Големият брат гледа в София

Включват районите край НДК, Централна автогара и Централна гара в системата за видеонаблюдение
21 май 2008 15:59,
23
Големият брат гледа в София
Снимка: Булфото

Системата за видеонаблюдение в София ще бъде разширена с включването на пространството край НДК, Централна гара-София, Централната автогара и входно-изходните контролни пунктове на столицата. Това е предложението на директора на Столичната дирекция "Полиция" Румен Стоянов.

Писмото бе разгледано на днешното заседание на общинската комисията по транспортна инфраструктура. Предвижда се камери да бъдат разположени на кръстовището на бул. "Витоша" и бул. "П. Славейков", в градинката срещу "Пощенска банка" при НДК, на кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша", на кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза" и бул. "Христо Ботев".

Камери ще бъдат поставени на изхода за автомагистрала "Тракия" /разклона за "Враня", бензиностанция "Лукойл" и
разклона за село Лозен/, на Околовръстния път и бул. "Симеоновско шосе" /разклона за село Герман, разклона за квартал"Младост" и кръстовището на бул. "Симеоновско шосе"/, на път Е-79 при Владая /на бензиностанция "Опет" в кв. "Княжево"/, на Околовръстния път и бул. "Европа" при "Милево ханче" и на път Е-81 при "Връбница" /на самите контролно-пропускателни пунктове/, на изхода за автомагистрала "Хемус" на бул. "Ботевградско шосе" /на бензиностанция "ОМВ" и на контролно-пропускателния пункт/ и на пътя София - Нови искър - Своге /на КПП "Требич"/.

Видеонаблюдение ще бъде въведено на кръстовищата на Околовръстния път и бул. "България", Околовръстния път и бул. "Бистришко шосе", Околовръстния път и бул. "Симеоновско шосе" и на Околовръстния път и бул. "Черни връх".

Общата сума на инвестицията и разходите по внедряването на новата част от системата е 16 261 958 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Master Blaster of Di преди 15 години
"Spored zakona nikoi nqma pravi..." Превеждам:Според закона никой няма право да "minava s 320 po carigradsko" OлигофренД
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Spored zakona nikoi nqma pravi da snima drug bez negovoizrichno suglasie a az ne sum suglasen da me snimat kak minavam s 320 po carigradsko