Снегът се върна

От сутринта над столицата вали мокър сняг; образували са се задръствания по основните пътни артерии
23 яну 2008 08:26,
32
Снегът се върна
Снимка: Булфото

Сняг вали над София, а пътищата са мокри и хлъзгави, съобщиха от МВР.

Натоварено е движението по ключови столични булеварди / „Цариградско шосе”, "България"/.

В района на НДК опашката от коли в посока центъра достига до моста под бул. "Витоша".

Интензивно е движението и в района на Военномедицинска академия, бул. "Цар Борис ІІІ" и "Красно село".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Емел Етем преди 16 години
Умоляват се гражданите на Републиката да се въздържат от пътувания (с кола, влак и пеши, за самолет е ясно - ще затворим летището)Положението е сериозно, но ще дам разпореждания за овладяване на ситуацията! Не излизайте от домовете си, дори и до магазина! Там просто няма какво да си купите - доставките на хляб и салам спират до преставане на снеговалежа. Не излизаите и пред входовете - може да паднете и да потрошите крайник, а медицинска помощ няма - хем стачкуват, хем няма да може да дойдат - вижте какво е навън - БЕДСТВИЕ! Съберете цялото семейство в една стая, внесете вътре всички топли дрехи и одеяла - температурите падат, а тока е пред спиране! Поради опасност от измръзвания НЕ ДИШАЙТЕ - увеличавате конденза и може да се заледи около лицето ви - бърза медицинска помощ няма - виж по-горе. Драги сънародници, положението е сериозно - по-сериозно е и от 1986, когато нашите братя ни поздравиха с един можен фойерверк от Чернобил. призовавам всички да останат по местата си до пълното стопяване на снеговете! Послепис:За времето, което ще сте си у дома се опитайте да си направите салове с подръчни материали - табли от креват, страници на гардероби, кухненски маси, паркет и т.н. Хем няма да скучаете, хем ще сте готови за следващото бедствие, свързано с упоменатото топене на снеговете.
10
0
 
2
 
! Отговори
eho преди 16 години
Иванчо и баща му подкарали двете си кравички Белка и Сивушка към съседното село на бик.Пристигнали, но имало много др.хора довели кравите си. На бащата му омръзнало да чака и казал на Иванчо да отидат до кръчмата да се постоплят. Речено-сторено.Обаче бащата видял един набор, с който не се виждали 20 години и се заприказвали. По едно време бащата казал: Иванчо, ето ти 5 лева и си купи каквото искаш, но отиди да видиш какво става с нашите кравки и ела ми кажи!Отишъл Иванчо, видял що видял и хукнал към кръчмата и още от вратата казал: тате, бика оноди Белка , а баща му го смъмрил и му казал така не се казва. Правилното е бика изненада Белка и ха сега бягай да видиш какво става там.Върнал се Иванчо, не чакал много и бегом обратно към кръчмата и още от вратата казал тате, бика изненада Сивушка , бащата казал е, тогава да си тръгваме! , а Иванчо казал:Не бе тате, бика пак оноди Белка.
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Палмар, човече, те наистина не знаят какво правят! Вече сме затрупани под 1 см снежна покривка! До довечера ще станат 2см и това няма почистване!
8
0
 
2
 
! Отговори
PALMAR преди 16 години
още ли не е обявено бедствено положение какво чакате господа министри;кметове и отговорници да стане снега пак 40см. ли и да почнете пак да се чудите кой е виновен???????
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Олеле майко...ЛЕ-ЛЕЕ...Бедствие! Ужас, Божие наказание! тичайте да тичаме за термоси, одеяла, анораци и консерви с боб! БЕД-СТВИ-ЕЕ, бедствие...Емел, излизай отпуска...
6
0
 
2
 
! Отговори
Eva преди 16 години
В района на НДК, под моста на бул. Витоша ..... и след това пише "в посока центъра" Е, извинявам се, обаче за мен центъра свършва на моста на Витошка, а Канала не е в центъра.....
5
0
 
2
 
! Отговори
Bastun-a преди 16 години
На вниманието на: г-н Георги Първанов - Президент на Р България г-н Сергей Станишев - Премиер-министър на Р България г-жа Емел Етем - Министър на Министерство на държавната политика за бедствия и аварии г-н Бойко Борисов - Кмет на гр. София г-да Кметове на всички градове в България Началници на Гражданска защита Шефове на снегорини Концесионери Други отговорни типове За да няма пак порой от тъпанарски оправдания, искам да ви кажа само едно: ВАЛИ СНЯГ, *** ***!
4
0
 
2
 
! Отговори
toi преди 16 години
iskam vsi4ki *** da izmrat !
3
0
 
2
 
! Отговори
elle преди 16 години
i pak shte sme iznenadani.....
2
0
 
2
 
! Отговори
чичо Скрудж преди 16 години
И кметовете да кършат ръце и да се вайкат ами много вали бе...
1
0
 
2
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
... и започват козирковалежите... :)