Политически трепети в метрото

Борисов се прави на фоторепортер - щракането му е лесно, но чукането му е в повече
Обновена: 31 авг 2012 16:34 | 31 авг 2012 16:10, Петя Славова
195

Изложба проследява създаването на софийското метро. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дайте 31.08.2012 г. да го обявим за национален празник!!!
52
5
 
19
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
Не, другарю, не страдаме. Защо да страдаме?! Ти трябва да страдаш, че те управлява неук човек. А неукият човек е най-голямото нещастие. Не се надявам да ме разбереш. Ясен си ми, щом идол ти е Бойко Борисов-коефицент 20-скалата не Ви хваща.
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бай *** в метрото!
50
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страдате ли, другари? И тази вечер няма да спите...
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой го е чу*кал Борисов???
48
5
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
bulgarina iska 2000 evra zaplata i ne go interesuva nisho drugo moje i v kal da hodi
47
2
 
0
 
! Отговори
голям Праз преди 11 години
* на следващия августовски коктейл у жегата
46
3
 
5
 
! Отговори
голям Праз преди 11 години
На следващия гербаджийски коктейл нека да задължат всички дами да са с дебели чорапогащници и есенно-зимни обувки, мъжете могат да дойдат с влнени костюми. да не си остане само за днешния коктейлбг елита, подбран според герб
45
1
 
7
 
! Отговори
голям Праз преди 11 години
"800 подбрани гости за откриването" - гостите бяха трагични, но пък са пили по едно червето кампари. У жегата. А наздрае
44
11
 
18
 
! Отговори
Демократ преди 11 години
Браво на Б.Борисов и на ГРОБ т.е. на ГЕРБ, но то е едно и също. Както са я подкарали гербаджиите скоропостижно ще ни вкарат в гробищата ако продължаваме да ги търпим. За гербаджийските зомбита обеснявам, че никога не съм гласувал за червените, но ако няма друга алтернатива бих го направил за да изметем мафиотския ГЕРБ.
43
1
 
10
 
! Отговори
Кво снима тоя? преди 11 години
Сигурно как фащат мошениците, а?Ми то само за съпартийци ще изщрака лентата.Или как ЩЕ хванат братя Галеви, А?
42
1
 
11
 
! Отговори
голям Праз преди 11 години
аз пък се чудех какви са тези милиции и охрани в центъра, и буржоазки с чорапогащници през август, моля ви се мислете кого каните на коктейли по случая, че хората ви се смеят
41
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, по-***, най-***, Бойко Борисов-тиквата, на върха на простотията. Малко му остана идва зима, глад, студ, мизерия. Ще го питам къде ще се скрие от гнева на народа, в метрото ли?
40
6
 
15
 
! Отговори
АнтиГЕРБер преди 11 години
Не съм от ГЕРБ и никога няма да бъда, не съм и БСП, ДПС, СДС и всички ***, аз съм "***" гражданин, но ме втриса, като гледам и чета вашата *** ненакрадена.Информативно тези 24 затворени детски градини са в следният ред: 9 затворени по времето на кмета Софиянски (с имунитет за да не го разследват и бивш служебен премиер) и 15 детски градини затворени когато вашият ВОЖД, УЧИТЕЛ и прочие възхвали е затворил докато е бил кмет на София или позабравихте, но ние не сме.
39
3
 
6
 
! Отговори
Холмс преди 11 години
Този Барозу интелигентен човек ми изглежда пък така ни се привежда. Дане би пък да се пипат с някой комисар по кризите и затова и той на хорото на глупаците. Логически като остарее човек все като докопа нещо е кяр. Онзи Строс с каква грозотия му направиха постановка, явно и тука нещо намирисва...
38
5
 
13
 
! Отговори
Малииииии преди 11 години
Гиледам го бащицата как говори по тв Европа пред Барозу. Ми добре ги реди, кът на пужърникарско събирание.*** шъ го забулят ръчичките, много маа стях бре. Личи си чи и убразован чиляк.Бе малко бърка Сирия с Ливан, *** той президентина къту направи чешкия министър поляк, да не се обърна света я?
37
11
 
20
 
! Отговори
АнтиГЕРБер преди 11 години
Сега да ти обясня нещо, защото явно си ментално увреден.1. Трасетата за метрото са строени по Живково време - Capisci2. Нито един ГЕРБер НЕ е участвал в строежа на метрото, а най вече турски раяботници.3. Всички пари (инвестиция) в метрото по ОП Транспорт са отишли в ТУРСКИ фирми4. xAсфалта НЕ става за ядене - Capisci и тол таксата за магистралите от средата на следващата година5. Всички детски градини също са от Живково време с изключение на всичко на всичко 2 чисто нови и 24 затворени!
36
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като разгледах снимките мисля, че мога най - чистосърдечно и спонтанно да повърна.
35
5
 
16
 
! Отговори
до ГЕРБер преди 11 години
Оф, един си само тук и смърдиш, ходи на село да садиш картофи, да пасеш овцете и да ядеш филии с мас. При идола си, който е ***, точно толкова колкото и ти. :))))
34
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С днешната церемония и Премиер и Президент доказаха,че те са такива само на София....