Безотговорност на оживено място
Безотговорност на оживено място
Този стълб за улично осветление се намира на доста оживено място - метростанция Вардар и по точно изхода за Национална Кардиологична Болница. В съседство се намира малка детска площадка и сладкарница която както се сещате в това хубаво време е доста пълна. Питам се може ли този стълб да седи с почти оголени проводници при наличието на толкова деца наблизо, а и не само... или отново ще се чака докато не стане белята... Снимка: Tomei | 15 юни 2014 13:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
9242
21
1
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
keles преди 9 години
Вместо да се правиш на остроумен в нета защо не сигнализира където трябва? Утре като удари тока някое дете ти ще си виновен. ***!
6
2
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Това е *** .От общината, ще кандидатстват за 100 000 евро за ремонт на стълбовете и след 5 години, като отпуснат, ще дойде турска фирма да постави капак .
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е аз като гледам и треволяка не е окосен...
4
1
 
17
 
! Отговори
MAAFAKA преди 9 години
Това е резервния дефибрилатор на Национална Кардиологична Болница. И *** са откраднали капака ....
3
34
 
24
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Е какво му е безотговорното бе *** смотан ??? Трите фази са прекрасно изолирани и дистанцирани една от друга...какво нередно вижда болната ти кратуна освен,че някой *** е откраднал капака на стълба ???....Ааай сиктир;(( Големи еВропейци станаха селяните ...пЛюв ;(((
2
4
 
16
 
! Отговори
Н преди 9 години
Не виждам защо някой, който е минал наблизо и е видял стълба, да не го подсигури с нещо заради децата...Не вярвам от общината да направят нещо в рамките на деня..
1
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти сигнализира ли в общината, или само се правиш на папарак?