Мечкофили се събличат голи

Днес в 12 часа пред британското посолство
28 юли 2008 09:35,
30
Мечкофили се събличат голи
Снимка: БГНЕС

Облечени само с имитации на шапки от меча кожа и с нарисувано британско знаме на разголените си задни части, четирима от членовете на организацията „Хора за етично отношение към животните – Европа” (РЕТА) ще застанат днес пред британското посолство.

Те ще носят транспарант с надпис: „По-добре голи, отколкото с мечешки кожух. Стража: Хвърлете кожите!”.

Точно в 12 ч. днес пред британското посолство в София членовете на дружеството за защита на животните РЕТА се събличат чисто голи за да спрат масовото избиване на мечки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da, az imam vuzrajeniq! a ti si nenormalen i zloben maluk bulgargarin. lichi si, che si ot selo i e jalko, che povecheto bulgari sa kato teb...
8
0
 
0
 
! Отговори
tr преди 15 години
Имам кожени обувки, кожено яке, харесвам жени с кожени палта и коли с кожен салон. Ям месо всеки ден и го обичам. Нищо от това не е незаконно.Не е незаконно и да протестираш за каквото си искаш. Обаче е незаконно да нарушаваш обществения ред. А да се съблекат голи насред улицата винаги се е смятало за типично нарушение на обществения ред .Ако в България се уважава закона, полицията трябва да ги арестува веднага след като се съблекат и да им бъдат наложени глоби за дребно хулиганство, а организаторите да платят и глоба за нарушение на Закона за събранията, митингите и демонстрациите. Някакви възражения?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Протеста предполагам е пред британското посолство, защото шапките на стражата се правят от меча кожа. Не го обясних много добре, но се надявам да става ясно. Аз напълно подкрепям протеста на ПЕТА, макар че лично аз не бих се съблякла гола за целта :)
6
0
 
0
 
! Отговори
Жижи фърфалетката преди 15 години
А ти знаеш ли с колко животни трябва да преспя, за да си купя палто от норки :)))
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mi taka e po-dobre goli otkolkoto s jivotinski koji znaete li zaradi tezi glupavi oblekla kolko jivotni zagivat.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
И аз съм против избиването на мечките, но смятам, че има доста по-цивилизовани форми на протест! Екоорганизациите напоследък са станали убежище на ексхибиционисти!
3
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
ми се струва мъж?? Дали??
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези пък какви са!?Че то ИЗОБЩО има ли мечки!?И що пред британското посолство!?И въобще каква е тая тъпня?
1
0
 
0
 
! Отговори
Митю Туца преди 15 години
Тия само си търсят повод как да си покажат голите :) Не че има нещо лошо в това, де :))) Пък и като гледам не са никак зле. Ама по ми е интересно, защо мечките не ги защитават някакви голи 100 килограмови лелички? :)))))