Изверг влачи куче с кола!!!
Изверг влачи куче с кола!!!
Това потресе Facebook!!! Вижте тук . Снимка: Николай Каменов | 08 юни 2013 17:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
101
18720
8
11
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Майката на Георги преди 10 години
До ГеоргиДруги биха казали, че ти си *** и ще са прави.
82
8
 
0
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Супер се зарадвах! Мастията няма начин да не е нахапала детето на човека, даже това влачене и е малко!
81
1
 
0
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Хубаво, че има хора, които не остават равнодушни на такива ужаси.
80
0
 
0
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Човек трябва да живее в хармония с природа, със семейството си - иначе какъв е смисъл на живота му. Сигурно е живеел в семейство, където е имало насилие.
79
0
 
1
 
! Отговори
Калина преди 10 години
До АсеновТочно това исках и аз да кажа, но гледам, че коментара ми не е много-много харесван...Става въпрос за брутално измъчване на животно, а те пишат ли пишат... Пържоли, агресивни бездомни кучета и т.н.
78
0
 
3
 
! Отговори
Animal Hope преди 10 години
Райчо живее на улица "Царевец" 6 в Тополовград.
77
1
 
1
 
! Отговори
Асенов преди 10 години
Чудя ви се на акъла и ми става ясно защо половината ми семейство се изнесе в чужбина. Не става въпрос за парите, а от гледна точка на перспективата. В България няма такава.Какво ми говорите за пържоли и пилета? Едно е да се храниш, друго е да изпитваш удоволствие от страданието. Второто навярно е диагноза.Чули ли сте за украинските изверги. Деца почнали да убиват "за радост на мама и тате" разни животинки - кучета и котки и до какви извращения са стигнали...Ех, перспективата...
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На село е истината!
75
0
 
1
 
! Отговори
maq преди 10 години
welcome to the land of the death!!!!!! sram e da si ot BG za tova.ne sam vigdala ku4e da vla4i drugo!!!!!!
74
1
 
0
 
! Отговори
maq преди 10 години
molq da ne mi triete komentara-sledvagtiq
73
1
 
2
 
! Отговори
Калина преди 10 години
та да си довърша мисълта... ... с цел консумация и измъчването му, с цел наказание?!Аз не съм виждала баба си на село да завръзва кокошките живи и да ги влачи из двора...Усещайте се малко бе хора - що за тъпотии пишете!!!
72
4
 
0
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Наистина не мога да се начудя на хората, които пишат глупости, без дори да са се запознали с фактите преди това...1. Кучето не е бездомно, а домашно и е "наказано" от стопанина си;2. Не е ухапало никого, а е удушило няколко патки и кокошки на наказващия го за това "човек";3. Не съм превърженик на бездомните мъстии и подкрепям ефтаназията им, но това не значи, че желая да бъдат вързани живи и влачени по улицата;4. Що за тъпотия е това, да сравняваш убиването на животно, с цел консумация и изм
71
6
 
4
 
! Отговори
ТКЗС преди 10 години
Влачи куче, спаси дете. Тричене по Асеновградски.
70
0
 
4
 
! Отговори
Skeptika преди 10 години
Това не е хуманно И е противозаконно! Отвратителна постъпка! На този изверг да му се повдигне съдебна отговорност! Или него да го вържат и да го влачат само 50 метра. Това му стига! И не забравяйте! Злините винаги се наказват, дори и с голямо закъснение! Природата,или ако искате го наречете Бог ще го накаже! Когато около себе си натрупаш негативна енергия, тя се връща и те поразява с пълна сила! Няма ненаказано зло!
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ot selotoКъде е убило 8-годишно дете, какви са тези измислици, егати ***, ние не пасем трева, дайте статия за убито дете от куче, нали щеше да има нещо в нета, аре стига глупости, селяни прости такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68
8
 
1
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До Анонимен-73 Няма да се учудя ако кучето е ухапало дете...
67
8
 
1
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
И аз не понасям ***,но чак пък толкоз....може и по-дискретно...
66
19
 
4
 
! Отговори
Човека е .. преди 10 години
утрепал едно вредно животно, подобно на плъховете !!! Браво. Всички лицемери, които ядете пържоли, нямате деца и призовавате да се убие собственика на колата ( вижте фейсбук линковете !!! ) няма какво да ви коментираме - не сте добре .... и по тази причина и България не е добре .... А западни 'ценности' като *** и защита на животни, които увиха вече 2 *** възрасни хора в БГ са чиста помия !!!
65
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tozi *** koito e sposoben da vlache kuche, shte vlache i dete. Takav chovek triabva da bade nakazan. Skriite tazi jestoka snimka . Decata netriabva da ia vijdat
64
6
 
7
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Борисов и Цветанов трябва така да ги влаче някои.