171 души минаха през Пирогов на Гергьовден

11 души са пострадали при побои в София тази нощ
7 май 2011 09:15,
36
171 души минаха през Пирогов на Гергьовден
Снимка: Булфото

171 пациенти, сред които 46 деца, са прегледани в травматологичните кабинети на „Пирогов” по време на празничното дежурство на Гергьовден, съобщиха от болницата.

На лечение са приети 11 възрастни и 4 деца, уточни началникът на екипа д-р Неди Цекулов.

В Детската травматология е настанено и 2-годишно момче, пострадало в катастрофа. Пътният инцидент е станал на ул. „Кукуш” и бул. „Сливница”  в София около 21,30 часа.

Детето е с фрактура на дясното бедро и сътресение на мозъка. Няма опасност за живота му.

От 19,00 часа в петък до 4,30 часа призори в Спешното консултативно отделение са потърсили помощ 11 пострадали от побои в различни столични квартали.

След преглед и медицинска помощ всички са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
фифи преди 12 години
Строги полицейски санкции, солени глоби, камери по пътищата - само така можем до известна степен да намалим тежките инциденти, които се случват по пътищата на България. Да спрем войната по пътищата със засилено полицейско присъствие и безкомпромисно отношение към употребилите алкохол водачи.
35
0
 
1
 
! Отговори
mimi преди 12 години
Искаме да бъдем европейци, претендираме, че сме.Черната статистика, особено по празници, говори друго. Аз апелирам за повече полицейско присъствие по улиците, по-строги санкции за нарушителите, за да има по-малко мъка в очите ни. Очевидно само така ще се осъзнаем и това ще ни накара да се замислим. Друг начин няма.
34
1
 
1
 
! Отговори
МЕ преди 12 години
Подобни новили са много тъжни, а още по-жалкото е, че се случват по празници. Вярвам, че пътят, по който върви държавата ни е правилен и ще доведе до положителна промяна и позитивни вести в бъдеще.
33
0
 
2
 
! Отговори
Bobo преди 12 години
Жалко е наистина, че подобни инциденти се случват по време на празници. Хубаво е, че все пак се вземат мерки за по-ефективна организация на бърза помощ през тези дни. Надявам се след реформите, които се предприемат наистина екипите да станат по-бързи, защото залогът е човешкият живот.
32
0
 
5
 
! Отговори
georgo преди 12 години
Много е лошо, че хората се самозабравят като са пили това е много лошо. Не бива такива светли празници да се почернят по този ужасен начин! Дай Боже да има все по-малко такива инциденти!
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо така? Защото българите се напиват и бият, българите се напиват и карат, българите се напиват и... Какво значение има, ще се изтрепят на празниците си... Прости хора, няма разлика между *** и пиянде - и двамата не разсъждават като човешки същества.
30
1
 
4
 
! Отговори
..... преди 12 години
Ние сме европейци, но трябва още малко да се поработи върху мисленето и действията на народа ни. В последните години се наблюдават именно такива тенденции, но за да стане масова практика разумното шофиране и по-малкото употребяване на алкохол се изисква още малко време. Със засилването на полицейското присъствие по пътищата и поставянето на камери статистически катастрофите драстично намаляват. Следователно това е един ефективен начин българина да се промени и да бъде един достоен европеец!
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз предпочитам да живея в една европейска държава. Знам,че изглежда шаблонно изказването ми но искам да живея нормално. Затова трябва всички да се стягат да работят а не да пият по цяла вечер и после или да се бият или да карат коли.
28
3
 
19
 
! Отговори
Далавериус преди 12 години
Бой, *** и сръбска музика :)агнешко на корем, ракия, вино, пак ракия, *** на жената, псуване с комшиите, пак ракия, Азис, Ибана, или май беше Ивана...бой в маалата, пак ракия, и нататък не помним...
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
искам *** да ни управляват, по цял ден да да слушаме чалга, да хвърляме кючеци и да пием ракия, а като се напием да се бием и е..м кой когото свари !
26
7
 
8
 
! Отговори
Гергьовден по шопски преди 12 години
Софийска ***, вижте се колко струвате.
25
4
 
