Борисов обвини БСП в умишлен провал на конкурс за нови трамваи

Нито една от фирмите, закупили тръжни документи, не е подала оферта, заяви кметът
17 мар 2009 16:24,
36
Борисов обвини БСП в умишлен провал на конкурс за нови трамваи
Снимка: Булфото

Конкурсът за доставката на до 25 трамвая, обявен от дружеството „Столичен електротранспорт“, е пред провал, тъй като нито една от фирмите, закупили тръжни документи, не е подала своя оферта. Това съобщи пред журналисти кметът на София Бойко Борисов.

По думите на заместник-кмета по транспорт Александър Цветков причината е заради обвиненията на БСП за предрешеност на обявения конкурс. Според него самите фирми са преценили, че не искат да се замесват в проблеми.

Шест са фирмите, закупили тръжни документи за конкурсната процедура, съобщи изпълнителният директор на „Столичен електротранспорт“ Евгени Ганчев, цитиран от БТА. Това са „Сименс“ – Австрия, „Ансалдо Бреда“, „Кончар електричне возила“, „Шкода“, „Бомбардие“ – Австрия, и „Поязд шинове“.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Четящ преди 15 години
За 7. Май ти не четеш. "...съобщи пред журналисти кметът на София Бойко Борисов"./край на цитата/.А конкурсът беше предрешен,факт! Още с условията за участие,поставени от...сети се от кой.
14
0
 
0
 
! Отговори
Peter Pan преди 15 години
Kakto obiknoveno, BB govori bez fakti, bez konkretika, bez imena... Toia e napalno neadekvaten!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Ахил преди 15 години
Слънцето му е виновно на Борисов,защото го заслепява и не вижда истината ,че не става за премиер,няма качества и ще ни излага по света.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Офффф, Бойкооооо.... Не ти ли омръзна да се оправдаваш като ученичка бе, кмете? Не ти ли омръзна все да се оплакваш като *** вдовица бе? какво скачаш като ощипана мома на хорото? Като си се хванал на хорото ще те щипят, то се знае. Пък мераци да управляваш държавата имаш.... не-щастнико.Женчо със женчо е тоя Бойко Борисов, дори не е мъж а хленчещо девойче!
11
0
 
0
 
! Отговори
Русанов преди 15 години
Смяна на тротоарните плочи на кръстовището бул. Черни връх - св. Наум /срещу София сити сентър/ е разсипия ! Плочите са големи и здрави /над 95%/, въпреки че са поставени отпреди повече от 20 години. Направени от цимент и с високо качество. СЕГА тези плочи се къртят и дори чупят от ФИРМА, която ще постави свои плочи, които ще са по-некачествени и ще издържат максимум ТРИ години !! До платното, където се поставят цветя на големи циментови саксии, АЛФАЛТА също се кърти !!! Здрав асфалт !! И там ще поставят плочи, за да си паркират колите "бизнесмените"??? По тази лента пешеходци не ходят !!!ГОСПОДА,Харчите наши пари безсмислено, ненужно, вероятно за да *** някой !! В Същото време съседните квартални улици са целите в ДУПКИ - дълбоки, големи, кални .... ЗАЩО така разсипвате парите ни ??? Това са сигурно поне 100 000 лева за този ремонт само !!! Вместо да бъдат изхарчени за нещо разумно и полезно ...Здравите плочи, извадени внимателно, ще бъдат закарани на някоя вила, нали ???С голямо възмущение от управлението на София,А. Русанов
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде стига бе, все другите виновни?! Няма ли накрая да се каже "ДА АЗ СЪМ ВИНОВЕН". Стига с тия саботажи.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На кривия Борисов - трамваите му пречат!Бойко е ***, мошеник и шимпанзе!
8
0
 
0
 
! Отговори
Петкан преди 15 години
Бат' бойко да каже кой ще е бушона за рейсовете. Щото кристалното ми кълбо казва името на човек от мършата на стадо ***.... но утре ще се разбере :)
7
0
 
0
 
! Отговори
четете ли преди 15 години
Борисов не е казвал нищо .Що не четете.Това са думи на друг човек.Аман от тъпите ви коментари.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vsi4ki mu krivi na tozi ....
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...и марсианците....
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този вече се оля!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...паднах от стола хахахахахахахаха
2
0
 
0
 
! Отговори
europe преди 15 години
еее те вече се уляха да ти пречат и с мнозинство от ГЕРБ съветници в общинския съвет пак ти пречат тези червени гадове
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СТИГА С ТЕЗИ ОПРАВДАНИЯ !