Зърнопроизводителите потеглят с трактори към София

Броят на машините, които могат да влязат, са ограничени до 170
5 дек 2011 07:27,
225
Зърнопроизводителите потеглят с трактори към София
Снимка: Булфото

Зърнопроизводителите и земеделските машини ще се насочат отново към София.

За вторник и сряда са предвидени митинг и шествие от площад "Александър Невски" до Министерския съвет.

Още по темата

Довечера протестиращите фермери ще се съберат на "Ботевградско шосе" в столицата.

Броят на машините, които могат да влязат в центъра на града, са ограничени от Столичната община до 170.

В съгласувателното писмо е записано, че те ще внесат гаранция – предложението е за 10 000 лв., че носят отговорност за всички щети, за чистотата в столицата, както и да има план за пожарна безопасност и здравни екипи за стачкуващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
3
 
5
 
! Отговори
обикн. данъкоплатец преди 12 години
И за да ме разберете /земеделцете/ какво ви говоря ще ви дам един нагледен пример:Пролетта на 2012г в разгара на сеитбата сте. Же-***-йците обаче са решили, че българските данъкоплатци са длъжни да им подържат финансово губещата компания и ще стачкуват като се разхождат или лежат в нивите които вие сте взели под аренда. Въобще не ги интересува, че сте взели техниката с кредити и трябва да плащате рента."На тях им било обещано миналата година, че ще бъдат допълнително субсидирани или нещо друго"!
199
1
 
5
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Имате право на радост. Имате право на веселие и почивка. Имате право на труд и на плодовете от него. Имате право на сигурност и безопасност. Имате право да живеете щастливо във вашия свят. Отнеме ли ви някой правото - знайте: той е от чуждо място, враждебен е към дълго отглежданата ваша среда на обитаване. Прогонете го, иначе той вас ще прогони. Ще ви изведе от господарския дом и ще ви натика в колибата на ратая.Най-добрият роб е този, който се мисли за свободен. ...те на това разчитат!
198
6
 
7
 
! Отговори
обикн. данъкоплатец преди 12 години
На земеделците ще дам един съвет: Приберете се по селата си и не си позволявайте да ни изнудвате. Не ви прилича, пък и не го разбирате този "занаят". По техниката която виждам, че имате /поздравления/ си мисля, че помощите които ви даваме от нашия джоб - никак не са малко. Хванете се за работа и изпълнете и вашия ангажимент от "сделката"-по евтина продукция. Това е смисъла на субсидирането.Не слушайте тези който ви подтикват - те гонят други интереси, които са над вашите възможности да разберете
197
4
 
5
 
! Отговори
до 196 преди 12 години
Аха, значи да протестират в нивите.Па ти що протестираш в нета срещу тях, ми не седнеш вкъщи и "пцуеш, пцуеш" пред жената и децата?Там и на мен нема да ми пречиш.По тая логика всички стачки и протести трЕбе да са у дома на масата...Тебе ти пречеха учителите, щото протестираха, гърците, сега ти пречат жепейците и фермерите, а утре някой друг.Виж Боко като първи художник и велик футбалер, сигурно те умилява.Как да го не стрещнеш с цвете и насълзени очички...
196
3
 
6
 
! Отговори
Николова преди 12 години
А нима Борисов забрави, че беше част от Тройната коалиция. И ако не беше махнат щеше до края да и служи предано, както е служил предано на тоталитарния режим като член на БКП и е покръствал турците. Жалко че народа ни е късопаметен. И Плевнелиев и Калфин са кукли на конци, марионетките на мафиотската клика. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". Мога да ви кажа една истина , че Бойко, ако си навие крачола на панталона, отдолу е с червени чорапи! А сега антикомунист. Гнус ме е от подобни "хора"ЛИЦЕМЕР....
195
7
 
8
 
! Отговори
Asparyx преди 12 години
ОТ ТУРСКО РОБСТВО НИКОЙ НЕ Е МАЧКАЛ БЪЛГАРИТЕ ТАКА КАКТО БОЙКО И МИЛИЦИОНЕРИТЕ МУ И НИКОГА ДО СЕГА НАРОДА НЕ Е БИЛ ПО БЕДЕН !!!
194
2
 
