Жена се самоуби в квартал “Лозенец“

Тя скочила от шестия етаж и умряла на място
Обновена: 16 апр 2012 08:08 | 15 апр 2012 16:15,
130
Жена се самоуби в квартал “Лозенец“
На мястото са пристигнали спешни екипи. Снимка: Impact press group

29-годишна жена се самоуби на връх Великден в столичния квартал “Лозенец“, съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.

Жената е скочила от шестия етаж на жилищна сграда на улица “Кричим“ №80.

Тя е починала на място, са установили пристигналите патоанатоми.

Сигналът за скочилата жена е подаден преди около два часа на телефон 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
12
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Бог да я прости жената ! Причината може да е семейни проблеми ,а може и да е финансови проблеми ?! Момичета ,в Европа има много работа ,не мизерувайте в Бг.! Не бъдете роби на патриотични лозунги и пр. ,първо уважавайте себе си ,а родината я уважавайте само ако тя ви уважава ! Сама жена в чужбина гладна няма да остане ,без работа няма да остане и без покрив няма да остане ! Не ме разбирайте погрешно ,нямам впредвид проституция!
87
1
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Внучката на Яворов лека и пръст!Къщата му музей е планувана да стане масонски храм имаше големи интриги в ложите вложени бяха много пари откраднати бяха много задействан беше братски масонски съд!Ами питайте Емил Хърсев той може да знае повече?
86
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ !!!!
85
5
 
57
 
! Отговори
буба преди 12 години
За великден всички в гърция са взели бонуси.Безработните са взели САМО 300 евро!Мислите ли че ако имахме тяхната "криза" и даваха дори на безработните по 600лв щяхме да стигнем до такава нищета и безизходица?
84
2
 
14
 
! Отговори
bogini преди 12 години
Bog da q prosti.Az bqh prqk svidetel kak sko4i..........
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
122..стига глупости..а нима през работните дни не стават катастрофи и не загиват работници при злополуки? а държавата не я мисли ти..по скоро ти ще си с по малка заплата този месец..но няма значение..по важното е да напишем нещо тук..а?
82
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Задават се още 4 поредни почивни дни. Дни в които държавата не се нуждае от управление, а управляващите ядат и пият на корем в резиденциите и по чужбина. Хората ще започнат да се самоубиват и от тези кошмарни 3 и 4 дневни почивки. Държавата загива, а ние почиваме, ядем и пием. Следете за броя на убитите и ранените през тези 4 дни. Още толкова ще са и около първи май. Плащме с трупове и инвалиди. Почивайте. Хак да ви е!!!
81
4
 
2
 
! Отговори
perunika преди 12 години
moje li niakoi da ni obiasni,kak Iavorov moje da ima vni4ka kogato ne e imal deza.poznavaiki sadbata na mu,negovata liubov s Mina i sled tova s Lora Karavelova,tvorbite na Kremen za jivota na poeta,znaeme 4e e nevazmojno da ima priaka vnu4ka.dobre e mladite jurnalisti da sa po informirani.
80
2
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
даааа..вече научихме кое е момичето..и знаем от какво е страдала..както и да е..беше млада и интелигентна жена...бог да я прости......и 118 ти..ти да не си му светил на Яворов та да си сигурен че няма наследници? в тоя живот никога нищо не е сигурно..така че стига догадки
79
14
 
1
 
! Отговори
ми преди 12 години
Нито една смърт не е естественна-обикновенно предизвикващият я е съвсем близо и индивидуално мутренски музикално грамотен за да я предизвика ползвайки всички индийско-китайско комунистически методики.На практика се получава следното-в средата е невинния от едната му страна е звяр от друтата техниката на последния технически ум и злият гении Господ възкръснал с центрирана централна фляшка в ръце!
78
21
 
8
 
! Отговори
А преди 12 години
Яворов няма деца, следователно няма и правнуци.
77
0
 
52
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
жалко, момичето е пряк наследник на Яворов... гадни времена...
76
0
 
48
 
! Отговори
Елизабет преди 12 години
Самоубилото се момиче е Василия Стоилова, художничка и внучка на големия художник Васил Стоилов.
75
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Василия ми беше съученичка в ЧПГЕХП "П. К. Яворов". Беше странно момиче, но много изискано, изключително възпитано и интелигентно. Наистина много жалко. Да почива в мир! :(
74
0
 
19
 
! Отговори
Jalko.... преди 12 години
Tajno i jalko za edin mlad jivot.... No nie njamame pravo da sadim !Mir za du6at i !
73
14
 
4
 
! Отговори
Ястреб9 преди 12 години
101 - Ти да не би да си ме хванал за великденските яйца, че се мислиш за квалифициран да ми даваш акъл, бантустанецо!?
72
1
 
15
 
! Отговори
^3DAttack преди 12 години
до 102 (Ястреб69) Напълно се присъединявам към поста ти .. само ще добавя че смяната на имената е едно срамно петно на България но повечето Българи не го одобряваха тогава .. за съжаление Комунистите не ни питаха за тия неща.. А за това момиче можем само да тъжим никой човек не заслужава да си отиде така и толкова млад.. какво ли е приживяла за да вземе подобно решение :( дано почива в мир
71
16
 
14
 
! Отговори
Ястреб9 преди 12 години
91 - Анонимния, като ти гледам правописа на българския език - който вероятно ти е майчин език - почвам да се гордея с моята "необразованост"! А да не коментирам, как една печална новина, свързана със смъртта на един млад човек, се смъкна на ниво "селски даскали в кръчма". Но какво да правиш, това е типичната черта на българския ***! Със здраве!
70
1
 
17
 
! Отговори
blitz.bg преди 12 години
dnes.bg,пак сте назад с новините!Агенция "Блиц" пише,че самоубилата се млада жена е правнучката на поета Пейо Яворов!Името й според "Блиц" е Василия Стоилова.Лека й пръст на тая млада жена!Много жалко...!
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересно защо никоя медия не съобщи, че след поредното грозно съкращаване на хора в мтел, един много готин човек се самоуби?!