Барове под прицел през празниците, фрашкани с непълнолетни

И още – глоби за замърсяване и незаконни паркинги
25 май 2010 09:00,
31
Барове под прицел през празниците, фрашкани с непълнолетни
Снимка: Булфото

Три акта, 11 констативни протокола и глоби за общо 400 лева са съставили инспектори на Столичния инспекторат при проверки на нощните заведения в девет столични района.

Проверките са били извършени през празничните дни.  

Проверявани са нощни заведения в районите "Студентски", "Триадица", "Лозенец", "Възраждане", "Красна поляна", "Илинден", "Искър" и "Панчарево".

Екипите са съставили 11 констативни протокола на управителите им, като в тях е отбелязано предписание в заведенията да не допускат лица под 18 години.
   
Съставени са три акта за административно нарушения за неправилно поставени паркинг съоръжения пред входовете на дискотека "Авеню", "Котън клуб".

Най-много са глобите, наложени в Студентски град, където за замърсяване на околните площи и за неправилно паркиране и замърсяване са наложени глоби в размер на 400 лв.

По сигнал от граждани е проверен бар на ул. "Иван Шишман", където е установено наприсъствието на неполнолетни деца и е съставен акт за административно нарушение на управителя.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
38
 
! Отговори
бай вълкан преди 14 години
Та това е ежедневие бе г-да полицай,и не само това ми идете по градинките-парковете ще откриете и друго,като наркомани *** и скинари,а бе непълнолетните се съревновават със пълнолетните,кой са по големи злодей и ганкстери или ***......
5
8
 
40
 
! Отговори
име преди 14 години
"И още глоби за замърсяване и незаконни паркинги"? - че това "още" си го имаше и преди
4
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че те са изгорили поне 1000 лв. за бензин докато ги обиколят всичките.Стойте си по -добре и не правете нищо че да не харчите парите на данъкоплатците.
3
8
 
45
 
! Отговори
Салахадин преди 14 години
400 000 като глоби по щеше да е арно.Тия 400 лв да ви ги дам да си налеете в Астрите бензин?На ваше място бих се срамувал.И от кога от актове над 500 лв за непълнолетен стана с предписание да не пускат?Няма дисциплина за това сме така.Да не говорим за примера.Сега всеки ще пуска и ще се разминава само с "предписание"Смотана държава.Смотано МВР!!
2
8
 
35
 
! Отговори
пълнолетна преди 14 години
"наприсъствието на неполнолетни деца"-интересно словосъчетание :)
1
8
 
49
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Егати от проверки в 2/3-ти от София откриха толкова малко нарушения ? Че ние значи сме столица за пример бе.