5
 
! Отговори
е.г.д. преди 12 години
Правителството ни демонстрира един откровен и пристрастен проамериканизъм, сякаш България е 51-ия щат на САЩ. САЩ си се настани сам у нас, без благоволението на Европа, а с благоволението на българския продажен политически елит. Той вкара без да пита народа си, 4 американски военни бази и дори безвъзмездно им поради територия. Това направи България окупирана страна. Вижте как американският посланик се чувства напълно като генерал губернатор и диктува най грубо и безцеремонно българската външна и вътрешна политика. Спуснаха ни директно Борисов министрите Дянков, Кристална Георгиева от Световната банка, Аню Анев минал през школите на ЦРУ, Н. Младенов минал през школите на МОСАД и ЦРУ. Сега САЩ са превърнали сателита България в 3-ти по големина в света междинен център за преминаване на дрога, която пълни Европа и в противоракетен щит срещу Русия.Според едното историческо разбиране, ако освобождението идва от Изток, то наистина е освобождение, а ако идва от Запад , то е поробване.
193
6
 
4
 
! Отговори
dimitrov преди 12 години
обикновено рентата която се изплаща на собственика на земята е по голяма или равна на чистата печалба на този който я работи цяла година което ги прави съдружници с равен дял като разходите и риска са за работещия.А техниката докато се изплати и тя вече е остаряла и на много ниска цена за препродажба.Не си мислете че от хубаво стачкуват просто всяка промяна на подписано споразумение при тях увеличава риска от фалит който като всеки бизнес зависещ от природата и без това си е максимален.
192
3
 
5
 
! Отговори
Ина Янчева преди 12 години
B другите страни има мафия, а в България мафията си има държава.Вдигат здравните осигуровки, годините за пенсия, тока колко пъти, водата, вдигат всичко. Само заплатите и пенсиите не вдигат. Иначе всичко вдигат. Тия ще ни довършат за един мандат, а не за години. Това са новите еничари на България!Това е поредния абсурд в нашата жалка държава.Всичко ни е скапано в скапаната ни държава!Срам и позор за тази държава!
191
5
 
4
 
! Отговори
обикн. данъкоплатец преди 12 години
2.Уважавам правото на всеки човек да изразява позицията си свободно /било то чрез стачка или чрез друга форма на протест/, но това да става така, че да не се пречи на останалите хора. В случея земеделците могат спокойно да протестират с тракторште си в нивите, където няма да пречат на никой.3.След като бъдат направени законодателните промени, които предложих в т.първа, полицаите спокойно могат да прибират всеки дръзнал да нарушава обществения ред, а след това съдиите да го изпращат на топло.пр
190
2
 
1
 
! Отговори
DO 193 преди 12 години
SAMO TSARIA NE SI SPOMENAL,ZNACHI SI ZA MADRIDSKIAT NEGODNIL!!
189
2
 
3
 
! Отговори
Елдимир Никаноров преди 12 години
У нас няма съд и прокуратура. Има хищници, които един по един ни изяждат.Започнатото от Симеон Сакскобургготски, от еврейския род Кохари, и продължено от украинския евреин Сер-Гей Станишев, бе довършено от еврейския послушник Бойко Борисов. В нашата милиционерска бандитска лъже-държава българите окончателно са осъдени на смърт. Евреите си назначиха Бойко за премиер заради силовите милиционерски мерки, които правителството ще се наложи да предприеме, когато почнат протестите. А че тоя път няма начин да не почнат протести, в това не се съмнявам. Вземете само примера с така нареченото здравеопазване. От лечебни заведения болниците се превърнаха в търговски дружества. Това поискаха търговците евреи на търговеца евреин Джордж Сорос. Това бе заложено в плана Ран-Ът. И така, правителството на милиционерската мутра Бойко реши да закрива болници. Логично е. След като планират физическата ликвидация на българите, значи в болниците няма кой да се лекува и те ги закриват. След като управниците така опоскаха и обраха българите, значи българите нямат пари да си плащат за лечението. Как няма да закрият губещите болници? После ни измислиха един такъв закон за здравните осигуровки, от който свят ни се зави. Който няма пари да си плати за неползвана от него услуга за години назад, бива обложен с данък. И след като няма пари да си плати и данъка, начисляват му лихви. И глоба от 500 до 1000 лева за това, че не е имал пари да си плати неползваните от него здравни услуги. После ще издадат съдебно решение да му вземат и онова малкото, останало му след грабежа, да му вземат покрива над главата и скъсаните одеалца. Ако и това не е достатъчно, ще го пратят в затвора. За неплатени данъци и сметки. Сега ясно ли ви е защо евреите назначиха именно милиционера Бойко за поредна тяхна марионетка у нас? Защото Бойко ще ви прати своите милиционери да ви строшат кокалите, когато излезете да изкажете своето възмущение от новите противочовешки закони и разпоредби.Той е част от Закона за изтребление на нацията.
188
3
 
