Лято през април - слънчево и топло във вторник с градуси до 27°

В София ще е около 24°
3
Лято през април - слънчево и топло във вторник с градуси до 27°
Снимка: БГНЕС

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между 4° и 9°, в София - около 5°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще е слънчево и топло. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София - около 24°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 16° и 19°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 11°.

В средата на седмицата ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е от изток-североизток, ще бъде слаб, в много райони временно ще стихва. Температурите ще останат без съществена промяна: минималните - между 5° и 10°, максималните - между 23° и 28°, по-ниски по Черноморието. Временни увеличения на облачността ще има в следобедните часове в четвъртък, на повече места в източната половина от страната; вероятността за валежи е малка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: времето
Още от Видео прогноза
Времето днес: Слънчево и топло, на места до 29 градуса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 3 седмици
Ми то вече всеки месец е лято. То не беше лято през януари, после лято през февруари, март, април юли очаквам 66 градуса и да се стопиме
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пролет, давай довиждане.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Утре се събудете, протегнете се и се отърсете от Пролетта!