От 16 до 21 август са възможни прекъсвания на тока в София

Причината за спиране на тока е осъществяваната от НЕК ЕАД модернизация на мълниезащитата на електропроводите 110 киловолта
15 авг 2005 19:13,
От 16 до 21 август са възможни прекъсвания на електрозахранването в общините Студентска, Младост и Витоша, съобщиха от "Електроразпределение - Столично" АД.

Причината за спиране на тока е осъществяваната от НЕК ЕАД модернизация на мълниезащитата на електропроводите 110 киловолта, които захранват с електроенергия подстанция "Студентски град".

По време на работата поради съображения за сигурност на работниците "Електроразпределение - Столично" не може да гарантира непрекъснатост на електрозахранването в кварталите Студентски град, Младост - I и II част, Витоша, Симеоново и Драгалевци, уведомяват от дружеството.

В съобщението се посочва още, че на 18 август, съгласно предварително обявения от НЕК ЕАД - Предприятие "Мрежи Високо напрежение" график, цялата подстанция "Студентски град" ще бъде изключена от захранване от 08.00 до 14.00 часа. През това време кварталите Студентски град и Витоша ще бъдат снабдявани с електроенергия по временна схема, при която е възможно прекъсване с продължителност от 2 до 3 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание