Царско паркиране в столичен мол
Царско паркиране в столичен мол
... Има място за всички, защо да не паркирам за две места, нали съм със скъп джип, другите да се оправят... Действието се развива в делничен ден, в подземният паркинг на един от най - препълнените молове Снимка: Костадин | 04 мар 2014 09:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
10542
11
13
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
хицков преди 10 години
Ами то тъй му трябвало на човека бе!!!!!!!!!
39
2
 
7
 
! Отговори
TTT преди 10 години
Естествено че така се спира! Иначе бай Пешо със ладата не му дреме като отваря вратата и директно удря съседната кола. Щото на бай Пешо ладата струва 200 лева и нен го интеренсува за боята!
38
9
 
14
 
! Отговори
МUC преди 10 години
Много правилно си е спрял човека. заради такива умници като комтиращите тук. В Германия X6 не спира така в мола, защото хората там не са *** и злобни. Никой няма да надраска колата там. Жалки душички сте! За това ще си карате трошките докато се разпаднат.
37
4
 
7
 
! Отговори
жена-шофьор преди 10 години
До ИвоИ защо реши, че е жена. Все жените шофьори са Ви виновни! А това, че и всички така наречените "мъже" по моловете спират така - не е важно, жените са виновни!
36
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Явно, пича е снимал със светкавица, за това номера е блеснал така, не виждате ли, че даже и светлоотразителите са грейнали. Според мен не е скрит номера умишлено, ами така се е получило от светкавицата. По въпроса със селянина паркирал така, просто нямам думи...
35
5
 
9
 
! Отговори
X6 преди 10 години
Типичната дискусия "Ама глупавата кифла кара Х6 и си мисли, че света е нейн", "голяма работа, че ще и надраскат вратата, това е кола"... Вие като не сте глупави си напънете задниците и си купете Х6, тогава ще подхванете друга песен и хич няма да сте толкова ларж и над нещата. Но тъй като сте мързеливи трътльовци, ще карате тази Х6 след 20-ина години и 300-400 хил. километра.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е готина x6-та, ама в България се карат предимно от ***! И резултатът е на снимката. Говедата се плесват просто някъде и не им пука. Ама родните ни кравари ... полицаи и тя явно си вършат работата.
33
3
 
4
 
! Отговори
konsa преди 10 години
До РайнаПишман шофьор си и ти Райно!Не различаваш фар от светлоотразител.А после искате да не плюем жените като шофьори.Като станете технически грамотни,като се научите да паркирате,като си уточните кое е ляво и кое дясно,като понаучите и знаците,ей тогава няма да ви плюем.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бас хващам, че момата дето я кара тази кола е руса неуспяла фолк певица, която не може да си напише името обаче, прави такива жестоки мекици, че си е изкарала с честен труд парите
31
4
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
ХУБАВО Е ЧЕ СИ СНИМЛА, НО ЗАЩО НОМЕРА Е СКРИТ ??? ТО ТАКА НЯМА СМИСЪЛ, BMW 6 ИМА МНОГО....
30
8
 
5
 
! Отговори
голфаджията преди 10 години
29-ти, я кажи къде спираш да мина тогава да ти я издеря цялата тази твоята кола, за която явно не те е грижа. Дай като са вещи и да не ги пази, така ли ?Явно от такива откачалки като теб, целият ни автопарк е пред разпад. Защото са "само коли" нали така...
29
7
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Най-вероятно поредната жена-комплексарка с джип
28
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щели да му одраскат колата !?Ами като не иска да му я драскат, да си я държи в библиотеката в хола зад витринка!Това е просто една кола.Направена е да служи на хората, а не хората да служат на колата.Правилата са си правила и трябва да се спазват.Като ще ходи в мола и има някакви притеснения да си купи Смарт ... гледам има пари.
27
2
 
7
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Е като гледам, все пак има място отляво да си оставя мотора. :)Иначе на такъв наглец нищо не му пречи и да спре перпендикулярно и да заеме 3 места.
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото което не можеш да оправиш с пари са грешки в собственото си ДНК.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сгъчкал се е човека. Можеше да спре и на трите места
24
9
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
А тези, дето се притеснявали да не им одраскат колата с врата, да ви кажа, че сте кухи. Абсолютна тъпотия е да седим и да се притесняваме и ядосваме, че някой ни е одраскал колата. Колата трябва да служи на човека, а не човека на колата. Голямо чудо като я одраскат, не свършва света с това.
23
2
 
12
 
! Отговори
Драйвър преди 10 години
Някой шофер с Тико, или сходна колица може да паркира вляво от него с леко покачване на бордюра и да го изтроли.Аз ако видя такъв и има некъв шанс, знаете ли как хубаво паркирам ожуления опел на 1 боя разстояние. И ако другия шофер е наблизо и ме види - подскачат като млади невести.
22
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Карам джип, който е по-голям от този на снимката. ВИНАГИ успявам да паркирам, така че да спазвам правилата на движение и паркиране, и да не преча на никой. Включително и в молове с тесни паркоместа. Ако някой друг е спрял накриво и няма достатъчно място да вляза и да си отворя вратата, просто търся друго паркомясто. Като съм си купил голямата кола, съм предвидил, че това ще донесе такива неудобства. Така че е до възпитание и морал, а не до големина на колата и шофьорски умения.
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи за Тойотата отпред има място, а за БМВ-то няма. Май в главата на единия шофьор има нещо, а тая на другия няма нищо.А иначе една скоба решава проблема.