Аз съм повече от теб!?
Аз съм повече от теб!?
Дай Боже, да достигнем нивото и стандарта, когато инвалидите в България ще карат само такива коли. До тогава, пишман гъзарите ще продължават да си мислят, че кола купена на старо, от някоя автокъща в Дупница, била тя е Мерцедес ги прави повече хора от останалите. Снимка: Konstantin | 19 юли 2013 11:16
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
33
19788
47
4
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако много искат да паркират на такива места съм сигурен, че господ може да им помогне да паркират на такива места съвсем легално!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимендали?
27
0
 
9
 
! Отговори
кю преди 10 години
ми те хората са си инвалиди, ама не физически, а умствено и морално
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами ако човека има жена-инвалид? що да не паркира колата там?Дори да е измамник не е виновен той, а хората които са му дали това разрешително!!!Казвам това защото от над 15г майка ми е тежък инсулт и е полу-човек - мисли само себе си.Не може да говориш с нея нормално :(Толкова травми имаме аз и баща ми от това, че правото да паркираш на инвалидите е нищо спрямо бремето което имаш.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
made in BG
24
1
 
8
 
! Отговори
moral преди 10 години
Вижте, тези търговски центрове - молове или както искате ги наричайте са Частна собственост. По-закон на ххх броя парко места трябва да има хх парко места за инвалиди - това е законът. Как ще ги контролират и използват си е техен проблем. Проблемът е чисто морален - никога не бих заел такава място, дори само от суеверие.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не "убижда",а "обижда"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......
22
4
 
2
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
В този МОЛ,в подземното ниво,има повече места за инвалиди,от колкото инвалиди ще дойдат общо до затварянето му(фалирането му).И въпреки всичко,*** си мислят,че като спрат на инвалидно място са малко повече от останалите.Умолявам никой да не убижда селяните,те са достойни българи.А що се отнася до ***,такива са много на територията на България и само тук виреят.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този австралииския с празната глава още ли не са го изпапкали крокодилите
20
4
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
Мое сме безделници ама не сме без празници, а ти си *** не ми се прави на важен и разбирач шото си ми ясен кво *** си ! И ти сам на себе си си ясен кво *** си нали бе ***?
19
4
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 10 години
Когато един търговски център (по новому "МОЛ") е построен в разрез с Конституцията на Р.България, и е пълен с магазини с контрабандна стока, собствениците, на които кихат на същите тия шефове на любимите ти униформени, които пишат великите ви глоби, с цел спазване на криворазбрания ви ред, за какви глоби и ред говорите, бе, коне с капаци?
18
2
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
хаха ти как разбра че е оргинално 6,3 по добавените аспуси ли
17
7
 
4
 
! Отговори
продължение до 3 преди 10 години
безделници. Проблема е, че такива сеирждийчета като вас не правят нищо против статуквото, а още по-дълбоко вроденото изкривяване на системата е от подобните ваши представители от предишните поколения. На тях поне им е простено, че те така са възпитавани от вождовете. Сега на теб кой ти е вожд? Нали си демокрация, избираш си стил и се придържаш, а когато някой си позволи нещо, което ти вече си преценил, че не ти изнася, не лай!
16
17
 
2
 
! Отговори
до номер 3 преди 10 години
***, айде само средната да е 25хил. Евро минимална цена за 6.3, другите не ги коментирам, но по българския стандарт с който мутреят на инвалидните паркоместа, бих ги преценил и останалите 2 броя, че не са нещо евтино за поддръжка. На фона на безплатно отремонтираната ти гаранционна Дачия, спирането на харча на масло на "мизерния" от твоя гледна точка 320 бензин е нещо колосално. Проблема е, че нито им се възхищавам, както повечето папагалчета ще се разподскачате, нито пък ги хуля като вас
15
1
 
8
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
до 14...аз съм спокоен ама защо аз съм комплексара, а не тия дето спират на места за инвалиди? Или може би се позна ти в тях? И недей да съдиш по майка ми за моята ...това, че твоята си вдига краката на всеки пияница пред блока не значи че всички са такива :) Тежко детсво ли имаш та си толко глупав и озлобен? Ако искаш да се видим някъде да те лекувам?
14
5
 
12
 
! Отговори
селяци преди 10 години
мухаха селяците си зели мерцедесче втора ръка за 5 евра и си мислят че са фактор
13
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13Споко, докато порасне щерката за *** има главна роля на задната седалкаБУАХАХАХАХАХпотапяй завислив смачкан коплексар
12
3
 
8
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
и на тия някой *** и се гаври с щерките така, че всичко се връща,.....
11
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като си се заврял в Гетото се едно в *** г*з да се завреш и да качваш снимки. Разликата е никакваКато решиш да осмислиш малко патетичния си живот в панелния инкубатор ела да щракнеш някоя снимка тук:*** . youtube . com/watch_popup?v=jp4ymITFZLI&vq=hd1080Отне ми 5 минути клипчето, станах от бюрото и готовоАз си правя кинти и е на периоди тия седмици като приключа ще отпраша на сърф по цял ден и няма да ме видиш тука. Магистърче съм тряа прая кинти и приключих финансовата година $$$$От Сидни
10
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОВЕЧЕ Е! НЕ Е КОМПЛЕСАРМожем само да се радваме че човека не е инвалид, явно ти си изключение щот си "комплексар"Не можа ли с нещо по смислено да си запълваш живота? Какво ще кажеш следващия път да ни снимаш о.Тонга или Мадагаскар? Снимал битовизмите под балконаАз съм на 3 км от Операта през Чехил тунел ама по бих снимал кораловия риф и райските островиВ крайна сметка така и не разбрахме защо си оуснал тази снимка? Да ни покажеш колко (без)смислен живот водиш в Гетото ?От Сидни Австралийск