Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.

Досущ като ДКМС - ДКСМП рисува пътни знаци до дупките в столицата
8 окт 2008 17:44,
148
Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.
Рисуват ли, рисуват. Снимка: БГНЕС

Млади, напети и надъхани социалисти откриха кампания "Да спасим герберите в София".

Стартът й беше даден с доставяне на светлоотразителна маркировка около дупка, намираща се на кръстовището между бул. "Цар Освободител" и ул. "Княз Александър Батенберг".

С инициативата си от ДКСМП (не е ДКМС - бел. ред.) - Дискусионен клуб за социална и местна политика, се надяват да предпазят софиянци от уличните дупки, без да подлагат на риск цветята.

"Акцията е наложена от факта, че за разлика от пътищата в страната, дори в центъра на София водачите могат да разбият колите си", казват организаторите.

Левите младежи обвиниха кмета Бойко Борисов, че освен неремонтирани, ямите, в които понякога пропадат цели коли, не са и обозначени.

Днес обаче ги обозначиха - Внимание! Бойко Б.

"Това ще напомня на кмета за неговите задължения и обещания, с които спечели изборите и се надяваме да намали пострадалите автомобили", заяви председателят на клуба Николай Белалов.

ДКСМП обеща, че ще се опита да обозначи поне 3-4% от най-опасните над 10 000 дупки в столицата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
kl преди 15 години
Да бе, това е толкова УМНО, че чак на младежите акълът им прелива от ушите...Ха-ха. Че те ако така се разрешаваха проблемите, 7 и половина милиони българи щяха да хванат баданарката и да почнат да мажат знаци "Внимание скъпо парно", "Внимание корупция", "Внимание скапано здравеопазване", "Внимание комунисти" и всичко щеше да е наред. Е да, ама това е начинът някой друг път. Аман от комунистическа пропаганда.
26
0
 
0
 
! Отговори
на тази инициатива преди 15 години
на тази инициатива даваха и по 20лв на ръка и храна за през деня...На бузлуджа беше по 50 кинта,яденето и осребряване на горивото срещу фактура.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С "може би" работа не се върши. Пък и какво пречи баща им да бъде в СДС или АТАКА? Някой да ги познава лично? Или пак се използва случая просто да се пишат глупости и да се плюе... Че много работа е свършил Бойко сигурно... Даже и последните договорки за столичния *** (който е грижа на кмета - затова е избран) ПАК са направени от правителството...
24
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха ха преди 15 години
След хита с пенсоинери на море новата идея на "столетницата" да ползва млади /и прости / нейни симпатизанти е поредната глупава идея от потъващия кораб наречен БСП. Време е вече дъртата партия да и се връчи чемшира и да се изпрати където трябва с поп начело на ескорта
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
.... БАЩИТЕ ИМ, МАЙКИТЕ ИМ , А МОЖЕ БАБА,ДЯДО .... ДА СА В ПАРЛАМЕНТА , В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ... ОТ ГРУПАТА НА ... БСП!!! И МАЛКИТЕ ЗАЩИТАВАТ ЧУЧУРА ОТ КЪДЕТО ИМ ТЕКАТ ПАРИЧКИ!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Типично. Някой започва да върши нещо УМНО и веднага бива обявен за комунист, щото на Бойко, на Костов, на Надежда, на Сидеров, на Симеон или на някой друг не му отървало... Е, имам новина - това е начунът да се накара някой да си върши работата и да си спазва обещанията. Вие да не знаете друг? Защото Бойко наистина обеща такива нещица, ама за цяло лято не свърши почти нищо - ако не броим критиките към правителството...
21
0
 
0
 
! Отговори
Комуняга преди 15 години
Тези *** са много безидеини явно :-(
20
0
 
0
 
! Отговори
j преди 15 години
Тез младежи да ги пратят за по месец в Северна Корея да се порадват на истински комунизъм :) Пък ако толкова им хареса там, може да не се връщат...
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
basi kolko typo, typo, i suxo i smotano - tipi4no za socialist4eta s promiti glawi4ki
18
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
Що не идат да надпишат дпките по тъй наречената "Републиканска пътна мрежа" - ама няма толкова боя. *** комсомолчета
17
0
 
0
 
! Отговори
pedro преди 15 години
Тия младежи ако знаеха какво е да живееш при комунизма щяха да удрят Станишев с четките по главата. С мерак да им врътнеш по един шамар. Н.ещастници - продават се за жълти стотинки...
16
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Тъпите комунаги се мислят за изобретателни.. Сложете по един надпис "Бойко" и пред дупките на жените си!... Времето ви изтича!
15
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Скъпи млади ентусиасти-комунисти, Искате да свършите едно добро дело-добре, но вместо да се правите на "Тимур и неговата команда", бъдете по-модерни, вземете, че основете една фондацийка, да речем "Пътища без дупки", накарайте татковците се да вложат там по милион на активист (не че сте много) и с тези пари финансирайте кърпенето на дупки...може да е малко, но ще е от душа..., пък и за изборите ще има поне едно добро с което да се похвалите...
14
0
 
0
 
! Отговори
миронов преди 15 години
Гадни комунистически номера - след тоталния провал на правителството започнали да досасипват столицата ни . Кой им разреши да драскат по плочките на тея .
13
0
 
0
 
! Отговори
бай вел4о преди 15 години
този кадето рисува,трябва да се глоби моментално
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БСП е дало по някой лев на тези младежи да рисуват по асфалта но както казва номер 1 това е малко в нарушение, а и станишеф вместо да си гледа работата какво се е захванал с бойко май го е страх от него 4е на изборите ще останат последна дупка на кавала БСП НДСВ ДПС СДС ОДС ДСБ вси4ки тези производни нямат ве4е шанс
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А за дупките по републиканската пътна мрежа какво трябва да напишем - Правителството пре.е.ба парите от Брюксел ? или Внимание, правителството окраде парите за магистрали ?Идва Виденов ден, другари ! Стягайте се !
10
0
 
0
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Това 100% съм сигурен че поръчка на Сергейчо , да злепостави Бойко Борисов . Несъм от София но не само там има дупки по главните улици.Политиците да вземат да отпуснат по някои лев (от Излишака) на Големите общини в страната за преасвалтиране на дупките по главните улици в градовете а не да се чудят за какви простотий да ги дават.Като например простотията с закупуването на двата военни кораба "Корвет", за какво ни са на нас такива кораби настойност 1 млр. лева , а после представете си колко ще е подръжката на тези кораби.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tezi ot bsp ve4e stanaha tolkova dolni 4e daje tehniq elektorat gi useti kolko sa elementarni prosti i jalki!!!da se primiryat-boyko e sledva6tiq premier,za hubavo ili za lo6o!az li4no ne go haresvam no v sravnenie s sega6noto upravlenie naistina e cvete!stani6ev stava sme6en ve4e!
8
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 15 години
Пътищата в страната са безопасни,особено безопасна е магистрала Тракия,защото не съществува.Съмнявам се,че тези деца са млади комунистчета,просто са наети за случая.