Протестите блокират движението в София

Общината налага ограничения заради митингите на Атака и БНС
Обновена: 1 окт 2011 09:29 | 1 окт 2011 09:29,
17
Протестите блокират движението в София
Снимка: Архив, Булфото

Днес се въвежда временна организация на движението на пл. "Княз Александър Първи" заради организирания от партия "Атака" митинг, съобщиха от Столичната община.

От 8,00 до 20,00 ч. са забранени престоят и паркирането на превозни средства с изключение на автобусите, превозващи участниците в проявата на столичния централен площад.

Автобусите, превозващи участниците, трябва да се движат до площада по определен маршрут. От кв. "Горубляне" – по бул. "Цариградско шосе", бул. "В. Левски", бул. "Княз Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител" до площада. От бул. "Ботевградско шосе" – по бул. "Вл. Вазов", бул. "Княз Ал. Дондуков", бул. "Цар Освободител" до площада, както и от кв. "Княжево" по бул. "Цар Борис Трети", пл. "Руски паметник", бул. "Ген. Скобелев", ул. "Опълченска", бул. "Т. Александров" до площада.

Заради планираното шествие на Българския национален съюз (БНС) също се въвеждат ограничения за движението.

Поетапно ще бъде спирано движението на превозните средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците в шествието с маршрут от НДК по бул. "Витоша", надясно по ул. "Алабин", ул. "Граф Игнатиев", наляво по ул. "Г. С. Раковски", надясно по бул. "Цар Освободител", надясно по бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий" до НДК.

От 08,00 ч. до приключването на мероприятието се забраняват престоят и паркирането на бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий" от страната на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pravota!!
16
2
 
2
 
! Отговори
zabergan преди 12 години
Виж какво "Българин" : във всяка страна има катастрофи,убийства и други неприятни социални явления.Ние тук обаче говорим за МАСОВАТА *** ПРЕСТЪПНОСТ, а не за това ,че катастрофи ставт по пътищата/ това също е един друг проблем,който трябва да се реши на национално ниво!/Сега най-големия проблем на държавта / и за в бъдеще / са КРИМИНАЛНИТЕ ПРОЯВИ НА МЪРЗЕЛИВОТО И НАГЛО ТУРСКО-*** "НАСЕЛЕНИЕ".
15
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Обичам България не по-малко от вас!Щях да дойда,ако бяхте направили същото,когато пияният Ставийски размаза ДВАМА БЪЛГАРИ.Щях да дойда,ако реагирахте когато Йоската пиян уби с двутонната си машина ДВАМА БЪЛГАРИ.Щях да дойда,ако бяхте се събрали пред съда,когато съдеха Галевите,да искате максимална присъда!СЕГА НЕ ВИ ВЯРВАМ
14
4
 
12
 
! Отговори
българка преди 12 години
Всички на протест!!!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива като Йо ЙО трябва да ги пуснат в Столипиново ,до го видим тоя хъшлак дали ще излезе жив оттам! Ей момченце/момиченце/, върви да гласуваш за ДПС-то.!! Предател!!!
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това някакьв нов поздрав ли е ЗИГ-- ХАУ ? Така не знам някои да поздравява Сидеров,ама при това малодушие и страх вьрвите твьрдо кьм *** буквари...
11
6
 
6
 
! Отговори
zabergan преди 12 години
Да, ще гледате АТАКА и Волен Сидеров, докато не изберете управници,които да се справят с *** въпрос!!! Защото сега на 23-ти ще отидете да пускате отново бюлетини за червените, за Станишевци ,за сините и за Мигленчето дето затваря реактори и всякакви други продажници!! Аман от червени и сини плюнки! ВОЛЕН - ПРЕЗИДЕНТ!! АТАКА!
10
10
 
8
 
! Отговори
йо йо преди 12 години
Днеска пак ще гледаме циганиията на Волен "Свастиката" Сидеров... зиг-хау
9
6
 
2
 
! Отговори
do 7 преди 12 години
Мда... Аз пък мислех да ходя на шопинг в центъра, не по моловете, ама нещо не ми се иска при това положение. И няма да можеш едно кафе да изпиеш нормално в центъра.
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви протести. Какви глупости...! Днес откриват ловния сезон
7
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ми пука за протестите. Само където ще ми е по-трудно да се измъкна от София, с колата за уикенда
6
2
 
9
 
! Отговори
Лошо преди 12 години
От една страна без организация ,всички видяхме ,че разпръскват простестите , няма адекватни искания и има подстрекатели за портивообществени прояви и следват арести. От друга сега вече се политизираха нещата ,защото го организира партия ,която ще черпи дивиденти от това. Самата "Атака " ще издига лозунги и вече няма как да бъдат народни протестите. Макар че може да имаме късмет и да се приемат някои искания ,защото на народа му ПИСНА!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледайте и се забавлявайте. На толково много драматизации и циркове ще се нагледаме до края на Октомври, че свят ще ни се извие, драги сънародници.
4
3
 
27
 
! Отговори
електорат преди 12 години
Всекиден да е така ,за да разберът политиците ,че има гражданско общество ,а не хора коитоще се оставят да ги тъпчат!! А съдебната система да си вземе поука, че и темида може да изгори!!! Пак газ, парно поскъпват!! До кога бе господа ***!!!!!
3
4
 
22
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Гоце и Боко Тиквата използваха всевъзможни начини да спрът хората - то не беше купуване на медии и журналисти като Куролюба Бенатова- Полицейски произвол- други манипулации а сега ще впрегнат и партиитеПритесниха се за откраднатите милиардиВреме е за национално обединение - да изметем олигархиятаЧастните заптиета на Киро Японеца няма да стигнатНемогат да арестуват 4 милиона Българи
2
3
 
11
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО преди 12 години
Гоце и Боко Тиквата използваха всевъзможни начини да спрът хората - то не беше купуване на медии и журналисти като Куролюба Бенатова- Полицейски произвол- други манипулации а сега ще впрегнат и партиите Притесниха се за откраднатите милиардиВреме е за национално обединение - да изметем олигархиятаЧастните заптиета на Киро Японеца няма да стигнатНемогат да арестуват 4 милиона Българи
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
(*_*)