Времето е само за море - бриз, температура на водата 26 градуса

Максималните градуси утре пак ще бъдат 39
18
Времето е само за море - бриз, температура на водата 26 градуса
Снимка: БТА

Времето утре ще бъде слънчево, около и след обяд горещо. Максималните температури отново ще достигнат 34-39 градуса, в отделни райони и по-високи, според прогнозата на НИМХ-БАН.

По-късно след обяд над северните и планинските райони ще се образуват купести облаци, на отделни места и купесто-дъждовни и ще превали краткотраен дъжд. Възможни са локални гръмотевични бури и градушки.

Вятърът ще е слаб от северозапад, в източните райони от юг. По Черноморието ще бъде слънчево и горещо. Ще духа характерен бриз. Максималните температури ще са 30-33 градуса. Температурата на морската вода е 26-28 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, а до полунощ на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-североизток, привечер ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 29 градуса, на 2000 метра - около 22 градуса.

В четвъртък и петък над много райони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Очакват се локални интензивни валежи и градушки. Температурите ще се понижат и максималните в петък ще бъдат между 27 и 32 градуса.

Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
alex преди 4 години
верно е това ,както и че умните бедняци влизат в морето а тъпите богаташи в басейните
15
0
 
1
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Уж никой не идва, а движението по-гадно и от София. Изобщо не ми пречат курортистите, или съботните плажуващи от района, обаче няма откъде да минеш от коли, ако децата искат плаж, трябва някой да ги кара с кола далеч, далеч на юг от града, в кварталския супер свършват даже хляб, лимонада и скара... Горното е за тези които наистина не могат да дойдат и мислят, че цялото черноморие е бетонирано и застроено!
14
6
 
6
 
! Отговори
малък Сашко преди 4 години
Странни хора.На такива температури, те на море, на слънцето ми стоят.И му викат Почивка.Почивка в момента е на Банско.Да сте видяли някой на плажа в Дубай?На 50+ градуса?Ама откъде да знаете?
13
3
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До АнонименТи що пишеш по форуми а не се плацикаш в чистава вода? Да не се окаже че пишеш от тоалетната?
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХотелитеХората слабо ги интересува какво има по черноморието. Както виждаш, вече никой не ходи там.
11
0
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
ти на море отиваш за да се къпиш в басейн, може да го свършиш и в София, Пловдив и Стара Загора тая работа
10
12
 
1
 
! Отговори
Хотелите преди 4 години
по морето имат басейни, добре обработени с хлор, само бедняците се къпят в морето. Ама тука май само такива пишат.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те тея паткании тук, които по цял ден плюят България... Не са идеали на море 15 год сигурно. То им личи, какви са злобни и бедни души. Ама това неразвля партито по морето :)
8
3
 
2
 
! Отговори
гларус преди 4 години
до 7 изчистих ги специално за теб, айде идвай
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер е на морето тази година. Чиста вода, отрано топло :)) Вие си джайфлайте тук от панела в провинцията, не ни пречите хахаха
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
izchistihte li vodoraslite i meduzite ot plaja?
5
3
 
5
 
! Отговори
Високите преди 4 години
температури създават предпоставки за размножаване на стрептококови, коли и други бактерии във водата, къпането в морето е много опасно.Тази година инфекциите ще процъфтяват дори и при намалелия брой туристи дори през юли, а не само през август поради много топлата вода.
4
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 4 години
По морето ще духa и характерния за лятото брис, особената характеристика е че специфичния аромат се усеща все по силно наближавайки "плажовете", които всъщност представляват няколко прашинки пясък измежду чадърите и хотелите.
3
1
 
1
 
! Отговори
Няма да има преди 4 години
Повече загинали ... Локи предай се ...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете как е времето в Гърция.
1
4
 
5
 
! Отговори
морски преди 4 години
Абе ора елате на морето да си оставите парите за кво ги кътате ние работиме само три месеца в годината ако не дадете парите си на нас как ще живееме