Младеж се метна в "Ариана", бере душа в "Пирогов"

Момчето е със счупен шиен прешлен, счупен череп и контузия на мозъка
72
Младеж се метна в "Ариана", бере душа в "Пирогов"
Снимка: Булфото

17-годишен младеж от Перник е с опасност за живота, след като се е хвърлил във водата на езерото „Ариана“ с главата надолу.

Инцидентът е станал в сряда вечер около 20,15 часа, броени минути след края на футболната среща между България и Кипър.

За Dnes.bg от „Пирогов“ споделиха, че името на момчето е Влади Сотиров и е настанен в Детската неврохирургия със счупен шиен прешлен, счупен череп и контузия на мозъка.

В МВР обаче няма постъпил сигнал за подобен инцидент.

От Детската неврохирургия не пожелаха да предоставят допълнителна информация за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами то на мача вчера приобладаваха селяните,нормално да има и следствие от това нашествие...
30
0
 
0
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
ey tva e durvena 6opska glava.da ne e napukal betona.....
29
0
 
0
 
! Отговори
F преди 15 години
Благодаря ти 30. Почти няма какво да се допълни!
28
0
 
0
 
! Отговори
ViSitter преди 15 години
Момчето скочило и се наранило ... дано се възстанови бързо! А предишните коментари относо адски тъпия спор столица и провинция са пълна безмислица ... не мога да повярвам как все още хората се връзват на провокации за това кой от къде е. Някой подхвърли един майтап за някой град и хайде всички на сеир ... ?!? Защо не вземете да свършите нещо полезно вместо да си чешете езиците с глупости ...
27
0
 
0
 
! Отговори
Az: преди 15 години
'Аз ще живея в София зашото това е моя град, моя Орлов Мост, моята Борисова градина, моите жълти плочки' Saglasen sam s nqkoi komentari, che sme kato cqlo edno tapo stado, samo che nedei taka da obobshatvash moq tova ,moq onova, shtoto znaesh otkade idvat vsichki parichki na skapite sofiqnci, ne sa ot danacite samo v sf, a v cqla Bg. Plus, nevijdam za kakvo si se zadravchil, kato pocthi neostanaha nito Borisova gradinka, tova q nqkakvo depo za bokluci, a Orloviq most chakam koga shte propadne. I da ne se zablujdavame, che shte ima podobrenie v toq cirk, narechen BG, sled izborite, che kato gledam kakva e stolicata, se plasha kakva shte e darjavata pri eventualno upravlenie na g-n Bia Bradar. Pozdravi
26
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Определено не е проява на възпитание и въобще на интелигентност коментирането на произхода на човек, който е в такова здравословно състояние в момента. Все някой ден ще се озъзнаете, но дали няма да е късно...?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
piqna rabota
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Икакво ,че те е срам и ти си !Да беще помогнал ама сигурно и ти си бил пиян или друсан!?А момчето си отиваааааааааа!
23
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
О, типично - защо някой да се хвърли да помогне, нали ще си намокри марковите парцалки. Ей, направо е невероятно какъв нарцисизъм е обхванал българина...Между другото, един въпрос... какво е "лотки"? Някакъв нов вид превозно средство?
22
0
 
0
 
! Отговори
Most Wanted преди 15 години
Абе момче, на теб като ти е било толкова гадно, че никой не му е помогнал, защо не отиде ти да помогнеш? И ти си такъв като тях, нали бе ***. сополив?
21
0
 
0
 
! Отговори
marto преди 15 години
всички вие сте ***..ли.Случката беше много гадна.Момчето пиано, надрусано или не, скочило с главата надолу, а хората гледаха сейра (включително и аз) и никой не отиде поне една минута да го извади. Хората който дават лотките под наем си гледаха, всички от мача си гледаха и беще повече от тъпо.Много е срамно (поне мене ме е срам) че никой не му помогна.А дали е от перник или не, няма значение ама грам. Дано се оправи, а необмислени постъпки всеки от нас прави.На всички под мен повтарям ВИЕ СТЕ ВСИЧКИТЕ
20
0
 
0
 
! Отговори
valsodar.blog.bg преди 15 години
Явно и у нас ще трябва да започнат номинации за наградите "Дарвин" при наличието на такива сериозни претенденти за тях ?
19
0
 
0
 
! Отговори
magi преди 15 години
Сигурно е бил/а/ Мис България 2009! Не е издържала на славата и "обичта" на народа!
18
0
 
0
 
! Отговори
Most Wanted преди 15 години
На тоя трябвя му дадат награда. ГОЛЯМА НАГРАДА за простотия.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Spiro, много грубо от твоя страна, бе човек и ние сме хора, макар че не сме от София, по - полека!
16
0
 
0
 
! Отговори
Чикатильо преди 15 години
Да не е била мис българия това?Дано,дано.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този млад *** не знае ли че там дълбочината е около метър, как ще скача надолу с главата?
14
0
 
0
 
! Отговори
sofianez преди 15 години
защо трябва пак някой да ни е виновен-"стопанина" на езерото,кмета, президента или премиера,за това,че надрусан или пиян *** перничанин решава да се метне с главата надолу в езеро, което няма и метър.И старо,нов софиянец,няма значение-за колко такива инцидента сте чували, откакто съществува езерото-аз израстнах на него и не знам за подобна простотия. Вярно, като деца се пързаляхме зимата там и точно затова не ни е било страх,защото,като се пукне леда, се мокриш до кръста,ама Перник си е перник
13
0
 
0
 
! Отговори
Ram преди 15 години
Хайде сега да наслагаме табели "Не скачай от моста", "Не се навеждай от балкона", "Не бъркай в контакта" и т.н. То не става само с ядене, трябва и акъл!
12
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
От къде могат да знаят хората от село колко дълбоко е езерцето Ариана ?! Те и релсите на трамвая прескачат, че да не ги удари тока. Селска му работа. За провинциалните орди трябва да се сложат специални разяснителни табели, че да няма такива инциденти за в бъдеще.