Ягуара Алонсо
Ягуара Алонсо
Ловешки Зоопарк Снимка: АНТИМУТРА | 04 авг 2014 10:07
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
43
7984
37
0
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
kyr преди 9 години
tva ne go li otsrelqha be, kvi sa tiq stari snimki
31
0
 
2
 
! Отговори
anastasia.kostova преди 9 години
Ягуарът е защитено животно,в света има около 100 броя,а тук нашите горделиви ловджии го гърмят все едно е бездомна котка и даже се снимат с него като с трофей!Алонсо се е върнал 2 пъти в клетката преди да бъде убит!Това не се каза никъде!Къде отиде кожата на Алонсо?Животно,което е набедено,че ще нападне е родено в клетка и отгледано в нея!Според вас то има ли инстинкт на убиец, като се има в предвид че никога в живота си не е ловувал, именно защото храната му е давана на готово-разфасована!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във Варна един лъв беше избягал и се разхождаше доста по-дълго от 5 часа. Не го намериха, а той сам се върна от глад. Не можаха да му сложат много храна в клетката, или около нея на удобно за стрелба с приспивателни място.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той сигурно е искал да се прибере може би от глад, да го бяха подлъгали по някакъв начин да влезе с храна, или да го приспят. Толкова хора не могат да преборят един ягуар. Дори не е бил лъв, тигър или мечка които са по-опасни. Но не обвинявам толкова ловците, те са били под някакъв риск и пред шанса човек да пострада те са минимизирали щетите. Техните действия са глупави. Обаче онзи който е оставил клетката отворена трябва да понесе цялата отговорност за простотията си. Заради него умря Алонсо.
28
0
 
5
 
! Отговори
от там при тополите преди 9 години
До Анонимен 27: ***, Сидни, от пОмия идва не от пума, нещо като абОриген, не абУриген. Прави си там пачките и не се коси за БГ.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаете ли колко редки са тези Ягуари на света!!!И кмета и цялото му семейство да беше убил все тая!!!!Това не ви е лъв или тигър които са в изобилие~
26
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо се трие??? Коя точка нарушавам аа??? Пумяри с пумяри!54 оскотяли примата гонят безащитно дете на природатаЩо е то? Само в Цирк Балкански.Кошмара на ДарвинПоздрави от Сидни Ав$$тралияКой ще прибере кожата?
25
10
 
6
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Хора, не говорете глупости! Щом е било хайка, то е имало екипи и с приспивателни стрелички, и с бойни патрони за всеки случай! Хората по света назначават за такава цел хора, разбиращи от работата си, а не да сберат селските ловци-пиянки, които не знаят откъде е дулото! Жалко за ягуара, но добре, че все пак не е убил човек! Можело е да реагират къде-къде по-адекватно, но все пак това е България! То едни бездомни кучета не могат да контролират, та ягуар ли!?
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм сигурен, че ако изскочи пред мен, ще заредя стреличка ако имам боен патрон. Не съм сигурен и какво ще заредя пушката или памперса :( Истината, е че мястото му не е клетка. Технологиите позволяват да го гледаме и онлайн ако искаме.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оти не упойхте мачката бе? ***!!Софийските *** някой от тях доста по-големи и озлобени от ягуар ги ловите и пускате, а животното не можахте ли да хванете.
22
1
 
13
 
! Отговори
лУвецо преди 9 години
Ей, Браво ! Къде е този майстор, стрелец да го наградим. Само едно не разбирам, при толкова много хора (въоражени) не се намери един, които да намери по различен начин от този.Проста ситуация, решена от Прости (ГЛУПАВИ) хора!
21
0
 
13
 
! Отговори
Надзирател преди 9 години
Жалко за котака.Виновникът да го замени в клетката му.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И всичко става точно в почивните дни докато няма служебен премиер дори и то рано от сутринта и кмета каза, че ще го убият ако се наложело!!!*** това, че е в червената книга ама нищо не значи ама нищо!Не е Ягуара за разстрел а алчния прогнил измамен кмет!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да, но затова сега си имат друг ягуар, кметът, него да сложат в клетката, да му се радват децата.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
8, полицаите и други служби също имат съответните дрехи. Кучетата като тренират ги ръфат с часове и нищо им няма. Толкова ли не можаха цяла хайка хора да го подмамят и някой да го простреля с приспивателно, ами трябваше да го отстрелят все едно е дива мечка в гората? ***.
17
0
 
10
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
До СпартаНа котето 1. Не му е мястото в нашите жалки подобия на зоопарк ! 2. В реалния живот няма как да се срещнем, освен ако АЗ не отида на НЕГОВА територия (в джунглата), където бидейки именно на НЕГОВА територия, вероятно ще намеря наистина смъртта си. 3. Не е лошо да прочетеш малко преди да пишеш. Това е диво животно и мястото му е сред природата ! Има мноооого начини да се научат любопитни и полезни факти за него и без да е затворено и мъчено за забавление на стари и млади !
16
2
 
13
 
! Отговори
346 преди 9 години
Ей, 13-ти, за разлика от ягуара, хората не са изчезващ вид. Да, би било кофти да пострада някой човек, но от глобална гледна точка е по-страшно, че котето умря.
15
0
 
18
 
! Отговори
Сесе преди 9 години
Горкото животинче! Тия, които са го убили трябва да ги убият с камъни-публично! Да го бяха временно упоили, но тия безмозъчни освен да убиват друго не могат.
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милата животинка! Колко е хубав! Тези трябва да ги съдят!
13
0
 
30
 
! Отговори
Леон преди 9 години
Някой ще ми обясни ли защо не могат да го улучат с приспивателна стреличка, а с боен патрон - могат???