Да ги видим! Холандци и общинари подкарват колела по новите велоалеи

Имат осигурени 20 служебни велосипеда
20 юни 2009 20:31,
25
Да ги видим! Холандци и общинари подкарват колела по новите велоалеи
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Бойко Борисов и временно изпълняващият длъжността посланик на Кралство Холандия в България Мартайн Елхерсма ще открият на 21 юни нова велоалея от Околовръстен път до пл. „Руски паметник”.

Откриването ще е от 10.30 ч. на кръстовището на бул. „Цар Борис ІІІ” с ул. „Горица”.

Оттам ще тръгне и велопоход по двете алеи в града (от Околовръстен път до пл. „Руски паметник” и от НДК до Театър „София”), за който са осигурени 20 велосипеда.

След края на мероприятието велосипедите ще бъдат предоставени на администрацията на общината за служебен транспорт в работно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Софииски преди 14 години
Абе я ги оставете тия без охрана с колелета от орлов мост да стигнат до аерогарата например! Ама всичко това да се случи на здрачаване примерно.А най- интересно ще ми е да ги погледам как ще се възползват от предимството си при преминаването на едно налудничаво кръгово движение под естакадата за аерогарата до UPS! ТОЗИ МЕСЕЦ НАБЛЮДАВАХ ТОЧНО ТАМ КАК ЕДИН МОТОРИСТ РЕШИ ДА СЕ ВЪЗПОА ОТ ПРЕДИМСТВОТО СИ.ПОЗНАЙТЕ КАКВО СТАНА?!?!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И цега какво ще ги правим Мерцедесите и БМВ-тата ?
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
знаете ли вица за демокрацията-две *** се чудили какво е и решили да питат бат бойко,той им казал като вашия мерцедес го паркирате до моя е това е демокрация,върнали се те в гетото и обяснили-когато бойко си сложи неговата постелка на витошка и проси ката нас е това е демокрация
1
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
брао на велосипидистите