6
 
! Отговори
U_RA преди 12 години
Значи, драги ми мравкарски мравки, ако случайно все още ВАШАТА природна интелигентност не ви е ПОДСКАЗАЛА, защо, примерно, в България братята *** не си плащат тока и го консумират на гърба на българския данъкоплатец и полицаите биват пребивани в ромските гета без последствия, то може би ТОВА, може би ще помогне! Връзка между братата СЕМити и братята '*** от река Синд'. Всъщност, кое ги обединява?- ОБЕДИНЯВА ГИ ЖАЖДАТА ЗА МЕСО И КРЪВ. Това е подтиквано от факта, че ПОДСЪЗНАТЕЛНО удволетворятват НАГИТЕ, останали от Едемската райска МАТЕРИАЛНА градина. Нагите искат плодовитост и смъртност.(символа на хексаграмата) Това е кармичния закон в матрицата, детерминирана ОТ КРИШНА, към деградация. Така, че гетата на тези ***, евреи и *** по Европа а и сред Индо-европейските народи, е обяснима. Тука уточнявам факта, че *** не са индоевропейци, а- СЕМИТИ. А семитите са извънкастовите на Арйаните(индоеврпейците"агартяните" или: слугите на змийските царе(ану-нага) 1) "***" иде от ТУК! И Тук И Тук! И Тук!;2) "Gypsy" иде от Egypt;3) "Ро-мануш"(Ману/ш на санскритски и *** е "Човек") от Трансилваниия, място за заточение на робите в Римската империя;4) *** от 'Сингар', река "Синг", както са наричали р. Инд персите;5) Или просто: ИСТИНСКОТО ИМЕ "ЧАНД-АЛА" на санскр. извънкастовите или: " племена изхвърлени от ЧандРа", богът на Луната във ВЕДАическата държава; ; 6) Нага - клан ( един е този на йудеите) Sri Nagar(&Kashmir), където Исус Назарянина е бил....Сива(Шива)=Кала=Кхала=(Баал/Ваал)Хала=Ала=Хара=Ара=Ал=Ел=Ил.....Закон на Ману, третият едикт /Авадана Шастра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите шудра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. Самият Ману казва: Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка тази ръка и изобщо движението от ляво на дясно са били добродетели, запазени за благородните.
24
1
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
то оня където уж казваше, че не бил гоце ...а после каза, че всъщност е бил.. но било нормално .. не е лъжец .. не е бракониер .. не е и нагъл лицемер, бойко е негов масажист .... нормално е да лъже и той :)
23
4
 
2
 
! Отговори
Джеронимо преди 12 години
Бойко много лъже, не става за президент.
22
0
 
15
 
! Отговори
Калин преди 12 години
панаир .. ядене пиене .. простотия и махленски футбол.. му дай на добитъка и той е доволен :)
21
3
 
13
 
! Отговори
Калин преди 12 години
батето си замина .. така и не го наказаха за рушветите, но тва е нормално за страната на вождовете .. и простаците:)вожда на простаците .. пиянките .. маргиналите и корумпираните го нема .. та популацията реши да се почерпи като *** .. за кой ли пореден път :)
20
0
 
6
 
! Отговори
голо преди 12 години
Преяли няма тоя път май? А?
19
4
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
А кой изобщо ти говори за някой, който бие жена си? Такова мъжеподобие само се е отписало от групата на мъжете /защото, ако е мъж в пълния смисъл на думата, той ще се бие само със себеподобни/. Дали съпругът ти ще пие и ще изневерява, зависи и от теб - нали сама си го избираш. Ако не искаш да го прави, просто не се жени за такъв.И защо търсиш повод за кавга в този хубав, слънчев ден? Усмихни се, потърси взаимност и просто няма как да не ти излезе късмета. Желая ти успех!
18
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На малкия пръст не можеш да стъпиш на Батето,гомньо нещастен......
17
10
 
11
 
! Отговори
МЪКА ,МЪКАААА.. преди 12 години
..ПО БАТЕТО----ДОАЙЕНА НА ПИЯНИЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ...!!!!НЕКА СЕ ТРЕПАТ ХОРАТА ,БЕ.....И ТОВА Е ВИД "СВОБОДА"......!ТАКА СИ РАЗБИРАТ ОТ ПРИКАЗКАТА ....ХОРАТА!ОБЩУВАТ СИ!!!!!!!!!!!!