Тротоарна тарикатщина made in BG
Тротоарна тарикатщина made in BG
Това е поредният селски тарикат, който си мисли, че е над всички, паркирал на тротоара, а пък хората да ходят по улицата Снимка: Симеон | 28 яну 2014 16:13
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
71
16528
47
4
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Методи преди 10 години
Софиянците са най-големите "селяни" ... и по манталитет и по държание!
63
0
 
1
 
! Отговори
СОБСТВЕНИЧКАТА преди 10 години
НИТО СЪМ *** НИТО ***, НЕ СЪМ СИ ПЛАТИЛА КНИЖКАТА И СПАЗВАМ ВИНАГИ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. НА НИКОЙ ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ НЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА, ЗАРАДИ КОЕТО ПАРКИРАХ ТАКА.
62
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 10 години
тоя е *** на 100% ,няма такъв цвят просто по смешна кола нямаше ли? Автогол си е вкарал
61
0
 
5
 
! Отговори
до 49 преди 10 години
Какво ще надереш бе, младеж?! Вярваш ли си?! Такива като тебе всезнайковци всеки ден ги слушам какво ЩЕЛИ да направят и едвам кретат в живота от много планове. Че е спрял лошо, спрял е, че ти се иска да го надереш, иска ти се, но не това е начинът.
60
0
 
4
 
! Отговори
до 53 преди 10 години
Страхът значи робство. И не разбирам кой от какво може да го е страх. Това, че няма кой да те защити, не знам откъде го измисли. Не живеем в 90та година. Чета коментарите и хем ми е жал колко познати имам с по 800лв. заплати, хем не ми е жал като гледам ценностната система на едни страхливци. Щели с пирони да дерат, гуми да пукат- вие не смеете на собственика дума да кажете, пък камо ли колата да пипнете. Човек не трябва да го е страх и трябва да се бори с неправдите. Аз така успях.
59
5
 
1
 
! Отговори
ASI преди 10 години
lele zashto nesam tamako niamam kliuch v djoba si pone shte si nameria chakal ot zemiata i shtemu nasharia ot-krai do krai karucata ta chak i na drugite savet shte im dava za pariranei nomera mue selsko daje ot selo SOFiA
58
2
 
5
 
! Отговори
таси преди 10 години
Само не разбрах като хленичите толкова за този тротоар, кой от вас може да ходи по него? Като го гледам какви ями има, не бих могла да мина безопасно по него. Осигурете места за паркиране и после се оплаквайте! Просто снимката олицетворява контрастното ни общество. Хубав ден!
57
0
 
5
 
! Отговори
иво преди 10 години
то пък по тея тротоари разбити как се минава с детска количка... аз затова токчетата само вкъщи си ги нося :)
56
0
 
3
 
! Отговори
Заралия преди 10 години
Aнти-паркинг колчета! В Стара Загора в момента слагат. Много добро решение! Но има още много улици на които трябва да се сложат. Да видим тогава *** как ще си спира лъскавата таратайка, така, че да не могат да минават майки с бебешки колички.....
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПрОблемъ тряа се реши радикално: всички коли - по тротоарите! Всички пешеходци - на асфалтъ!
54
0
 
0
 
! Отговори
край преди 10 години
Нали не мислите че този е бил глобен от КАТ. Искам Референдум за паркирането по тротоарите. Няма смисъл да ги правим и после да ги трошим с колите. По света има тротоари и те са за пешаходците обаче ние сме странен народ и можем да решим въобще да нямаме тротоари -асфалтирай всичко наред пешаходеца е лузър.
53
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И проститутките ми ще бачкат където аз реша, и ще спирам където аз реша! Не се напъвайте толкова, пазете си силите за протестите!
52
0
 
0
 
! Отговори
бай ганьо преди 10 години
Ей, анонимен , и ти сигурно паркираш така, а? Да ти изгние фамилията, ***
51
2
 
5
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 10 години
Ми страх го е обикновенния човек. Защо да не го е страх. Едва скърпва двата края. Ако не дай си боже му се случи нещо няма кой да го защити- ни полиция ни съд ни закон. И ако все пак е оживял след случката освен всички мъки ще се чуди от къде да намери пари та да го позакърпят някакси що годе в болницата. Ако недай си боже пък вземе да се защити и одраска с нокът мангизлията и в затвора ще лежи за своеволието. Така че да, страх ни е и гледаме да се пазим защшото няма кой друг да ни пази.
50
0
 
3
 
! Отговори
Космонавт преди 10 години
До ПолицайТи си полицай , колкото аз съм космонавт!Съгласно наредба на Столична община паркирането върху тротоари е наказуемо глупииии. Така , че е нарушил закона(сега не ми се търси и в ЗДП да видя дали и там нямаше текст относно паркирането).
49
2
 
4
 
! Отговори
Ей селтак преди 10 години
До Анонимен 50 На *** в детеродните органи ще заобикаляме, тъ*анар.
48
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще заобикаляте и още как и няма да мрънкате нещастници.
47
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се опитам да мина от лявата страна, напълно е възможно да се окаже че е прекалено тясно за мен. Тогава със сигурно ципа на якето ми, където има пирон, ще одере по цялата дължина боята. А ако се наложи да се наведа да си вържа обувките, може да се окаже че съм си оставил и някои инициали... или поздрав към майката на собтвеника на возилото
46
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До Полицайти си много *** човек не виждаш ли че има метални колчета -което е избито от земята те служат да не се паркира по тротоара
45
2
 
6
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Троши бе, какво го снимаш, троши и да си знае. *** колкото си иакш дай им пример, я огледало, я някоя сериозна деруга, така ще се усетят.