11 милиона лева за канализация в София през 2009

Толкова ще бъдат отделени от общинския бюджет за изграждане на водопреносна мрежа
17 ное 2008 19:16, Красимир Ангелов
7
11 милиона лева за канализация в София през 2009
Снимка: БГНЕС

В бюджета за 2009 година на Столичната община ще бъдат предвидени 11 млн. лв. за работно и идейно проектиране на канализационна мрежа, съобщи заместник-кметът по строителство Ирина Савина.

До месец март следващата година трябва да бъде завършено работното проектиране, отчуждителните процедури и съгласуването за изграждането на канализационна мрежа в кв. Суходол, Модерно предградие, местност Сливница-Люлин и районите Нови Искър и Кремиковци.

Причината за забавянето на изграждането на канализация на кв. Драгалевци е в отчуждителните процедури, които са общо 105, добави Савина.

На 9 декември ще бъде обявена програма за проектирането на канализация за 15 селища от Столичната община, съобщи още зам.-кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
KUKER преди 15 години
КАНАЛИЗАЦИЯ ЗНАЧИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ КАНАЛИ , ДОСТАТЪЧНО ГОЛЕМИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ХОДИ ЧОВЕК ПРАВ. /като минимум/ канализация се прави веднъж за да служи за мноооого години а не след 5 месеца да трябва пак да копаят...... ТАКАВА КАНАЛИЗАЦИЯ ЗАПОЧНАХА НАШИТЕ ДЯДОВЦИ ПРЕДИ ПОЧТИ 100 ГОДИНИ А ПОСЛЕ КОМУНИСТИТЕ САМО ИЗПОЛЗВАХА НАГОТОВО НАПРАВЕНОТО...... ТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО, .... НЕ ГО ЛИ ДОГАЗАХА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ.....ПАК ЩЕ ИЗЛЪЖАТ.... НУЖНА Е СТАРАТА КОНСТИТУЦИЯ И ЗАКОНА СТАМБОЛОВ, ЗА ДА ИМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ
5
0
 
1
 
! Отговори
Катил преди 15 години
ще ме извинявате, ама хич не ви вервам. Столична община=крадци!
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И какво сега- понеже българите не искат да полагат ВиК тръби(защото е трудна работа, не е като да гледаш телевизия по цял ден- любимо българско занимание), пак ромите ще свършат цялата работа по поставянето на новите водопроводни тръби, а българите ще се оплакват и ще недоволстват срещу ромите! Абе , ако не са ромите, кой ще ви върши физическата работа, БЕ. Аман от неблагодарници
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
пише че става дума за "за работно и идейно проектиране",пък изпълнение... 2090, я има я не!
2
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 15 години
А пък аз да си предвидя тогава 2000 лева да си купя една къща в Бояна? Би трябвало да стигнат... Хихихихи
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
11 милиона лева за канализация в София през 2009 за 2 месеца за гориво може и да стинат :)