Трамвай удари джип до НДК

Инцидентът предизвика сериозно задръстване
Обновена: 23 ное 2012 12:31 | 23 ное 2012 12:16,
177

Снимка: Булфото

Трамвайна по линия номер 6 удари джип на бул. "България" в столицата, недалеч от Моста на влюбените до НДК.

Инцидентът стана около 10 часа и предизвика сериозно задръстване за известно време и за късмет се размина без жертви.

След сблъсъка има пострадали, които са се возили в джипа "Субару", но те са с леки наранявания и веднага са откарани в болница.

След удара джипът се е ударил във втори автомобил.

Преустановено е движението по линия номер 6 на трамваите, уточниха дежурните на Центъра за градска мобилност.

Според тях инцидентът е станал, докато джипът е пресичал трамвайните релси. Очевидци обаче твърдяха, че трамваят е минал на червен светофар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: джиптрамвай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
23
 
! Отговори
tochen преди 11 години
Това на снимката не е джип, а SUV с марката subaru
74
3
 
16
 
! Отговори
Име преди 11 години
Точно на това кръстовище трамвая преминава заедно с тези на които им свети зелен светофар за направо към бул. Васил Левски и съответно свети червен светофар за тези, които завиват наляво по бул. България, точно поради тази причини, че преминава трамвая :) Нищо чудно тези в субаруто да са видели, че свети зелено и са решили, че е за тях :) Важното е,че няма жертви.
73
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трамваи на картина не съм видел да, последната нова година пред амстелдам операта срещах на фен зоната, ияу пъпът на селяния
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 11 години
Не спряхте да се ядете кой от къде е и нз си кво!Ето това е признак на душевна селяния!Затова никой от нас не е добре!Защото гледаме да се ядеме взаимно,да се прецакваме и надлъгваме!
71
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
радвам се да имате маршрути, отдавна пътувам по околовръстно или брюксел със смешните шумоглушители , след прага мои познати достигнаха и софия и спешно искаха съвет,
70
3
 
9
 
! Отговори
Watman преди 11 години
само да ви кажа,че светлинните сигнали за релсови мпс не са разноцветни-червено,зелено,жълто,а са комбинация от лампи.съмнявам се бабичките от трамвая,които са били свидетели и са дали интервю,да разбират ко га е разрешено и кога не
69
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 11 години
Какви са тези разделения по местоживеене незнам!Няма значение от къде си, има значение какъв човек си!И аз съм от Пловдив, но нямам нищо против хората от други населени места!Имам против селския манталитет, който се среща навсякъде-Пловдив, София, Варна и т.н.Човек като си е *** ако ще на луната да живее си остава ***!Деленето по местоживеене показва колко ограничени хора сте!
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖАТ ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ ЗА ТРАМВАИТЕ.
67
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
софия нема исторически център ни маршрути културно наследство, с чалготеки, стъклотеки не ще впечатлите тръгнали в тая дестинация на уикенд трип, чудят се горките сгрешили да ви навестят, и ги съветваме към рила монастира да вървят
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До М е те това е приказка вече
65
18
 
3
 
! Отговори
Edin преди 11 години
Хахах смешни ***! Прехвърлих два три коментара и се спуках от смях. Мутри, джигити, джипове... Хахах вие сте *** филираните в тая държава. Спирайте дрогата незабавно!Хората ви написали че евентуално трамвая е нарушил правилника ама те пак мутри та мутри.Явно в БГ караш ли джип (какъвто и да е може и да е Каптива), БМВ (всичко над 3-ка 2000та година) и Мерцедес (всичко над С-класа 2000та година) си мутра. Хахха жалкарчета!
64
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от софия отскоро, областта първи от светът да се барат, в начало на подмяната пловдив държаше търговските връзки и няколко убийства го върнаха в блатото шопите да моли да левче два дето ти дължи, толкоз за отговорните, млиятелни масон *** първенци
63
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безупречно попадение. Адмирации за ватмана с пожелание за по-висок коледен бонус и професионални успехи!
62
2
 
4
 
! Отговори
До 92 преди 11 години
Какви конекрадци,каква Монголия те гони тебе бе ,пич? И аз съм майна,но ...младо момче вземи и чети ,пък после пиши ,за да не ти се смеят.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес във всички други сайтове пише че джигита с ДЖИПО е минал на червено. Или спите или не може да четете.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МайнаМайне, то хубаво ама от "потомците на древните траки" не е останала и следа. Пловдив е един прекрасен град, но пловдивчани далеч не са най-прекрасните хора ;)
59
3
 
7
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Ето за това центърът на София трябва да бъде забранен за коли. Само трамваи, метро и велосипеди! И, разбира се - колите на градския транспорт и линейки! Докато купилите си нова книжка не се научат да карат по правилата, че за релсов транспорт си има отделен светофар и почти винаги возилата на релси са с предимство, не трябва да им се дава достъп до автомобили!
58
3
 
9
 
! Отговори
Шофьор преди 11 години
Ако зависи от мен ще давам бонус на всеки ватман, целнал по тоя начин поредния джигит на трамвайната линия!
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като гледам е станало преди кръстовището!явно шофьора на субарото е почитател на айтон сена и е решил да скоси цялото кръщовище , да се предреди пред всички чакащи за на ляво и да ги шунтира деликатно :) ОБАЧЕ , явно не е разбрал семафора на трамвая, и трамвая е тръгнал и му е ***л м**та на джипо! а честито , тарикат !!
56
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Центърът и старият град на Пловдив са чаровни - наистина. Останалата част от града обаче е трагична. Хубавото впечатление от центъра се разваля веднага щом зърнеш пловдивчанките - *** поглед, високо самочувствие, облечена като за бал, повече грим - по-малко лична хигиена, йекане и мйекане, дефилиране по главната (да се различава от "разходка"). Проследиш ли я - качва се на градския транспорт и се прибира в дупката си в предградието, където никога не е чистила, защото не е аристократично.