Само за ден 157 глобени в градския транспорт

Предстоят още засилени проверки в столицата
Обновена: 6 мар 2012 06:07 | 5 мар 2012 22:22, Красимир Ангелов
63
Само за ден 157 глобени в градския транспорт
157 гратисчии бяха глобени за ден в София. Снимка: Булфото

Общо 157 нередовни пътници в градския транспорт са били санкционирани само в рамките на днешния ден от 48 служители на "Центъра за градска мобилност" в столицата, съобщиха от дружеството.

Това бе първият ден на засилени проверки по линиите с голям пътникопоток в пиковите часове на деня. Активните проверки са част от програмата на дружеството за ограничаване на гратисните пътувания.

Днес обект на засилени проверки бяха районите на бул. "Ботевградско шосе", кв. "Герена", пазар "Надежда", кв. "Левски".

В следващите дни от дружеството планират да проверяват за нередовни пътници в районите на "Гара Искър", ж. к. "Младост", кв. "Бакърена фабрика", бул. "Гоце Делчев", ж. к. "Дружба" и други, уточняват от дружеството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във Варна във всеки автобус има служител, който продава билети. Разбирам ,че в София има доста повече автобуси но ако се калкулира излиза, че пак би било по-ефективно да е като при нас.
28
14
 
18
 
! Отговори
Градски Боклук преди 12 години
Аман от селски тарикати, които имат 20 лева на ден за ракия и цигари, а нямат 2 лева да си платят билета. За това се возим в автобуси - набори на Лили Иванова, щото всички сте тарикати!
27
7
 
32
 
! Отговори
real human преди 12 години
Глоба ли да платя на тия тънкопишковци ли бе? Те само се заяждат и винаги са най-големите.Градския никога не е точен, в рейса е -20, тъпканица и 50 *** около мене без билети. Да си плащам ли или не ? Мерси,другия път !!!
26
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз си купих хляб, днес ако не дупча взимам и майонезата. С това метро-недоносче нали се сещате, че от точка А до Б най-вероятно ще ти трябва най малко поне още 1-2-3 транспорта и съответните билетчета, в германия плащаш билет за време, което логичното, тука са *** и ни помпат всичките, и софарма и транспорта и храните и горивата, колония сме за смучене
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ***?
24
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kato ste mizernici i niamate pari za taxi-taka e
23
1
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Точно така се прави, бой докато слязат на 4 крака от вратите..
22
4
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
То май и никой не те кара да чукаш жена си, затова я тъпче комшията...Селски тарикат!
21
12
 
14
 
! Отговори
mic преди 12 години
И аз си плащам по 10лв всеки път като ме глобят, но ми е по-евтино да ме глобяват, отколкото да си купувам билети. Проблемът не е в мен. Щом не са измислили системата така, че да ме накарат да плащам билет, вместо да си плащам глобите, аз ще продължавам да си плащам глобите. Проста икономия/ка!
20
4
 
19
 
! Отговори
ЕвроШанс преди 12 години
Когато *** излезе в Европа, спазва всички закони, плаща си всички такси и е по-нисък от тревата! В България обаче *** е по-голям тарикат и от Ал Капоне! Смях! Никога няма да се оправим, мат'рял няма, мат'рял!
19
13
 
14
 
! Отговори
1 преди 12 години
Не помня кога е последния път в който си купх билет.. а да, май беше преди 4-5 месеца. С тия заплати от 400 лева, само и на градски транспорт ще давам пари
18
8
 
5
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
Градският транспорт е частна фирма, ***. Кви данъци, кви 5 лева? 1000 глупости изговори за нищо, че и обиждаш. *** !
17
4
 
12
 
! Отговори
АС преди 12 години
Нямаше начин просто да не се появят "умници", които да заявят, че е най-нормалното човек да ползва дадена услуга /била тя Градски транспорт или Топлофикация/, но същевременно да не си плаща за нея...*** манталитет, *** държава!
16
11
 
8
 
! Отговори
СС контрольор преди 12 години
за да се оправим трябва да стане така както е било през1933 година...Хитлер идва на власт и започва от градския транспорт в Берлин...СС контрольор..гражданино,имате ли билет?..да...благодаря...а вие?...нямам...разтрел на място...след една седмица всички дупчат билети поголовно...
15
12
 
18
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Ти си ***, смехурко! Какво плащаш? 10 лева един път на два месеца или всеки ден??? Като не си купуваш билет ти крадеш от всички данъкоплатци, включително и от себе се! Градския транспорт от кой се издържа бе, ***? Нали всичко е от нашите данъци! Но с твоето ограничено мислене това няма какда го разбереш!!! И докато продължаваш да не се напъваш за елементарни неща - няма да мрънкаш, че живееш в такава държава! Никой не ти е длъжен на теб, наглецо - схващаш ли?
14
3
 
9
 
! Отговори
от 22 преди 12 години
И още една задачка - закачка. След като дадена фирма сама не спезва правилата която тя е установила, аз трябва ли да ги спазвам?
13
4
 
17
 
! Отговори
до австриеца преди 12 години
И като си такъв юнак, я ми кажи в Австрия какво е състоянито на рейсовете - чакай да позная - предимно икаруси на по 20-30-40 години. А и да - дават ти разписание че рейса идва през 5-6 минути но чакаш 20. Я сега контролите - по всяка вероятност блъскат, псуват и се държат като стадо хиени.А и да - искат да ми кажат че са глобени 157 от 50 контрольора за цял ден... обикновенно от рейс в който се качат контрольорите има минимум 3-4 глобени хора. Нещо не ми излиза сметката.
12
17
 
20
 
! Отговори
Гратисчия преди 12 години
Дупча билет само когато бързам, а това означава веднъж седмично.Иначе стоя на първата врата на рейса/трамвая/тролея и гледам внимателно. Кондукторите си личат от километър, с униформите и ел. устройствата за проверка на карти. Не са ме глобявали от 5 години, водя СГС поне с 1000 лева, знаете ли кога ще ми издадат 100 билетчета по 10 лв, че да си вземат парите от мен - КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ :) :) :)На кондукторите искам да им кажа: пролет е, къпете се по-често и си дръжте налъмите в банята н
11
4
 
2
 
! Отговори
Калин преди 12 години
на версия не дават .. комуните ... и това е :) далаверата пак върви .. ама с пари .. ще си плащате , те не :)те ще смучат .. и ще ви обесняват
10
8
 
18
 
! Отговори
До 12 преди 12 години
Заради такива като теб - никога няма да се оправим! Бай *** с просташкото си мислене няма да се промени! Ако може и държавата да ти плаща, че живееш в нея - ще е най-добре! Поне за пред чужденеца да си беше купил билет - 1 лев е все пак, а не да се правиш на долен ***!!!