105 потрошени на леда са минали през "Пирогов"

Няма пострадали от пиратки и препили на Бъдни вечер
Обновена: 25 дек 2011 10:15 | 25 дек 2011 10:00,
52
105 потрошени на леда са минали през "Пирогов"
Снимка: архив, БТА

105 души с травми на крайниците са преминали през „Пирогов” за последните 24 часа, съобщиха от болницата. 11 от пациентите са приети на лечение. 

В клиниката по токсикология е на лечение Х.Ц. на 57 г., след отравяне с пушечни газове. Пострадал е при пожар в дома си в столичния жк „Фондови жилища”, избухнал около 17 часа на Бъдни вечер.
 
В нощта срещу Коледа в „Пирогов” не са постъпвали пациенти с наранявания от пиратки и прекалили с алкохола, отчитат дежурните травматолози и токсиколози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: пироговКрайници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
7
 
! Отговори
Стария Комунист преди 12 години
Боко е виновен!
26
1
 
6
 
! Отговори
17 преди 12 години
Определено не е от София, тази от пика.
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте мрънкали - ако всички излезем пред блока да изчистим тротоара, няма да е така заледено и със стар сняг!Цял свят си почиства снега, само в България всеки чака другите!Минавам покрай толкова магазини - единствено излинали самия вход пред магазина, а около него - нахвърляли партините. Това какво е!
24
3
 
7
 
! Отговори
15 преди 12 години
В София, защо не сложат палми да си мислят Софиянци целогодишно, че са на остров Пелопонес и да им е вечно слънчево настроението. Весела Коледа на всички софиянци по специално!
23
1
 
6
 
! Отговори
20 преди 12 години
Поне улиците не са кал и камъни, а са асфалтирани. Косят тревата да е прилично, а не все едно живеят в гората. Пръскат за акари и гризачи да има вид на изглед да не е мърлящина и мръстоия. То иска грижа и поддържане и естетически погледнато иска да е красиво освен, това.След, това, защо се задушават и измират, като круши от алергии от мърлящина и мързел за това. Това мързела и гледане в чуждото канче и чуждия двор и семейства води до крах.
22
7
 
3
 
! Отговори
20 преди 12 години
Да, но във Варна си имат палми! Не знам в друг европейски морски град да има палми.
21
2
 
8
 
! Отговори
кирил гогов рашков преди 12 години
софиянци ,като нямате БКС така ще падате по улиците като круши ,пък и кмета ви е кофти ,НЕ СТАВА САМО С ПРИКАЗКИ ,требе и акъл
20
6
 
4
 
! Отговори
Лори преди 12 години
Изчакайте Нова Година де, те тогава се напиват и гърмят :)До 15 Ами отивай си на село още сега.И без това не личи да си станал гражданин с това "прЕбирам", "чу(в)ствам.Ако се върнат селяните по селата, а не да бягат в София или другите големи градове, няма да има пустеещи села.Но така им е по-лесно.Да досаждат в градовете.А тези където реват от заледяване-защо не вземете морска сол и да посипете като ви пречи.Аз така правя.Честита Коледа!
19
0
 
3
 
! Отговори
19 преди 12 години
Ти на лов за мъже ли си я пуснал?
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Столичани не се оплаквайте. Единствено Вие благодаренние на Фандъкова имате целогодишно коледна украса по улиците, като никой друг европейски град
17
3
 
2
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
В моята къща. :)
16
1
 
6
 
! Отговори
15 преди 12 години
Нямало пари! В магазина никой не те пита, дали работиш или не, дали имаш пари за хляб отиваш на касата и си плащаш. Хората никой не ги пита как, отиват на работа или до блиската бакалия, след, като е толкова хлъзгаво? Не, че в големия град има много работа, но в селата съвсем и едно e да си купиш нещо от магазина, съвесем друго е да си го произведеш. Кой си няма село и не е производител как, се издържат не знам сигурно много трудно!Весели Празници!
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
боли ме за статията ви, кажете къде живее тая от снимката
14
0
 
2
 
! Отговори
10 преди 12 години
Много ти е правилен въпроса, ако всеки задава, тези въпроси, когато дойде зимъска и запръска сняг!
13
2
 
6
 
! Отговори
Весела Коледа преди 12 години
Как няма да има потрошени, когато на всякаде е поледица, а как да има препили, когато просто немогат да си го позволят, защото няма с какво да си го купят. Е, аз се радвам че още ходя на село и си произвеждам и имам си всичко. Затова е много важно да съхраним традицията да подържаме селата, които година след година обезлюдяват, аз мисля след като се пенсионирам да се пребера в село, там мие хубаво и се чуствам човек, но заради работата съм в града. Живи и здрави, весели празници.
12
0
 
5
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Явно,че просташката мода на самоделните и нетакива домашни гърмежи взе да отшумява.Дали сме почнали да поумняваме?Не е за вярване
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
abe dnesovci vie potrosheni znaete li kakvo e be klouni,stiga gramki zaglaviq bez pokritie
10
1
 
12
 
! Отговори
10 преди 12 години
Оправданията няма пари не вървят, това e всяка година "кучето си лае, керванът си върви" да, но вече никой не вярва на това. Мръсотия до шия, заледени улици, всяка година и като завали сняг е толкова чудно, че вали сняг, през зимата, че всеки път са шашнати как, може, такова нещо да вали, през декември и то сняг! Поне на Коледа! Да ви e честита Коледата!
9
1
 
11
 
! Отговори
10 преди 12 години
От винетките?
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде отиват парите от нашите данъци и такси?Фандъкова,нали нямаше да ни изненада зимата?Весели празници и се пазете от чистотата по улиците,от здравеопазването...