Столични учители напускат синдикатите

32-ама учители от 44-то СОУ напускат КНСб и „Подкрепа“; недоволни са от синдикатите, заради заплатите
13 фев 2008 13:58,
10
Столични учители напускат синдикатите
Снимка: БГНЕС

В декларация, 32-ама учители от 44-то СОУ "Неофит Бозвели" в София заявяват, че прекратяват членството си в Синдиката на българските учители /СБУ/ към КНСБ и в Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа".

Преподавателите питат защо три месеца след края на учителската стачка не е направен подробен анализ на провеждането й и на резултатите от нея, както и защо лидерите на учителските синдикати не са подали оставки след "постигнатото 18-процентно увеличение" на учителските заплати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Случаен преди 16 години
Всенародният любимец пожарникар-ченге никога никому пари не е давал, той е пич!!! Та на някакви даскали ли ще даде? Той за това ли работи ден и нощ да организира свои канали, да разбива чужди, че да плаща някому... Тая няма да я бъде. А даскалите да вземат най-накрая да си направят собствен синдикат, независим, а не с *** и комунистически бабички начело. След разтурването на армията те станаха втора по многобройност гилдия, но фактически единствената, която може да стачкува ефективно - ченгетата хем че не могат, хем че не искат.
8
0
 
0
 
! Отговори
Готин пич преди 16 години
44 СОУ и 24 СОУ са най-добрите софийски училища, обаче парите отиват при 23 СОУ незаслужено, докато горните две са оставени на сухо.
7
0
 
0
 
! Отговори
Highway преди 16 години
Прав си,1 - тия най-после са се усетили!...:))
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tapite i marzelivi dasakali ti uchat detzata na vazpitanie,koeto nyamat v ka6ti,poluchavat lyubov i vnimanie,za6toto roditelite ne im puka za detzata im(vse sa zaeti-s biznes estestveno) i osven tova im davat ZNANIE!!!Nyama po-neblagodarna profesiya ot tazi na uchitelite i redovite lekari ot bolnitzite i sestrite,koito rabotyat za sme6ni pari!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Атанасов преди 16 години
Моя синдикален лидер каза, че Желязко Христов е . Неженен, но младият му шофьор е със заплата 5 000 лева.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
тъпите даскали сега се чудат кво да правят, щото когато стачкуваха и Бойко плащаше за стачката, всичките протестиращи се шматкаха из София да пазаруват, пиеха по градинките и хапваха по ресторантите с парите от Бойковите агитации. Сега обаче няма, няма стачка - нямча паричкиииии. И кво, що да са виновни синдикатите? Нали им извоюваха високи заплати? Ама за тия заплати все пак трябва да се работи, а тъпите и мързеливи даскали не щат да работят, искат наготово! Мерзавци и търтеи!
3
0
 
0
 
! Отговори
?? преди 16 години
По-добре късно отколкото никога! Скоро ще напуснат и други и Не само синдикатите!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всичките да напускат,от синдикати файда няма!Само им вземат парите всеки месец,насреща нищо!Предават ги!
1
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
късно са се усетили...