Продължават циганските набези в Шумен
Продължават циганските набези в Шумен
Днес по обяд банда изнасяше греди от бившата руска болница в покрайнините на града. Снимка: varg vikernes | 10 яну 2014 16:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
87
19106
27
13
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
гъска преди 10 години
Те не крадат. Те си берат. хахахаах
68
2
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Бън дем!
67
0
 
6
 
! Отговори
хм преди 10 години
Това е най-лесният електорат в съществуващата избирателна система.Уви, те са електорат на всички партии и всеки купува от тях, защото у нас политическият елит смърди на *** и никоя партия няма морал и воля да се опита да разреши проблема с ***. Факт доказан от управлението през последните 23г. от всички партии, които се извъртяха във властта...
66
0
 
22
 
! Отговори
az преди 10 години
Трябва да бъдат и..... всички.нищо положително няма в тяхното съществуване.тия са просто един плевел.Жалко е,че нашите управници ги покриват заради едните избори.
65
1
 
8
 
! Отговори
Димчо преди 10 години
Момчетата събират желязо, с желязото взимат 10 лв.,с 10 лв. купува газ за 25 годишното BMW, с BMW-то отиват на кръчма и са гъзари, всяка *** търси мъж с BMW .Те така е в *** .
64
10
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименЗаблуден си ти и ако си мислиш,че няма да има военен съд за геноцида на герб се лъжеш.
63
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 10 години
БЪЛГАРИ НЕ ЗАКАЧАЙТЕ РОМИТЕ. И НА ВАС ЩЕ ВИ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ С ПО 3-4 ЛЕВА. НАПРАВО СТЕ ЗА ЗАВИЖДАНЕ. АКО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** ИЛИ БОКО НЕ ГИ ХРАНЯТ ТОГАВА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ. ТОВА Е ТЕХЕН НЕГРАМОТЕН ЕЛЕКТОРАТ. ТЕ И "НАРОДНАТА" ПОЛИЦИЯ СА ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ОПОРА. КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА КРАТУН ТОДОР. ГЛЕДАЙТЕ ПО ШИРОКО НА ЖИВОТА.КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,А НИЕ СЕ СЪРДИМЕ НА НАШИТЕ РОМИ ЗА НЯКОЛКО ГРЕДИ. БЪДЕТЕ ПО БЛАГОРОДНИ.ТЪРСЕТЕ ИСТИНСКИТЕ КРАДЦИ!!!!!!!!!! НА СЛУКА!!!!!!!!!!!!!
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласували са, varg, гласували са.. Срещу кебапчета и петдесетачка с предварително попълнена бюлетина... Нали иначе столетницата ще има само 300-400 хиляди гласа от заблудените като теб, старите пенсионери и мутрите... Нямат избиратели горките, единствено парите ги спасяват да пазаруват ***, иначе отдавна щяха да са трета или четвърта политическа сила..
61
2
 
6
 
! Отговори
ВЪЛК0 преди 10 години
Тая гледка е навсякъде, ама няма как да ги спреш, защото е нехуманно.
60
1
 
19
 
! Отговори
до 66 преди 10 години
Защото сме "демокрация" и ги храним по комунистиечески да не им падне социалния дето ни го вкарват !А дядовци и баби кучета ги яли ,бачкал 40 години 200лв!
59
0
 
24
 
! Отговори
Пуната преди 10 години
Дано в новият НК РАЗРЕШАТ КАТО МИ ВЛЕЗАТ В ДВОРА ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ,КАКТО ГО ПРАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ.нАЛИ СЕГА Я КАРАМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ?Защо да не можем да се защитаваме????
58
13
 
1
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименНе си познал.Тия въобще на изборите не са гласували.
57
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
varg, това са твоите съпартийци.. познай за кого гласуват на изборите? За твоята партия естествено. Защото тя единствена им гарантира безнаказани кражби от началото на "демокрацията"... Но сигурно пак няма да го осъзнаеш, то щом си почитател на столетницата значи никога няма да можеш сам да мислиш или да проумееш защо тя е вредна за България...
56
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има само едно решение на проблема! Нарича се Сидеров!
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагледно доказателство ,че австралопитеците са сред нас!Просто вижте стоиката им, едни хомогепсуси !
54
0
 
14
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Така ще е, докато имаме УЖКИМ Конституция! И каква е ползата от нея? Само за обогатяване властта на правистите. Същите се позовават на закони, правилници,подзаконови актове, на предания, дори на "морални норми"/нямат срам/ само и само за да не спазват ОСНОВНИЯ ЗАКОН на Държавата. И ако случайно не успеят опааа, имаме си Конституционен съд, който окончателно "избива рибата". И ние си мислим, че живеем в ПРАВОВО ОБЩЕСТВО! Да, ама не казват руснаците !!
53
13
 
1
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименПрочел си някои неща в гугъл браво.А сега ще ни кажеш ли на каква длъжност работиш в Български хелзински комитет ?
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Варг, взвод от "5-6 човека" в българската армия няма. Май наистина не си наред с главата.
51
0
 
8
 
! Отговори
targov_sl преди 10 години
И в същия ред на мисли вариант за решение на проблема е да се отрежат помощите до трето дете. Тоест за всяко следващо да не се получават помощи, а изоставянето на деца в домове без ОСНОВАТЕЛНА причина да се инкриминализира. Не мисля че е нормално в която и да е страна по света около 50% от първокласниците майчин език да не им е официалният за страната. Ако не се промени нещо очаквам *** език да стане втори официален и да се изучава задължително в училищата ...
50
1
 
9
 
! Отговори
targov_sl преди 10 години
Наскоро мислех за този проблем с детски майчинства помощи и тн.Някъде четох статия че *** без да работи получава към 16 различни вида помощи, с които си получава един много приличен доход, надвишаващ дохода който получава средностатистическата българка и за да не кажете че говоря празни приказки ето линк до достоверен източник