Ники Михайлов попаднал в тежката верижна катастрофа край София?

От БФС отричат националът да е бил на мястото на инцидента
Обновена: 18 май 2012 15:17 | 18 май 2012 11:32, Красимир Ангелов
106
Ники Михайлов попаднал в тежката верижна катастрофа край София?
Трима от пострадалите са настанени в Пирогов. Снимка: Пирогов

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил в една от колите, които се сблъскаха в тежката верижна катастрофа на входа на София рано тази сутрин,  съобщава БНТ.  Информацията обаче все още не е потвърдена официално от полицията.

От БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Шефът на футболната ни централа е в Мюнхен за финала в Шампионската лига, а синът му е в София, където почива след края на сезона в Холандия.

Според информацията от „Пирогов“ в болницата са приети трима души. В 6.15 часа в болницата са постъпили М. Д. на 47 г. и М. К. на 67 г. Първият е със счупване на левия глезен и три счупени ребра. Другият мъж е с четири счупени ребра.

Малко по-късно - в 9.15 часа в болницата е приет и мъж на 42 години, пострадал в същата катастрофа. Той има наранявания на лицето и се оплаква от болки в гърдите.

Още по темата

В катастрофата загина един човек, чиято самоличност засега не се съобщава.

В 9.45 ч. е възстановено движението по магистрала "Тракия" при входа за София, съобщиха от МВР.

За повече от четири часа то беше спряно и автомобилният поток се пренасочваше през обходен маршрут заради тежката верижна катастрофа.

По първоначална информация от МВР поради несъобразена скорост са се ударили 2-3 леки автомобила, а след това в тях товарен автомобил и още няколко леки.

*Информацията е актуализирана в 12,01 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
26
 
! Отговори
Късметлия преди 11 години
Участник в ПТП със загинал. Избягал от местопроизшествието. Първо отричат че е бил там, след това потвърждават. Естествено не е бил зад волана и друг е карал. Тогава защо е избягал? За негов късмет всичко това се случва в България и ще му се размине.
52
0
 
32
 
! Отговори
боби перуката преди 11 години
Явно малката перука се е спуснала с парашут на мястото.И кой им дава право на него или на слугата му да свалят рег.номера на автомобила?
51
0
 
5
 
! Отговори
pleshivi peruki преди 11 години
PERUKITE sa SRAm za bg-to-- malkiq PERUKAn i chep za zele ne stawa a golemiq PERUKAN e palqk i 11/2
50
0
 
8
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Ами щом от бфс обянсяват, че колата може да е на борислав михайлов - нарочно с малки букви - нека обяснят кой я е карал?
49
1
 
6
 
! Отговори
lollypop преди 11 години
Стига с тези конспирации! Никой не ти бута волана в ръцете и не ти е опрял пистолет да караш с 300, това,че масата шофьори са *** е само тяхна лична отговорност!
48
0
 
22
 
! Отговори
ивана преди 11 години
Цяла вечер е пил в дискотека в Пловдив и навръщане след катастрофата веднага е избягал с друга кола.
47
8
 
1
 
! Отговори
пффф преди 11 години
Колата с починалия човек се е ударила сигурно 5-10 мин по-рано, преди джипа да се блъсне. Сутринта,когато се съобщи и се обясни, дори не се знаеше на кого е джипа, за какво убеждаване става въпрос?От кога последната кола във верижна катастрофа носи вина? :) На видео кадрите и снимките идеално се вижда катастрофата и подредбата на колите при нея. Информирайте се малко, преди да говорите небивалици. По вашата логика може да е виновен , втория блъснал се в колата с починалия мъж? Или тираджията?
46
19
 
1
 
! Отговори
пфф преди 11 години
Вие *** ли сте бе ? Как може да обвинявате Ники Михайлов за катастрофата.Гледайте новините преди да говорите. Катастрофата е била верижна. Първо се е блъснала кола в мантинелата, мъжа е починал на място. В неговата кола се блъска още една. След малко идващ ТИР се блъска в тях. След това микробус..И накрая джипа на Михайлов. А ако сте гледали новините, ше видите, че джипа не е каран от Николай или който и да е Михайлови, има шофьор !!!
45
5
 
3
 
! Отговори
PERUKANOVI преди 11 години
dano da e puknal zybatata grozna *** Peruka a golemiq PERUKAN da mu se otlepi perukata ot pypchivoto teme i da go zakopae
44
0
 
