Закуска върху Бентлито
Закуска върху Бентлито
Снимка: Иван Марионов | 18 апр 2015 16:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
2583
2
9
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Ти като гледаш мутрите на тези, за успели в живота ли ги имаш? Ако това ти е критерия за успял значи си една бедна душица!
7
0
 
3
 
! Отговори
Емигранта преди 9 години
Жалка картинка. Кола за стотици хиляди, и на фона порутени къщи и огради. Те на това му се вика комплексарщина. Познавам хора кадето живеят в поломени мизерни панели, но иначе въртим Бентли или Мерцедес. Смешници!
6
0
 
3
 
! Отговори
турбогъзари преди 9 години
Събрали пари - купили Бентли и после на хляб и лютеница -хаххахаха. Не останаха ли за кИбабчИтЪ бре - хахаха- смешници!
5
8
 
1
 
! Отговори
Туца преди 9 години
Ми то толкова суляци ги правят това по отбивките в/у дъртите си барутници, ама тук защото е в/у Бентли и голям сеир. Ми тоз с Бентлито може и на Малдивите да отиде на 5 звезден ресторант, ама повечето драскачи даже и по Витошка не слизат, че билета скъп, та си апват бобеца с таратора и плюят под статиите.
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕ защото сте големи тарикати, та затова и карате 3-та ръка западни каруци и се присмивате на някой, че хапвал на капака. Явно манталитета на неуспелите българи е да се присмиват на някоя постъпка, която вие също сте я правили десетки пъти, ама на някоя талика на 30 години и това ви прави "остри" граждани, а тях *** мутри. :))) Сигурно и с италиански мебели ходите за риба или на пикник, паляци такива. :))) Да ви се не види и гражданята неуспели, продали оборите и отишли у Софето. :)
3
8
 
3
 
! Отговори
ТИМ преди 9 години
До Анонимен Абе хората с кинти си живеят, както им е добре и изобщо не им дреме от твоето злобно и завистливо мнение. Работи си за 300-та евро и си ходи на ресторант с Опела от 83-та година, пък си обиждай колкото искаш"тъпите мутри от вицовете". :))))
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В балканския бантустан *** проЗтотията на българина вече се мери с мегатонове и по ТСигания задминаха с 17 тура дори ***!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозни селски мутри излезли от виц :) Язък им за парите и за колата, такава хубава вещ не трябва да попада в такива прости хора.