левски?! Разбира се, че Апостола е за уважение, но може ли да сложим полиция 24 часа на всеки паметник за да няма простотии?! Разбира се, че не, и държавата ни има много по-сериозни проблеми. Но долнопробните и евтини медии ще ни занимават с глупости...
49
18
 
6
 
! Отговори
Кретен преди 11 години
Мометата ми аресват, арни са, а тоз на паметника ни го познавам.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко с медиините публикации е просто.Публикуват ни новини само за бандити, *** и *** и съответно ги познаваме само тях като най-известните членове на обществото ни.Ако публикувате новини за хора, работещи за обществото, изобретатели, майстори то ще започнем да познаваме тях и да се интерисуваме и даже да помагаме.Ся кво ? Вайкаме се дал е оживял или пукнал некой ***. Голема новина. Много полезна.
47
5
 
19
 
! Отговори
АМА ЧЕ ПРОСТАЧКИ преди 11 години
ТОВА СА ПОЧИТАТЕЛКИТЕ НА БУДА БОРИСОВ,КОЙТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯ КАТО НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН. НЯМА ЛЕВСКИ, НЯМА БОТЕВ, НЯМА СИМЕОН ВЕЛИКИ. НАЙ-ВЕЛИКА Е ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. И СЪОТВЕТНИТЕ К*РВЕТИНИ ГРОЗНИ,КАТО ТЕЗИ МАЛОУМНИЧКИ ОТ СНИМКАТА ГО ПРИПОЗНАВАТ КАТО ТАКЪВ. СЛЕД КАТО ЕДНА ПРЕСТЪПНА МУТРА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПОЛИТИК БАЩА НА НАЦИЯТА, ЗАЩО МАЛКИТЕ ГРОЗНИ КУ*ВЕТА ДА НЕ СЕ ГАВРЯТ С НЯКОЙ СИ ЛЕВСКИ. А ТРЯБВА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА,КАКТО КАЗВА НАРОДЪТ.
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам вместо "случайно" да се натъквате на подобни неща, да започвате "случайно" да се натъквате на хубави неща и да ни ги публикувате. Ако се натъквате на лоши неща и ги публикувате правите "известни" ей такива като тия, което им е целта. И вие сте я изпълнили. Ако се натъкнете на нещо смислено и градивно и го публикувате, то ще станат известни съвсем друг тип хора. Напълно неподозирани, че съществуват. Но зависи какво търсите. Явно това ви харесва.
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гарва. И що се ровите в Интернет та "случайно" да попадате тъкмо на такива неща ?
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кретенизмът на децата отразява този на семействотовъобще след 89 та беше направено всичко от наши и чужди мошенициза промиване на мозъка на българинаи както виждаме - мното успешно децата правят това на което са ги учили че е правлноне става дума за училището