Нагледен курс по паркиране!?
Нагледен курс по паркиране!?
Така е по лесно Снимка: Сто янов Ян | 11 сеп 2013 21:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
16099
21
4
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 10 години
Дали има поне 10% от глупавите коментари (не само под тази снимка), които се пишат от нормални, зрели и разумно мислещи индивиди, които са доволни от работата, семейството и живота си? За пореден път се опитвам да прочета мнения по различни теми и за пореден път си казвам, че ще е за последно... Общуването с тези 90% коментиращи е редно да се направи, само ако имаш "специално" висше и разрешение :) (И всичко е в кръга на добрия тон.)
28
0
 
6
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Освен наглоста, тъпотата е другата черта на българина, която го кара да затъва все повече. Нагледен пример е коментиращия N32 - "dimo" който освен, че не виждал тротоар, даже подкрепя наглото спиране на този от снимката. Някой ден, Димо, ти пожелавам да имаш дете и да се опиташ да го разходиш по тротоара, който не виждаш...Къв е проблема? Като пешеходец, просто ще си "минеш по улицата" кво толкова, пък автомобилите нали имат спирачки, все ще спрат да не те отнесат с детската количка.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До dimoАБЕ ТИ СЛЯП ЛИ СИ? НЕ ВИЖДАШ ТРОТОАРА , КЪЩАТА , ОГРАДАТА , ВРАТАТА???? БИЛ СПРЯЛ ИДЕАЛНО И ОСВОБОЖДАВАЛ МЯСТО???? О БОЖЕ ОПАЗИ , ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИНА Е, ЧЕ МОЖЕ НИЩО ДА НЕ РАЗБИРА НО ВИНАГИ ИМА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ... ДИМО ДАНО ПОЛЗВАШ ГРАДКИЯ ТРАСПОРТ И НИКОГА ДА НЕ СТАВАШ ШОФОЬР НА КОЛА
26
9
 
2
 
! Отговори
dimo преди 10 години
Здравейте, много нормално си е спрял човека дали ще е успоредно или по точни начин не е на платното колата и не пречи на движението, даже освобождава повече място за другите участници в движението, пешеходците си минават покрай нея, но то това там не е за пешеходци никакъв тротоар не виждам, така че идеално е спряна и другите коли трябва така да се наредят и ще стане ок, ще има място за повече коли и ще са подредени в синхрон. тва 5 см тротоар не е никакъв тротоар.
25
1
 
3
 
! Отговори
Добро утро преди 10 години
Да чета коментарите тука е hilight-а на сутринта ми :)
24
0
 
1
 
! Отговори
31 преди 10 години
Съжалявам, коментара ми беше адресиран до 29, не до мене си(28) :)
23
1
 
12
 
! Отговори
До 28 преди 10 години
Сладурче - нито ме знаеш, нито ме познаваш, ама иначе си голям смелчак в нета. А, ако и ти така си паркирал(като оня на снимката) Си голям късметлия, че не си попаднал на мен, Аз да ти издера колата. Никога не съм го правил, но ме е блъскала кола, заради подобно спрял шофьор, губил съм и близък от отворко, за който не е проблем да лети с 80 км на пешеходна пътека. Та ако ще да си Брус Ли, като ме "барнеш" едва ли ще се стекат така обстоятелствата, както ги описваш. Велики сте само пред монитора.
22
21
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 10 години
Сладурче, само се моли да не те барна, че няма дори да можеш и да ревеш от болка. Едно такова тарикатче ми надра колата, защото реши че може да раздава правосъдие, но не забеляза че има камера ... да сега съм с дело за самоуправство, хулиганство и средна телесна, но той е вече с трета операци в лицево челюстната хирургия. Така че до всички фотографчета един съвет - много внимавайте и не се правете на отворени с разните снимки от телефончета, че после да не ревете ...
21
1
 
5
 
! Отговори
До Огнян преди 10 години
Това дали съм велик или не съм, няма никакво значение. А това на какъв се правя-още по-малко. Само знам, че без да познавам някого не давам определения. Относно това, че като му се нанесе щета на колицата няма да го отместя от "паркомястото" му, ми е ясно. Ама като паркира 3 пъти така и трите пъти, като остане без огледала, на четвъртия ще се замисли. Колкото и Аз да не харесвам този метод, не виждам друг начин, в държава където законите важат само за някои.
20
0
 
9
 
! Отговори
eeha преди 10 години
В "Мюхенският" регион явно така се паркира навсякъде, но с глоби се научава всичко! :-)
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ченгетата си пият кафенцето в отсрещния капан.Може и биричка
18
2
 
15
 
! Отговори
До Ейш преди 10 години
Не само огледалата, ами и гумите трябва да му се спукат на тоя. Съгласен съм че саморазправата е гнусно нещо, но при липсата на култура и санкции за такива е единствения изход. Я си представи, че някой твой близък реши да мине по този тротоар и заради тоя "паркиралия" трябва да слезе на улицата, където някой "невидял" го забърше? Дали пак ще си на това мнение?
17
0
 
3
 
! Отговори
петков преди 10 години
До Анонименщо ВР не стовали или СО?
16
0
 
17
 
! Отговори
селянин преди 10 години
еми селянина си е селянин! като на бустана
15
6
 
18
 
! Отговори
korks преди 10 години
Д'еб а и монтанския селянин... мина ли от там чистачките се вдигат. Втoрu път ce откъсват. Трети път - без огледала. Около нас свърши работа.
14
0
 
35
 
! Отговори
Анонимко преди 10 години
ПРАССССС ЕДНА ГЛОБА ОТ 200ЛВ. И УТРЕ ПАК ДА ПАРКИРА ТАКА!!! ПОСЛЕ МВР НЯМАЛИ СРЕДСТВА! Е КАК ДА ИМАТ, КАТО НЕ ИЗЛИЗАТ ПО УЛИЦИТЕ?!?!?
13
5
 
1
 
! Отговори
Tom преди 10 години
До JerryНе вземам съвети от ми6оци
12
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Прочетете 13-тия коментар
11
5
 
44
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Регистрация на автомобили с буквата "М",може да значи и Лом,Чипровци Вършец,Расово,Пишурка,Смоляновци и т.н.Ами,ако някой баш софиянец си е купил тази кола и още не я е прехвърлил на свое име-виждате ли колко поводи за размисъл има,но най важното е ,че болшинството водачи на автомобили нямат "пътна" култура и уважение към останалите участници в движението.
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шопия се напълни със селяни и станаха повече от *** (кореняци).