Aкция погва гратисчиите в София

Хайката ще продължи 10 дни
18 яну 2012 18:16,
38
Aкция погва гратисчиите в София
Снимка: архив, Булфото

От утре в продължение на десет дни екипи на Центъра за градска мобилност и на "Общинска полиция" ще извършват постоянни проверки на местата, които са с най-голяма концентрация на пътувания без билет. Това съобщиха от общинското дружество.

Първите проверки ще са в ранните сутрешни часове в четвъртък.

Едно от местата за контрольорите и полицаите ще бъде ж.к. "Красна поляна".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: гратисчии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Колев преди 12 години
Това няма да скрие нередностите, слабостите и повсеместната корупция в общината. Особенно гафовете в транспорта, след като най-новия рейс е по-дърт от кмета. И нека да започнат да глобяват когато всичко работи в превоза. Лятото нищо не се отваря, зимата няма парно, издевателствата и своеволията на водачите 98 % привинциалисти с килийно образование и събирателен образ на изброените факти е кмета фъндъкова, която още не знае какво работи, но знае колко и е хонорара когато участва в престъпленията.
33
2
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
DA SE PYSNAT TRAMVAI NA POLOVIN CENA SAMO ZA *** ,,,,,,,,,,,,,PONE POLOVINATA 6TE SI PLA6TAT A SEGA NIKOI,,,,,,,,,TO I MIRIZMATA NE SE TRAE ,,,,,,,,,VREDNI ZA VATMANITE PO TEZI LINII DA SE DAVAT O6TE
32
0
 
5
 
! Отговори
К преди 12 години
ахахахаааа :) така, така, в Красна поляна - *** нагли! А да ги видим сега как ще ми се возят гратис и нема да си плащат глобите, като има и полици в хайката! :)
31
0
 
6
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Що за безумие е да се оповестяват акции по медиите? Това пиар игра ли е? България- параграф 22!!!
30
6
 
3
 
! Отговори
ДО ВСИЧКИ СЕЛЯНЧЕТА преди 12 години
.... ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ!!!.... НА СЕЛО АКО НЯМА ТРАНСПОРТ И НЯМА ЗАЩО ДА СЕ ПЛАЩА ТУК Е ДРУГО!... САМО ТАКИВА КАТО МЕН ОТ ЛОЗЕНЕЦ НЯМА ЗАЩО ДА ПЛАЩАТ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ АЗ СЪМ СОФИЯНЕЦ ОТ КЛАСА И ОТ ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР И ВСИЧКИ ВАЖНИ ДЕСТИНАЦИИ СА МИ.... НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ!!!.... :) :) :)
29
3
 
4
 
! Отговори
ДО 26 преди 12 години
..... ЩЕ ПЛАЩАШ.... И ХОРО ЩЕ ИГРАЕШ ДАЖЕ!!!.... :)
28
1
 
6
 
! Отговори
Лиза преди 12 години
До 20.Що не ходиш ПЕША тогава?Аман от тарикати като теб,то за това държавата прилича на бунище.Един не дава пари за това,друг за онова,давай да крадем,че нямало хляб.Все хляба не ви стига авантаджии такива.Аз когато нямам пари за билет,ходя пеша,когато нямам пари за нещо,просто не го купувам.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обзалагам се с вас ,че няма да бъде глобен нито един *** пътник в градския транспорт
26
0
 
5
 
! Отговори
ЛЮБО44 преди 12 години
ЗАЩО НАИСТИНА НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ВАРНЕНСКАТА СИСТЕМА И НЕ САМО ВАРНЕНСКАТА? СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ЕФЕКТИВНОСТТА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПО ГОЛЯМА.
25
1
 
5
 
! Отговори
dsfgsdfg преди 12 години
Добре, качете се на автобус 74, след 19:00 часа примерно. Бутките с билетите са вече затворени, а шофьорите никога нямат билет, защото както ми каза един от тях , те купуват кочани с билети за 96 лв от собствената си заплата и от тези 96 лв печелят само 4. Е как аджаба аз мога да пътувам с билет по една от най-проверяваните линий , трябва ли винаги да вкарвам по 10 лв за билети да ги мъкна и губя из джобовете ми, понеже никой не си върши работата ?!?
24
12
 
6
 
! Отговори
topcho преди 12 години
взимат пари от данаците на цяла България за да могат Софийската *** да се вози безплатно!щом се возите ще плащате !! Няма аз от Сливен да ви плащам !
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ама само българи ли ще се проверяват ?
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смешно ми е не заради нещо друго. Ако някой си направи труда да повиси малко в Евтошанс на спирката на Окръжна болница, веднага ще му стане ясно къде отиват парите от глобите. Касто влязат 4-5 контрольора, всеки с размерите на четирикрилен гардероб и почват с фишовете. Пари за глоба не давам. Нямам излишни пари.
21
2
 
7
 
! Отговори
пътник преди 12 години
Първо да се възстановат прекъснатите маршрути във връзка със строежа на метрото и да се закрият възникналите къси неудобни такива. Не е редно за 2-3 км разстояни да полваш три превозни средства в една посока за 3 лв.
20
1
 
26
 
! Отговори
Хелзинкски комитет преди 12 години
Мръсната, долна, полуживотинска *** *** дали ще бъде глобявана?
19
1
 
10
 
! Отговори
mariner преди 12 години
много просто г-да, разходете се до Варна да видите каква е системата там - докато се качиш и те таксуват :) всичко е много просто, а и отделно има контрольори!
18
8
 
12
 
! Отговори
протест с/у мафията преди 12 години
1 лев = 1 хляб, в тая криза аз пари за билет НЕ ДАВАМ! и ако няма полицай с тях няма как да ме накарат да направя нищо друго освен да се разпенявя!
17
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 12 години
А тези кога ще върнат парите за обявените от съда за незаконни билети!?
16
2
 
24
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Работех в полицията, униформен. Уведомиха мен и колегите ми, че в ранната сутрин на следващият ден, ще се проведе полицейска операция в *** квартал съвместно със служители от криминална. Не открихме никой от издирваните. Тайно от криминална, с разрешението на директора на нашата дирекция, веднага на следващата сутрин, призори, проведохме НАША, униформена операция и задържахме 8 от издирваните 12 лица??? Извода е, че намеренията срещу беззаконието не бива да се оповестяват-Днес Бг!
15
0
 
12
 
! Отговори
До №9 преди 12 години
Да, но само в посока гарата. :)На спирките около ИСУЛ. И то не всички пътници. Само българите.