Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в София

Жената умира в линейката, детето е без опасност за живота
Обновена: 3 сеп 2011 21:54 | 3 сеп 2011 21:43,
260
Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в София
Снимка: архив Булфото

Тежкотоварен автомобил прегази майка с дете в квартал „Гео Милев” в София, съобщи  „Фокус”.

Жената, която е на 32 години, е починала на път за болницата. 3-годишното дете е настанено в шокова зала в „Пирогов”.То е без опасност за живота.

Инцидентът е станал на ул. „Гео Милев” в посока ж.к. „Слатина” към 20.10 часа, на място, където спират автобуси за други населени места и пътници пресичат улицата.

Тежкотоварният автомобил е връхлетял върху майката и детето. Жената е била прегазена и е починала в линейката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още по темата: катастрофаГео Милев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
14
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
бащата на детето е трябвало да застреля гнусния тираджия веднага на място, сега тая гад *** ще получи най-много условна присъда, като знаем как действа и съди българския съд...
201
33
 
11
 
! Отговори
oo преди 12 години
Бавна,тежка и мъчителна смърт за урода с тира ! Извадете му очите с шило ,разбийте гнусната му уста с чук ,отрежете му крайниците с ножовка ! Обесете му децата пред него докато умира ! Гроб за цялото му семейство ! Бащата не се отчайвай и се всушай в моите слова ! Убий цялото семейство на този ***
200
11
 
2
 
! Отговори
dpd преди 12 години
To4no taka zaplesnala se e maikata i v posledniq moment hukva.Ako tira be6e ybil deteto maja i 6te6e da ybie neq.Taka pone edna jertva.Pustite mu balkanski nravi!Evala na semeistvoto na udavenata Edit nito edna duma kazana ne na mesto ili jest!
199
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, спрете се. Никой не знае какво точно се е случило. След като жената е ударена с ремаркето, вероятно изобщо не е пресичала и шофьорът не я е видял. Може да е вървяла по тротоара, може да е говорила с някой, когато детето е тръгнало да тича към тира.....Всичко е възможно. Аз самата съм търчала след детето на приятелка да не излезне на улицата, докато си пием кафето. Трагедията е ужасна, но всички трябва да сме по-внимателни. И като шофьори, и като пешеходци. Трябва повече чувство за самосъхр
198
3
 
29
 
! Отговори
с. до 231 преди 12 години
Айде,айде!Точно в малките градчета стават най-големите идиотии!Оня ***,които изтрепа 6-те деца на Великден да не би в София или Варна да ги блъсна!?Ако ти е писано няма да ти се размине!Иначе си прав,че в малките градчета се живее екстра стига да има бачкане!Роден съм и живея в София,но ако имах възможност бих се махнал на секундата!
197
4
 
38
 
! Отговори
с. преди 12 години
Че има *** пешеходци е факт!Но е факт и масовото неспиране на пешеходни пътеки!В белите държави като стъпиш на платното и всички спират!Тука бантустанските селяни карат като бесни!Винаги спирам на пешеходна пътека и хората ме гледат супер учудено,че съм спрял!Жалко за жената!Страшна трагедия!Аз,ако съм на мястото на съпруга ще го очистя тоя ***!
196
9
 
0
 
! Отговори
bsp преди 12 години
obache *** avatara s nadupenite kyrti-tova e Sergei v egednevnata mu rabotna poza komai
195
5
 
5
 
! Отговори
nm преди 12 години
E zatova haresvam malkite i 4isti gradove i jiveq v takav!!!Bezumieto na patq e v ograni4eni razmeri!!
194
0
 
33
 
! Отговори
Милкова преди 12 години
това е трагедия, която може да се случи на ВСЯКА МАЙКА. Тя е тичала да спаси детето си - нещо което би направил всеки родител. Съболезнование *** близките и късмет на детето.
193
0
 
16
 
! Отговори
Л. преди 12 години
Движението по тази улица е ужасно. Светофарите не работят, малко са, а е свръхнатоварено за тази тясна уличка. Учудвам се, че инцидентите там не са всеки ден. Дано Господ пази хората!
192
2
 
12
 
! Отговори
СТИГА преди 12 години
Стига провокативни политически коментари !Не правете черен ПР от тази трагедия, господа от ГЕРБ, ОПОМНЕТЕ СЕ !Като пишете срещу себе си глупости постигате само ненавист!Това е трагедия, която никой не е искал !Моите съболезнования за жената !
191
3
 
25
 
! Отговори
- преди 12 години
Не знам кой е крив и кой прав,но истината е,че много от пешеходците нямат елементарна пътна култура.Особено в София,където ходят като овце и се бутат пред колите. Затова в големите градове където има много хора и много трафик би трябвало шофьорите да са по-внимателни като карат.Все пак да отнемеш човешки живот дори по непредпазливост ще им тежи докато са живи
190
0
 
21
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Новината не е поднесена коректно има разминаване във фактите, но това не важно. Ароганти шофьори, *** пешеходци, безхаберни политици. Тези закони отдавна трябваше да са променени но как да го направят като ги е страх, нали и тях ще съдат по същите закони, а и децата им. Така им е удобно общество, което се манитулира лесно и лесно се управлява.
189
0
 
19
 
! Отговори
Stefko 88 преди 12 години
Снощи тамън се замислих като гледах как бяха спряли катаджиите един камион не може ли да излезе закон който да забранява влизането на товарни превозни средства в големите градове ако нямат определен обект до който да докарат товара и след това да се омитат и ако може това да става в ранните часове да не стават задръствания от 08.30-19.30 да не се движат из София и *** да се събира нощем....
188
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Към 22:30 имаще пожарна, полиция, линейка, много хора и покрито тяло на улицата.Друго ми разказаха хората. Голяма трагедия
187
12
 
6
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Смърт за този карач. Око за око , зъб за зъб. Близките на загиналата майчица да го пребият до смърт. Само така ще се оправят нещата. Тук водачите на М-бус карат като изтребители , а КАТ дреме някъде на сянка.Откакто смениха шефа на кат , в Бургас не е същото. Т.Е. катаджийте ги няма никакви в участъка от и за СЛ. Бряг.Ама на кой му пука нали герберистите са на власт.
186
1
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
203, след като си очевидец, защо използваш глаголно време за неочевидци, да не си чужденец и още да си зле с българския?
185
3
 
4
 
! Отговори
Mitaka преди 12 години
Mnogo gadni sa horata v taka nare4enata stolica-kloaka - grad Sofiq.Tova nqkoi da spre na pe6ehodna pateka e mnogo rqdko.
184
15
 
8
 
! Отговори
Тикво Тиквов преди 12 години
Ние сме ГРОБ,ние ще ви избием и унищожим!!!
183
4
 
17
 
! Отговори
попопоп преди 12 години
По принцип изпитвам ОГРОМНО отвръщение като видя полицай, но с удоволствие бих се съгласил ако полицията започне здраво да рекетира тирове и камиони.Особено за превишена скорост, защото 99% от тежкотоварните карат много бързо за тежината която управляват и всички сме виждали по улиците "гъзарчета" които карат малумно с камионите си!