26
 
! Отговори
sante_dog преди 11 години
Защо толкова се крие този случай? Ако не е участвал да си излезе сам и да си каже - ето вижте ме нищо ми няма. Само се шикалкави и се скрива нещо? Защо? Полицията няма ли официално становище? Да потвърдят или да отрекат? Това е недопустимо! Журналисти ли сте или мижитурки вместо само да преписвате от чуждестранни сайтове се опитаите да откриете някаква информация? Нали това ви е идеята - да информирате обществото защо тук няма информация?
43
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мирише на много алкохол! И на мнго голям % това да е Н.М., сигурно и 10000000% Н.М. да е виновника за инцидента! Но както знаем от кое семейство е много ясно че ще го прикриват, и ще остане ненаказан!
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TO4NO ZARADI TAKIVA KELE6I KATO NIKITO MIHAILOV HORATA IZBQGAHA OT FUTBOLA. KAKVA PUBLIKA IMA6E NQKOGA KAKVA E SEGA!!!POVEDENIETO NA TAKIVA SAMOZABRAVILI SE BOGATA64ETA, SINIVE NA HORATA OT VLASTTA,TQHNATA NENAKAZUEMOST E V OSNOVATA NIKOI DA NE VQRVA NA DURJAVNATA VLAST,VSEKKI ZNAE, C4E IMA6 LI MANGIZI SE OPRAVQ6. NQMA6 LI, DUHA6 SUPATA!!TAKA SE DAVA PRIMER NA MLADITE, I TE ISKAT TAKA, PARI, JENI, 4ALGA BEZ DA SI MRUDNAT PRIUSTA. NO NQMA, IMA ZAVIST I MIZERIQ, I OPITI DA SE PODRAJAVA.
41
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
плешивия ко*елдак е карал пиян-залян, а защо не и друсан! Помлял е 2 коли и един бус, ранил е няколко души, убил е един и СА ГО СКРИЛИ от пробата за алкохол!*** но и ПОЗНАТА история - *** работа, като на ч*нгала Киро с внука! Прегази момчето и изнамериха м*нгал чак от Турция, за до поеме вината!От БФС съобщили! Че БФС-то да не е информационна агенция, или адвокатска кантора, та да дава такава информация!Бог да прости загиналия човек, а другите да се оправят!А на виновния да му се върн
40
0
 
36
 
! Отговори
Майор Майор преди 11 години
Малката перука си е тъпо парче- чалгаджийче и пак пиян- залян е направил мазало, докато го е играл мъжкарче. А татка му, Голямата перука бил в Мюнхен да гледа финала на Шампионската лига и се прави, че нищо не знае. Ако беше замесен "Иван Иванов от село" досега и снимката му щеше да е публикувана.
39
0
 
19
 
! Отговори
ИВИ преди 11 години
Нищо не разбрах, бил ли е в колата този лешперин или не? Колата се е блъснала с други 2, но как? Кой я е карал? Какви са тези информационни стратегии, пишем и говорим много, но нищо не казваме
38
1
 
22
 
! Отговори
Шофьорка преди 11 години
И при бай Тошо беше Така... Прикриване на инцидента. Ако беше нещо от рода на чичо Пешо с доматите от Пазарджик, Цецко досега път да е направил до ТВ за да коментира.Кой кого обслужва с прикриването на инцидента?тази кола е от новите управлява се дистанционно и се кара без шофьор.Така както е и БФС управлява се от някой който хал хабер си няма от това какво става с футбола у нас. Седи на топло като инж. Данчо Лазаров и *** дивиденти. Те май и двамата са от "Левски".
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne najivijaha se nashite izmisleni nacionali!!Kajte mi suvsem chestno, ako bashta mu ne be B.Mihailov koga shteshe da e vratar na Levski ili igrae v Holandija??NIKOGA!!!!!tToi si e posredstven vratar, takuv beshe i v junoshite na levski, no Tate mu udari edin grub i go uredi da vzima parichki po sveta.Kolko e vrata vseki znae, edin posredstven takuv za V grupa u nas. Sega shte krijjat, llujat, majat, shte plashtat parichki...sigurno pada dosta tichane ot priblijernite na Perukata da zamazvat!!
36
2
 
23
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Нищо чудно никито да е предизвикал катастрофата и то пиян. Но разбира се, забележете дал колата на друг. Тази държава няма оправия, закона е като пластелин в ръцете на власт имащите. За простолюдието един за тези от горе друг. 37 много си прав 100% гнила работа.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KATO KRIQT TATINOTO OZNA4AVA SAMO EDNO, DETENCETO E VINOVNO I 6TE GO POKRIVAT!!!
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ники Михайлов попаднал в тежката верижна катастрофа край София?.........??????"попаднал", или "предизвикал"?Питам, защото преди около година една такава "новина" гласеше "МЕРЦЕДЕСЪТ" на някой си (Арабаджиев или Гергов - някой от пловдивските феодали) блъсна....на АМ "Тракия"....Имаше загинал човек, но нищо повече! Дали този мерцедес сам се е карал, или пък е избягал от гаража си, или е бил с дистанционно.....Полу-новини, полу-истини, полу-живот...