4
 
! Отговори
до Жорж: преди 12 години
Спокойно- време е бойко Борисов да се изтупа и да каже че българите трябва да се кастрират като кучетата.....или, да ни направи по-добра "порода стадо".....по-качествен материал.Хората отказват да създават живот в България.Тука само трябва да останат мутрите, крадците и техните слуги. И правилно кой би искал детето му да живее при аборигените в покрайнините на Европа!Другият вариант е: Истинските Българи да излезем пред парламента и да ометем Костовци, Янета, Алексейци, Сидеровци, Бойковци, Догановци и Станишевци и цялата тази *** която убива децата ни.
187
2
 
5
 
! Отговори
DO 191 преди 12 години
TOVA SAM GO CHUVAL 20 GOD.
186
6
 
10
 
! Отговори
Бачкаторите преди 12 години
До тези които защитават управлящите!!!!!!!!!Хората живеят все по-зле! Тази зима нервите на народа няма да издържат!!! Всеки втори е пострадал от обир, покушение или кражба!!!Тази зима нервите на народа няма да издържат!!!
185
1
 
2
 
! Отговори
DO 178 преди 12 години
DA,TOCHNO TAKA!IDI CHE GI SADI S TOZI SAD!AKO ISKAT SHTE TI DADAT RENTA.EDNO DELO SHTE TI GO VARTIAT 10 GOD.....
184
4
 
7
 
! Отговори
обикн. данъкоплатец преди 12 години
Тия прекаляват вече!Какво сме виновни обикновените граждани, които на всичкото отгоре им плащаме субсидиите да им търпим терора който ни налагат. ГЕРБ, както и много други така и аз съм гласувал за вас и мисля че е крайно време да се вземете в ръце.Първо: Веднага да се направят законодателни промени с които всеки протест който по една или друга причина нарушава нормалното съществуване на другите хора да бъде охарактеризиран като терор, рекет или друг израз за противозаконна проява.Продължава
183
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ооо жоржи, знаеш ли, че катаджиите са спряли всички трактори при Пловдив и един час са ги проверявали за алкохол?Как ти се виждаситуация, при която ще спрат движенитето на някой път и ще проверяват за алкохол всички коли на него?
182
1
 
3
 
! Отговори
stavri преди 12 години
от тези 25 лв 22 са евросубсидия и 3 лв е национално доплащане а за сравнение старите страни членки взимат евросубсидия 70 лв. Субсидията миналата година бе 18 лв тази се увеличава с 4 но доплащанията падат със 7 лв на декар. Затова общо субсидията е с 3 лв по малко. 35 млн декара/3 лв ето ги тези 100 млн по малко и всякакви лъжи че няма намаление са си просто лъжи и приказки за некомпитентни.Земеделците миналата година получиха по 28 лв на декар а сега въпреки че евросубсидията скочи с 4лв 25лв
181
1
 
4
 
! Отговори
Българската мизерия преди 12 години
Българската мизерия: бедният е беден, защото е роб на мутри. Недоимъкът пък превръща човека в скот...