Слънчево и горещо в сряда, градусите до 28°

Хубавото време остава и до края на седмицата
1
Слънчево и горещо в сряда, градусите до 28°
Снимка: БГНЕС

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, в София 5°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

В сряда ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, малко по-ниски по Черноморието, в София - около 25°.
 
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 17° и 19°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
 
През следващите дни времето ще бъде слънчево. В петък над крайните северни райони ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали краткотраен дъжд, възможно е и да прегърми.

Вятърът ще е слаб от север - северозапад. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а максималните - между 22° и 27°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Снимка на деня
Лято през април - слънчево и топло във вторник с градуси до 27°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Малииии. Днес такава жега, че ми са упилиха пилитата... Представям си утре!! Ще си седя горе в планината на хладно.